• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmiyo geçmiyo acılar:(

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
24 yşındayım.çok bunaldım herşeyden.rahat uyuyp uyanamamktan gözlertediğim şiş gezmekten çok yoruldum.nie beni kimse sewmiyo niye.tek istediğim sewip sewilip bi yuva kurmaktı.öyle iğrenç bi işte çalışıyodumki tek tesellim biri beni belki farkederde yuva kurarım.çirkin biri deilim.nie karşıma düzgün biri çıkmıyo.çok sıkıldım sewip alışıp ayrılmaktan.kaldıramıyorum artık.sewdalar yalan olmuş o kadar sew emek wer karşındaki bi zaman sana düşman kesilsin.çok mu zayıfım

Benım konumu okusana bi gerçekte nekadar şansli oldugunu anlarsın senin yaşin neki daha tamam herkesin derdi kendine büyük hayatını kiymetini bil benim yerimde olmak istemezdin

senin ne derdin war.sen hiç bilebile hata yapıp pişman oldun mu.yeni bi hayat kurmak herşeye yeniden başlamak isitorum.yapamıyorum..

Sosyal bir arkadaş ortamınız var mı öncelikle.çalışmak tabi ki bazen zorunluluk bazen keyfi.herkesin hayat arenasın da girdiği yaşamsal olaylar farklı.karamsar olmayın bu yanlış ilişkilere girmenize neden olur.boşluk duygusu hata yaptırır insanlara.tabi sizi yeterince iyi tanımıyorum ama bazen kişiler kendisi seçer yanlış ilişkileri bazen değil çoğunlukla bu böyledir.geleceği yönelik ilişkiler için acele etmeyin.kendinizden kişiliğiniz den taviz vermeyin.insanları tanımayı olayları yorumlamayı öğrenmeniz lazım.daha doğrusu doğru yorumlamayı öğrenmek lazım.devir teknoloji devri ve dolayısıyla bilgiye ulaşmak çok kolay.tabi bu da bilgi kirliligi ve spekülasyonlara sebep oluyor.herkesin her konuda fikri var.normali de budur ama siz kendi fikirlerinize uygun olan birisini hayatınıza çekeceksiniz.bizler buralardayiz.yardım edebiliyorsak ne mutlu bizlere.

Back
X