Bitmeyen Şarkı Atv

fragman.

sizce neler olcak kizlar?
kevser cikmis, birlikte topragida yurtdisina mi kaciriyorlar acaba?

[video=youtube;_RE4q9QKScc]http://www.youtube.com/watch?v=_RE4q9QKScc&feature=player_embedded[/video]

yeni fragman bulamadım bende..

ay ama bu yanlış anlamalar beni delirticiikk

yeni fragman bulamadım bende..

ay ama bu yanlış anlamalar beni delirticiikk

aynen. yamanin ferayenin kapisinda ki hali bitirdi beni
icim ciz etti ya, yazik ikisinede

hep bu kevser yüzünden, ölsün gitsin pislik

e havaalanına, yaman toprağı ellerinden alıp ferayeye verebilmek için gitti de,feraye beni kandırdınız dedi yaa
çıldırtıcaklar senaristler bu yanlış anlamalarla beni yani

Son düzenleme:
tipik türk filmi tadinda iste :)
ama olsun yinede cok seviyorum
nasilsa acikliga kavusur yamanin haberi olmadigi

yani insallah. yoksa feraye gidip o kibarcikla mi evlencek cocuk icin

tipik türk filmi tadinda iste :)
ama olsun yinede cok seviyorum
nasilsa acikliga kavusur yamanin haberi olmadigi

yani insallah. yoksa feraye gidip o kibarcikla mi evlencek cocuk icin

hiiiiii sakkın öyle bişey olmasın ama yaa
yeşim salkımın kocası o kibarcık,biliyo muydun..

evet biliyorum. zamaninda tatlises tvde sunuculuk yapiyodu, seviyodum o zamanlar
ama simdi giciiik oluyoruum.
melek kilikli seytaaan

bu bergüzar korelin sesi ne kadar güzel ya. hangi şarkıyı söylese süper oluyor

hangi gün olmuş?
çakışmasa bari diğerleriyle..:97:

yayin akisina baktim hic bi gün görünmüyor
kaldirdilar mi canim diziyi?

''Bitmeyen Şarkı yayından mı kaldırıldı?Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın başrollerini paylaştığı dizinin günü değişti. Bitmeyen Şarkı gelecek haftadan itibaren Salı akşamları saat 22.30’da, yani Aşk ve Ceza’nın hemen ardından ekrana gelecek''

bu haberi buldum bakın..

''ATV’nin sevilen dizilerinden Bitmeyen Şarkı, yayından kaldırıldı. En son pazar günleri saat 22.00′de yayınlanan dizi, artı ekranlarda olmayacak. Dizinin çok seveni vardı. Bu üzücü haberi size veriyoruz. hurhaberci.com''

''ATV’nin iki sevilen dizisinin yayın günü ve saati değişti. Salı günleri yayınlanan Aşk ve Ceza bundan böyle pazartesi günleri saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak. Cuma akşamları yayınlanan Gönülçelen ise artık pazar günleri 22.00’de izleyicisiyle buluşacak. Pazar günleri saat 22.00′da ekrana gelen Bitmeyen Şarkı ise yayından kaldırıldı..''

ama bi de bu haberler var :44:

of yani offf

Son düzenleme:
cok üzülürüm ya insallah dogru degildir
sevdigim tek dizi biticek diye cok korkuyodum zaten yayin akisindada göremeyince iyice korkmaya basladim

su unutulmazi bir bitiremediler fragmanlari insani deli ediyor ama hala devam ediyor,bunu kaldiriyolar yazik yaa

daha gunu belirlenemdigi icin yayinlanmayacakmis..gun bulanakadar tekrar bolumleri verilecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…