eşin odun galiba biraz?
yetişemediğini görüyor ama yardım etmiyor?
hiç yardım istediniz mi kendisinden?
ev işleri için arada yardımcı alsan?
arada bir dışarıda yeseniz,ya da hazır şeyler sipariş etseniz
yükünüz azalır
ayrıca izin kullanma ihtimaliniz yok mu?
şöyle bir kaç günlük tatil iyi gelebilir sanki?
hakkaten olur mu dersin ya bu halimden bile o kadar yoruldum ki anlatamam içimden drakula çıktı sanki bambaşka bir insan oldumBu hafta burada okuduğum kaçıncı "hiçbir şeye yetişemiyorum" temalı mesaj! Hiçbir şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsiniz ki, bırakın ev dağınık kalsın, siz çalışan bir kadınsınız bebeğiniz de varmış bu kadar kasmayın. Eşiniz rahat olabilir ama inanın erkeklerin %99 u böyle. Benim düşünceli ve yardımsever eşim bile bazen böyle. Ben de çok harap ediyorum aman yemeğim eksik olmasın evim pis kalmasın diye ama öyle bir dünya yok! Kendinizi sıkmayın bakın sinirler nasıl gidicek tıpış tıpış
hmmm o zamankoyu renkle yazılınca o sıfata çok güldümaslında özünde iyidir hiçbir şey yapmasada çocukla ilgilenir ben iş yaparken çıkarıp gezdirir ama bu ara biraz odun oldu maaleesef..
tatil önerisi gerçekten iyi gelirdi bana ama maddi olarak pek iyi değiliz bu yıl tatile çıkamadık..
teşekkürler fikirleriniz için
hmmm o zaman
sana böyle hissettiren asıl şey;
maddi zorluklar olabilir mi?
birkaç haftadır aşırı derecede sinirleniyorum herşeye. eşimede uyuz olmaya başladım tabiri caizse.. işte yeterince yoruluyorum eve gelip koşuşturuyorum birşeylere yetişeyim yemek yapayım oğlumla ilgileneyim diye ama hiçbir işimi tam yapamıyorum yetersiz hissetmeye başladım galiba bunalımdayımsağolsun eşimde izinde diye keyif yapıyor ben bitiriyorum kendimi yatakta bile görmeye dayanamıyorum artık onu.. Aslında eşimi seviyorum ama bilmiyorum karmakarışık bir haldeyim kavga çıkarmaya yer arıyorum sanki
dünde oğlum benim uyutmamı istemedi sen sallar mısın dedim işim vardı mutfakta sofrayı bile toplayamamıştım birkaç dk sonra baktım ki oyun oynuyorlar(ben biliyorum ki oyun oynayınca uykusu kaçacak hiç uyumak istemeyecek) aldım oğlumu sinirle sen keyfine bak ben uyuturum dedim çıktım arkamdan senin psikolojik sorunların var ya diyoteşekkür ettim bu iltifatı için ve oğlumu uyutum kendim de uyudum
en çok üzüldüğüm nokta oğluma da yansıtmaya başladım bu halimi(hiç istemesemde) bende hep kavga gürültü içinde büyüdüm ve hep dua ettim ki annem gibi bir anne olmayayım diye ama böyle gidersem gidişatım kötü bunun farkındayım ama hiç birşey yapamıyorum
ne yapmalıyım nasıl normale dönerim mutlaka aranızda bu durumu yaşayanlar vardır şimdiden hepinize teşekkürler[/QUOTE
Canım ya anlıyorum seni insan yıpranıyor.Eşinin seni anlamadığını düşündükçe ve gördükçe daha çok yıpranıyor insan.Ama biraz sakinleşmen gerekiyor.Çok sinirlendiğinde Peygamber efendimiz Ayaktaysan hemen otur. Oturuyorsan uzan biraz dermiş. Biraz derin nefes al frenlemeye çalış kendini. Ama eşinde de kabahatler var uygun bi konuşma ortamı ayarlayın umarım düzelir
en azından kaldırmış o da bişeybu aralar bizde de böyle durumlar oluyor bendeki sinirlilikten kaynaklı eşim beni sevmiyorda mı evle ilgilenmiyor diyordum ama herkesin kocasında odunluk var sanırım..bulaşıkları makinaya koyar mısın dedim bulaşıkları makinaya koymuş tezgahın üstü yağ sofra bezi yerde eeeeeee diyorum sen bulaşıkları kaldır dedin diğerlerini demedin diyor güler misin ağlar mısın
tabi canım boşuna demiyolar şimdi mutfaktan bir bardak su getireni görürsen evlen kaçırma diye..benimkisi o hesap seviyorum kocamıen azından kaldırmış o da bişey
Bende eşime 6 yaşındaki çocuktan bi farkın yok derim o da çocuk gibidir ,bizim çocuğumuz yok daha yiğenim 4 yaşında bize geldiğinde çizgi filim açarım çocuk kalkıp kaçar eşim oturup heyecanla izlertabi canım boşuna demiyolar şimdi mutfaktan bir bardak su getireni görürsen evlen kaçırma diye..benimkisi o hesap seviyorum kocamıama keşke biraz daha tertipli olsaydı..onu yerinden kaldırma bütün gün oyun oynasın dünyalar onun..çocuk olduğunda damı böyle davranır ki..
çocuğun kaç yaşında, eşin yardımcı olmadan zor, o zaman mutfağı eşin toplasaydı, erkek çocuklarına hiç bir iş yatırmıyolar, erkeklerde bunu normal samıyor işte böyle, gerçi kadınlarda normal sanıyor, kendini paralıyor sonra
son cümledeki rahatlıktan biraz bende alsam nolur yaa:) ben oturarak çalışıyorum ondan pek yorulmadığımı düşünüyor herkes ama beynim yoruluyo resmen ya..Kendimi gördüm bir an.
söyleyeceklerim var lakin bu durumda
"ele verir talkımı kendi yutar salkımı" sözü cuk oturacak.
Keşke diğer arkadaşların dediği gibi biraz boş verebilsek ama bu maalesef kişinini tabiatı ile alakalı.
Dün kendime söz verdim, hazır eşim yemekten sonra gelecek hiç bir iş yapmayacağım kızımla ilgileneceğim dedim ama ne mümkün.
Kızımı banyoya soktum o biraz suyla oynarken ben evi toparladım, mutfağı temizledim, nevresimleri değiştirdim.
Kızımı doyurdum eşim geldi v.s. derken saat 22:30 oldu.
Birde baktım ki hiç oturmamışım, çok acıyorum kendime.
Ne güzel diyor şarkıda"hayatı tesbih yapmışım sallıyorumuşum" keşke bende yapabilsem.
bu aralar bizde de böyle durumlar oluyor bendeki sinirlilikten kaynaklı eşim beni sevmiyorda mı evle ilgilenmiyor diyordum ama herkesin kocasında odunluk var sanırım..bulaşıkları makinaya koyar mısın dedim bulaşıkları makinaya koymuş tezgahın üstü yağ sofra bezi yerde eeeeeee diyorum sen bulaşıkları kaldır dedin diğerlerini demedin diyor güler misin ağlar mısın
en azından kaldırmış o da bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?