bitmeyen sorunlar//2

görümceyle alakası şu ; annemler geldığınde bu meseleyı öğrendıkten sonra gelmedı annesı ve babasıyla annemler gıdecek die annesi karnı ağrıyor dedı bahane yani.. aynı gün kar oynuyordu çünkü .. ananesi hakkında dedikodu yapıldı dıe kızıp gelmemıştır aramda 8-9 yaş var ama anasının küçk versiyonu
Ee kizmasi dogal degil mi? Bende olsam bende kizarim ve gorusmem. Siz bu uslubunuzla yengeye konustuysaniz sizinle konusmamalari cok normal.

sorunum şu ki eylül ayında eşimin dayısının karısı ile msjlaşmamız oldu eşimin ananesi silmiş beni face den falan yani kızı(benım kv ) silmış sonradan öğrendımde..(kendı benımle sorun yaşadı kv ama annesınden babasından benı sıldı dipnot aşırı takıntılı biri )neyse sıldı ettı dıe konuşurken çok da umrumda değil silmeleri dedim msj da yengeye ..
neyse konuşmaya geç cvp verınce kocası okumasın dıe yenge tlf kapatıp yatmış sonra kocası tlfnunu açmış karısının terbıyesiz ve benım geö yazdığım msjları görmüş işte benı sılmışler çok da umrumda falan dıe yazdıklarımı... bana cvp verdı ben dayın sizden hiç beklemezdım sızın umrunuzda olmayabılır ama benım annem babam dıe sonra bu msj göruntulerını kendıne msj atmış mal daha birkaç gün önce de benım kv yanı ablasına yollamış göruntulerı hem karısını hem benı gambazladı dayı denen şerefsız... kv de bıze geldığınde annemlerde vardı annemın yanında bana dıyor demekkı sen herkese bızı konuşıuyorsun senın annen baban hakkında konuşsa bırı ne yaparsı demeye başladı bu takıntılı bıraz da bnım kv ... anlıcanız napayım yengeyı arayayım mı kocanın yaptığı ne gıbısınden ... dayıyı heryerden sılddım engelleedım zaten... delı oldum huzurumu bozmaya çalışıoyorlar resmen bide kv annemın yanında diyor gelın mı getırdım sorun mu bılemedım lafa bak yaaaa
annemler kaç kilometre yerden geldılr her bıraraya geldığımızde benı suçluyor annemın yanında sankı kendılerı ak kaşık.. dedikodu yaapmıyorlar hıç
Yenge kim dayının karısı?Dayı kvdenin kardesi.
Siz 2 gelin insanları cekistiriyıorsunuz .
Hic hos değil.
Dayının karısı muhtemelen sizden büyüktr,o nasıl girmis bu topa anlamadım.

Kimse sizi çagirmamis, çağıracak gibi de durmuyor. Neyi dert ettiniz anlamadım. Bir cagirsinlar o zaman düşünürsünüz bunu.

kadının dedıkodusunu yapmadım annesının sıldığı umrumda değil dedım hala da öyle takılmam böyle şeylere demek ıstedım
siz takılmıyorsunuz ama onlar takılıyor demek ki bence haklılar. annesinin dedikodusunu yapmışsınız niye davet etsin ki sizi?

kadının dedıkodusunu yapmadım annesının sıldığı umrumda değil dedım hala da öyle takılmam böyle şeylere demek ıstedım

Takilmiyorsun ama taa dayinin esine anlatiyorsun. Ki eminim orda anlattigin tek sey bu degildir. Hiç konu olmadan "beni silmisler umrumda degil" diye yazmazdin. Tabi burda söylemiyorsun. Foya ortaya çikincada dayiyi suçluyorsun.

Gerçekten cocuklar evlenmesin yaa

Ortada daha davet bile yok.
Siz gideyim mi gitmeyeyim mi diye düşünüyorsunuz.
Gelin güvey olmuşsunuz kendi kendinize şuan.

hangi cesaretle dayınızın eşiyle bu dedikoduya girebiliyorsunuz anlamadım. hem umrunuzda değil hem dedikodusunu yapıyorsunuz
"mal" dediğiniz adam da gayet haklı kusura bakmayın. kininizden hiçbir şey görmüyorsunuz.
umrumda olmayan bir şeyi eş tarafından birine gidip hayatta anlatmam, umrumdaysa da durumu kim beni sildiyse onunla konuşarak öğrenirim. önceki konunuzda bide dayıya yengeye hesap sormaya kalkmıştınız.
çağırılırsanız gidin, çağırılmazsanız oturun. haksız olan zaten sizsiniz

sorunum şu ki eylül ayında eşimin dayısının karısı ile msjlaşmamız oldu eşimin ananesi silmiş beni face den falan yani kızı(benım kv ) silmış sonradan öğrendımde..(kendı benımle sorun yaşadı kv ama annesınden babasından benı sıldı dipnot aşırı takıntılı biri )neyse sıldı ettı dıe konuşurken çok da umrumda değil silmeleri dedim msj da yengeye ..
neyse konuşmaya geç cvp verınce kocası okumasın dıe yenge tlf kapatıp yatmış sonra kocası tlfnunu açmış karısının terbıyesiz ve benım geö yazdığım msjları görmüş işte benı sılmışler çok da umrumda falan dıe yazdıklarımı... bana cvp verdı ben dayın sizden hiç beklemezdım sızın umrunuzda olmayabılır ama benım annem babam dıe sonra bu msj göruntulerını kendıne msj atmış mal daha birkaç gün önce de benım kv yanı ablasına yollamış göruntulerı hem karısını hem benı gambazladı dayı denen şerefsız... kv de bıze geldığınde annemlerde vardı annemın yanında bana dıyor demekkı sen herkese bızı konuşıuyorsun senın annen baban hakkında konuşsa bırı ne yaparsı demeye başladı bu takıntılı bıraz da bnım kv ... anlıcanız napayım yengeyı arayayım mı kocanın yaptığı ne gıbısınden ... dayıyı heryerden sılddım engelleedım zaten... delı oldum huzurumu bozmaya çalışıoyorlar resmen bide kv annemın yanında diyor gelın mı getırdım sorun mu bılemedım lafa bak yaaaa
annemler kaç kilometre yerden geldılr her bıraraya geldığımızde benı suçluyor annemın yanında sankı kendılerı ak kaşık.. dedikodu yaapmıyorlar hıç
Ya çok saçma olucak ama eşinizin anneannesinin face imi var ? Doğru mu anladım ? 🤭🙄

görümceyle alakası şu ; annemler geldığınde bu meseleyı öğrendıkten sonra gelmedı annesı ve babasıyla annemler gıdecek die annesi karnı ağrıyor dedı bahane yani.. aynı gün kar oynuyordu çünkü .. ananesi hakkında dedikodu yapıldı dıe kızıp gelmemıştır aramda 8-9 yaş var ama anasının küçk versiyonu
Evet sadece yengeyle dertleşmişsiniz kim yapmıyor ki bunu? Ama dayının görüpte kv nize anlatmasıda çok yanlış büyük dediğin öyle yapar.Dayı sızi sevmese bile kızkardeşini üzmemek ve olayın büyümemesi için soylememisi gerekirdi.Arkadaşın dediği gibi yınede serefsiz demek hoş değil,bide ben şeyi çok merak ediyorum cidden😁😁buraya detaylı bir şekilde yazıyor arkadaşlar tanıdıklardan gören olur diye yada sorun dahada uzar diye düşünürüm ben olsam.Mesela ben daha önce kk nü bilmezdim bile bebek tedavisi için araştırırken kayıt oldum, çok güzel bir ortam tam içini dökmedik seviyorum hepiniziiii😍😍😍😍

Çok kötü olmuş birinin dedikodusunu yapmak yerine geçip karşısına konuşmayı yeğlerim,hadi bunlar oldu diyelim dayı neden gidip söylemiş yahu 🤣🤣🤣

Back
X