- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
bu tip şeyler içten gelerek yapılmalı
zoraki ne anlamı olabilir ki!
eşin anneme hediye al diyecek sen alacaksın memnın mu olacak!!!
bu erkekler ne kadar da yüzeysel düşünüyor
İstemiyorsan yapma boşver , eşin alsın hediyesini. Hem bu ANNELER günü kayınvalideler günü değil:)
İstemiyorsan yapma boşver , eşin alsın hediyesini. Hem bu ANNELER günü kayınvalideler günü değil:)
herkes kendi Annesin alsın, adı üstünde ANNELER günü
formalte icabı Anne diyoruz diye annemiz değil ya
Anne gibi davranmaya çalışan en azndan gayret eden insana değer verirsin Bu yüzden ben k.valideye anne derken bile zorlanıyorum.. Biz eşimle tek hediye alıp verecez .
herkes kendi annesine alabilir, ben eşimden anneme hediye almasını beklemiyorum, karşılığında da benden beklememesini istiyorum (sözlü olarak değil tabi)
gerçi 1 kere bile hediye almadım (çünkü kendim bir şey görmedim)
şimdi eşim bana al diyemez, çünkü o zaman bana ne alındı ki derim, cevap veremez
siz de böyle yapın, herkes kendi annesine hediyesini alsın, karşı kuvvetlerininkini telefonla arayıp kutlasın.
eşin senin annene hediye alıyor mu yada alacak mı?
kayınvaldenle çok kötü şeyler yaşadıysan içinden gelmez tabi ama böyle şeylerde malesef zorunluyuz gibi geliyor.istesek de istemesek de eşimizin annesi.senin annenle eşin de çok tatsız şeyler yaşamış olsa da eşinden beklerdin yine de belki anneler gününü kutlamasını.keşke öyle bir cevap vermeseydin de hiç yoktan aranızda tatsızlık çıkmasaydı.aman kayınvaldenle çok iyi olfalan demek istemiyorum yanlış anlama.ne yaşadığını sen bilirsin ona göre bir mesafe koymuşsundur zaten de formalite icabı bir hediyeyle kutlasan iyi olur.
ayıp etmişsiniz ne olursa olsun ne kadar kötü de olsa ne kadar haketmesede eşinizin annesi evladınız var mı bilmiyorum ama varsa da evladınızın ya da olacak olan evladınızın babaannesi eşiniz sizin annenize öyle söylese zorunuza gider aynı şey bu güne kadar hep kıymet bilenlere mi yapıldı iyilikler sanki böyle düşünmeyin alın gitsin bir hediye
formalitelere çok gıcık olurum bana cok yapmacık gelir nedense...
içinden nasıl geliyorsa öyle davran, canını sıkma
Benim annem eşimi haksız yere üzseydi ben anneme hiç bir şey bekleme hakkın yok derdim.
Yemin ederim derdim. İşte kendimde olanı göremediğimden tüm bunlar..
doğrudur ne yaşadığınızı bilemem tabiki haklı sebepleriniz vardır çok canınızı yakmış galiba içinizden de gelmiyordur ama eşinizi seviyorsanız onun istediği gibi yapmanız da sizin huzurunuz demektir ekmeğine yağ sürmeyin ağzına laf vermeyin derim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?