Bitmeyen Şarkı Atv

Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal'ın paylaştığı Bitmeyen Şarkı'nın durumu netleşti. Pazar akşamları ikinci kuşakta yayınlanan dizinin yerine, Cuma akşamlarının ikinci kuşak dizisi Gönülçelen geçince Bitmeyen Şarkı açıkta kalmıştı. Dizi için kanal yeni bir düzenleme yaparak gününü değiştirmeye karar verdi.

Bitmeyen Şarkı bundan böyle Salı akşamları saat 20:00'da izleyicisiyle buluşacak.

ÖBGZ karsisina... ya atv dizisine cok güveniyor, yada yayindan kaldirmak icin bahane ariyor...

al işte yoktu bugün bitmeyen şarkı

ayy çok sevindim bitmediğine
shaire,sağol

dizi bitmedi ama bu bölüm beni bitirecek.
napiosun feraye yaaaaaaaa

bu akşam izleyemem,yarın sülüman var,öbür gün f.g var
ancak cuma netten izlerim

Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal'ın paylaştığı "Bitmeyen Şarkı" yeni gününde, yeni bölümü ile bu akşam atv'de! Feraye, Toprak'ı alabilmek için düğmeye basar. Velayet davası, işleri kızıştıracaktır. Her şey Cihan'ın planladığı gibi gelişmekte, Feraye, Yaman'ın Kevser'in yanında yer aldığına inanmaktadır. Kevser, sağlığı pahasına da olsa kalıp Toprak için savaşmayı göze almıştır. İki taraf da son kozlarını oynamak için hazırlanırlar. Feraye, Yaman'a olan aşkı ile oğluna duyduğu özlem arasında seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Feraye Cihanla evleniyor..

Son düzenleme:
izledim tabii kaçar mııııı

5 Nisan Salı Tüm Gün İzlenme Oranları belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki TOTAL'de 59 Share'e ulaşırken, AB'de 62 Share'i gördü. Ana Haberler ilk sıralara yerleşince, Papatyam bu hafta oranlarını korusa da alt sıralara geriledi.

Bitmeyen Şarkı için tehlike sinyalleri
Haftanın en iddalı dizisinin karşısına getirilerek günü değişen Bitmeyen Şarkı, dün akşam rating ve büyük oranda share kaybıyla sıralamada gerilerde kaldı. Pazar akşamları ikinci kuşaktayken genelde ilk 10'a girmeyi başaran Bitmeyen Şarkı, geceyi 19. sırada tamamladı. TOTAL'de ve AB'de dizinin Share'inde yarı yarıya bir düşüş var. Atv, diziyi bitirmek için mi böyle bir değişikliğe gitti bilinmez; ancak kanal Bitmeyen Şarkı'yı bitirmek istemiyorsa gününü değiştirecektir.

Kizlar su Cihan'a cok gicik oluyorum ya esimde izliyor ve ona gore Yaman erkeklik yapamadi ve Feraye'yi koruyamadi ailesinden, Cihan'da kalbini fethetmek icin ne gerekiyosa yapiyor, suc Yamanin diyor, ama ben yinede Cihan'in sinsiligine gicik oldum. Yaman bari oldugu gibi en azindan

[youtube]5-rqc3WPr00[/youtube]

Bende bilmiyorum ama bitirmek icin bahane olabilir, insallah bitmez

bu atv nin dizi mantigini anlamiyorum bir yigin dizi var oda yetmezmis gibi inatla haftanin 2 gunu cocuklar duymasini koyuyorlar hadi dizi olmasda koyun..
cok sacma sapan olarak gunler degisiyor..su unutulmazda bir bitseydi ne rahat edecektim

sıkıcı pazar günlerini sevdiren dizimizi neettiler bööle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…