Bitmeyen temizlik

şikayet edin böyle apartmanda yaşamasını bilmeyen insanlara sinir oluyorum madem öyle git müstakil eve tepe tepe kullan..

balkon yıkama çırpma günü olsa mesela tek gün herkes önlemini alır en azından.

şikayet edin böyle apartmanda yaşamasını bilmeyen insanlara sinir oluyorum madem öyle git müstakil eve tepe tepe kullan..

balkon yıkama çırpma günü olsa mesela tek gün herkes önlemini alır en azından.
Yok olur mu uyaran ve kurallara uyan insanlar rahatsız oluyorsa müstakil eve gitsin asıl.:KK53:

Kesin temizlik takıntısı vardır.Hergün balkonmu yıkanır.Yazın olsa tamamda.Hergün balkonda oturulacak havalar da geçti.Komşu işi gerçekten zor.İnşallah anlayışlı bir kadındır da zamanla yoluna girer.

Kesin temizlik takıntısı vardır.Hergün balkonmu yıkanır.Yazın olsa tamamda.Hergün balkonda oturulacak havalar da geçti.Komşu işi gerçekten zor.İnşallah anlayışlı bir kadındır da zamanla yoluna girer.
Kesin takıntılı zaten. Geçen gün perde kornişini sokup bahçeye çıkartmış kocasına araları da sil diyordu.

Allah kolaylık versin annemin evi müstakil ama yan komşu yaz günü gece 2 de süpürge tutuyor bir gittiğimde en son kapılarına dayanacaktim bir kış temizliği yapar tam 2 ay yaz temizliği 2 ay abartısız 2 ay hergün temizlik yapıyor kadın ne iş buluyor o evde yapacak bende bilmiyorum üstüne hergün en az 3 saat süpürge tutuyor delirmiş gibi hemde o süpürgenin geniş ucuyla değil tamamen uçsuz bir şekilde yuvarlak boruyla tutuyor :bicak:Resmen evde yaşamayı bilmiyor insanlar

Her çamasir astığinda su tutarım hortumla .Sorarsada sen balkon yıkadık nolucak derim.Hadi yapsin bakalım birdaha .

Elektrik süpürgesi sesine karışmak biraz abartı bence. Balkonda yapılan şeylere dikkat edilmesi gerekiyor. Toplantı falan düzenleyin dile getirin.

Son düzenleme:
Eski evimde ust katimda iki kizkarses vardi ayni bu tiplerden. Kucuk olani işe gidince buyuk olani her gun evi saat 7 den aksam kardesi gelene kadar supurur camasir sulariyla silerdi. Tam bir obsesifti. Supurge sesi kizkardesi geldiginde susardi. Yerleri nasil siliyordu bilmiyorum ama gacurt gucurt sesler geliyordu abartisiz. Oglum bebekti o zaman. Rica ettim olmadi, konustum olmadi, yoneticiye sikayet ettim kiz daha bir cirkeflesti. Careyi tasinmakta bulduk. Her pazar radyoyu sonuna kadar acip klasik muzik dinlerdi. Onunla beraber tum apartman dinliyorduk. Dis kapiyi da en ust katta oturmalarina ragmen demirletmislerdi. Her gun o demiri bile camasir suyuyla siliyordu. Tum apartman sikayetci idi ama ne derlerse desinler kar etmiyordu cunku hakikatwn cok cirkef kizlardi.

Back
X