Bitmeyen temizlik

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Merhaba kk hatunları
Çok çok sinirliyim şu an. Üst katımıza bir aile yerleşti. Tam 20 gün sürdü. Evet şaka yapmıyorum 20 gün boyunca biz gece 1 hatta 3 e kadar çivi çakma ve matkap sesi duyduk.
Babam yerleşiyorlar biraz sabır edelim dedi.
Kadın sanırım obsesif yada ağır işsiz.
Her gün. Bakın her gün balkon yıkıyor. Çamaşır asamiyoruz. Fethiyede bu mevsim çok yağışlı olur.. şu an bulutlar tepemizde. Bizde akşam aştık kadından fırsat bulunca! Şimdi yine yıkıyor. Hanımefendi çamaşır var dedim bana diyor ki her gün var. Tamam polemik yapma sesini yükseltme dedim. Bir şey mi dedik diyor. Manyak ya. Tam 4 saat ev süpürüyor. Artık 20 gündür annem çok darlandi. Ben üniversiteme geri döneceğim ama annem bu kadınla ne yapsın. Kendi dükkanımız var annem evde çamaşır bırakıp işine gidiyor. Geçen gün baca temizlediler. Haber vermeden koltuklar simsiyah toz oldu. Kostüm yukarı napiyorsunuz dedim. Durmadılar. Biz napıcaz ki bunlari

Merhaba kk hatunları
Çok çok sinirliyim şu an. Üst katımıza bir aile yerleşti. Tam 20 gün sürdü. Evet şaka yapmıyorum 20 gün boyunca biz gece 1 hatta 3 e kadar çivi çakma ve matkap sesi duyduk.
Her gün. Bakın her gün balkon yıkıyor. Çamaşır asamiyoruz. Fethiyede bu mevsim çok yağışlı olur.. şu an bulutlar tepemizde. Bizde akşam aştık kadından fırsat bulunca! Şimdi yine yıkıyor. Hanımefendi çamaşır var dedim bana diyor ki her gün var. Tamam polemik yapma sesini yükseltme dedim. Bir şey mi dedik diyor. Manyak ya. Tam 4 saat ev süpürüyor. Artık 20 gündür annem çok darlandi. Ben üniversiteme geri döneceğim ama annem bu kadınla ne yapsın. Kendi dükkanımız var annem evde çamaşır bırakıp işine gidiyor. Geçen gün baca temizlediler. Haber vermeden koltuklar simsiyah toz oldu. Kostüm yukarı napiyorsunuz dedim. Durmadılar. Biz napıcaz ki bunlari

bulmuşsunuz belayı malesef hiçbişey yapamazsınız, ev kendinizin mi, gerçi kendinizin olsa bile anca evden çıkıp kurtulunuyor bu tiplerden, çünkü asla laftan ve tatlı dilden anlamazlar hatta inadına yapmaya başlarlar

Bu tür durumlarda ısrarla sakin kalıp rica edilmeli diye düşünüyorum.
Sert çıkınca haksız da olsa üste çıkabiliyor karşıdaki.
Rica etsem falan deseydiniz keşke.
Yine laftan anlamayabilirdi tabii, garantisi yok.

bulmuşsunuz belayı malesef hiçbişey yapamazsınız, ev kendinizin mi, gerçi kendinizin olsa bile anca evden çıkıp kurtulunuyor bu tiplerden, çünkü asla laftan ve tatlı dilden anlamazlar hatta inadına yapmaya başlarlar
Hayir kiraciyiz onlar ev sahibi. Evden çıkmak şu an maddi yük. Çünkü evler burada da 1500 den başlar biz onun yarisina oturuyoruz.
Anneme üzülüyorum çünkü annemde yüksek tansiyon var

Bu tür durumlarda ısrarla sakin kalıp rica edilmeli diye düşünüyorum.
Sert çıkınca haksız da olsa üste çıkabiliyor karşıdaki.
Rica etsem falan deseydiniz keşke.
Yine laftan anlamayabilirdi tabii, garantisi yok.
Hanımefendi diye hitap ettim. Çirkef çirkef konuşuyor. Bende polemik yapma tamam alıyorum çamaşırı dedim

Hayir kiraciyiz onlar ev sahibi. Evden çıkmak şu an maddi yük. Çünkü evler burada da 1500 den başlar biz onun yarisina oturuyoruz.
Anneme üzülüyorum çünkü annemde yüksek tansiyon var

bizde de var benzer bi bela bu yaz taşıncaz inşallah iple çekiyorum, bi apartman site yöneticisi falan varsa bi yazı mazı asın diyeceğimde, bizim alt kattakilerde hiç bi işe yaramadı

bizde de var benzer bi bela bu yaz taşıncaz inşallah iple çekiyorum, bi apartman site yöneticisi falan varsa bi yazı mazı asın diyeceğimde, bizim alt kattakilerde hiç bi işe yaramadı
Ne yazık ki burası tek bir bina. Öyle yönetici vs yok

Merhaba kk hatunları
şikayet edeceksiniz. bu ne ya her gün başkasna zarar verip iş mi yapılır

Merhaba kk hatunları
Böylelerini çayıra salacaksin canları ne istiyorsa onu yapsinlar:sinirli:

böyle birkaç densiz yüzünden taşınmak zorunda kaldım. kendisi her gün halı çırpar ama benim haftada 1 gün süpürdüğüm evim ona batardı,hep nasılsa torununun uyuduğu saate denk gelirdi,torunu evde olmasa bile...

böyle anlayışsız insanlardan tiksiniyorum. şikayet edin belki uyarı vs kendilerine getirir.

Bence bunun bir çözümü vardır ya. Nereye şikayet ediliyorsa şikayet falan edin.
Bizim üst komşunun sağolsun hiç sesi gelmez bazen gece yan flüt çalıyorlar ben de dinliyorum:)

Bilirim o dört saat süpürge çekenleri. Dokunmayın anlamaz. Omrunu temizliğe adamış. :KK53: Yakında heryerden hali, kilim, sofra bezi de silkeler. Sonra da ay naptim ki ben temizdi oooo der. Kabul etmezleeer. Didistiginizle kalırsınız. Fırsat bulur bulmaz en üst kata taşınacağım. Amma dertliymisim bu konuda. Öyleyim yani napiyim. Burada böyle konuları görüp yazınca rahatlıyorum biraz. :KK51:

Balkonu Nasıl yıkıyor

Yani ben de altta çamaşır varken balkon yıkarım üst komşum da

Hiç bundan şikayetçi olmak aklıma gelmedi

Çamaşırlar çamaşırlıkta balkonun da içini yıkıyoruz

Kenarları da mı yıkıyor

Her gün balkon yıkayan çok yazın çamaşır asacaksam ben de yukarım bir kova su döküp tozu gitsin diye

4 saat süpürge çeken obsesiftir ama

Balkonu Nasıl yıkıyor

Yani ben de altta çamaşır varken balkon yıkarım üst komşum da

Hiç bundan şikayetçi olmak aklıma gelmedi

Çamaşırlar çamaşırlıkta balkonun da içini yıkıyoruz

Kenarları da mı yıkıyor

Her gün balkon yıkayan çok yazın çamaşır asacaksam ben de yukarım bir kova su döküp tozu gitsin diye

4 saat süpürge çeken obsesiftir ama
Balkon beton değil. Tamamen aralıklı demir parmaklık. Yanı su aşağı iniyor

Merhaba kk hatunları
milletteki rahatlığa bak ya ben balkon yıkarken asla aşağı su gitmemesi için uğraşıyorum, çamaşırları falan olmayabiliyor ama belki balkonunun ıslanmasından hoşlanmayacak, belki daha yeni yıkadı kurudu, ben balkonun yerlerini iç duvarlarını normal yıkayıp, demirli korkuluklu kısımları siliyorum. vileda kovasına su hazırlayıp bezi sıkıp sıkıp siliyorum çünkü oraları yıkayıp aşağı katlara yağmur yağdırmak bana çok yanlış geliyor. ne insanlar var yahu.

Back
X