Bitmeyen Şarkı Atv

ay baristilarr cok sevindim, bu kadar cabuk beklemiyordum. Feraye dayanamadi yamanina
bu kevser salagiyla servet ne planladi? orasini kacirdim

ay baristilarr cok sevindim, bu kadar cabuk beklemiyordum. Feraye dayanamadi yamanina
bu kevser salagiyla servet ne planladi? orasini kacirdim

Kevser Servet'in kanina girdi herkese karsi gel o kadini bu dunyadan sil felan dedi galiba onlari oldurecek Servet, zaten akil yok onda hemen ardindan fragman verdiler Feraye'nin agzi bantliydi Yamani da silahla nisan aliyordu sanirim

Kevser Servet'in kanina girdi herkese karsi gel o kadini bu dunyadan sil felan dedi galiba onlari oldurecek Servet, zaten akil yok onda hemen ardindan fragman verdiler Feraye'nin agzi bantliydi Yamani da silahla nisan aliyordu sanirim

hadi ya, fragmanida izleyemedim. kevser ne adiymis... kendi kardesini mi öldürtcek

Kizlar fragman :122:

[youtube]UY-p4_pk5_8[/youtube]

teşekkürler

bayıla bayıla izlediğim dizi bu işte

bende bende çok seviom bu diziyi

Eve tedavi icin gelen sapsal adam yamanin kardesine asik galiba:) o kiz cok hos bence sempatik bi yuzu var

banada öyle geldi gecen hafta. o kiz beni sinir ediyodu simarik tavirlariyla, ama düzeldi biraz.

Bende caktim onu, acidim da biraz, kizin hic baktigi yok. Uzatirlarsa anlamsiz bi ask olacak bence. Fragmanin sonunda sanki biri oluyor :26: kim aceba, Yaman'la Feraye uzuldugune gore Kevser geldi bana, ama Servette olabilir, cunki Toprak duyuyor ve cok uzuluyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…