Bitmiyor bu kayınvalide sorunları

Bu kv gore değişir ilk kv demin 1 hafta kalmasına dahi sabretmek benim için zulumdu şu anki kv yaklaşık 1 aydır bizde kalıyor istediği kadarda kalabilir sorun değil benim için.. çünkü seviyorum ve bana bir yükü yok..
Ama diğer kv ne sabah akşam hizmet ederdim ağzından bir Allah razı olsun demezdi tam tersi sinsice şunu yapmadı bunu yapmadı dermiş bosanirken öğrendim ....şimdi kv azcik bir şey yapsam Allah razı olsun der bana tatlı sözlerle seslenir:)

Bu kv gore değişir ilk kv demin 1 hafta kalmasına dahi sabretmek benim için zulumdu şu anki kv yaklaşık 1 aydır bizde kalıyor istediği kadarda kalabilir sorun değil benim için.. çünkü seviyorum ve bana bir yükü yok..
Ama diğer kv ne sabah akşam hizmet ederdim ağzından bir Allah razı olsun demezdi tam tersi sinsice şunu yapmadı bunu yapmadı dermiş bosanirken öğrendim ....şimdi kv azcik bir şey yapsam Allah razı olsun der bana tatlı sözlerle seslenir:)
Allah bozmasın:)
Benim kaynanam da şirret bi kadın. Banyosunu dahi yaptırıyordum bel fıtığı var kollarim tutmuyo diyodu. Eşime yalan yanlış şeyler derdi, yaptığım yemeğe laf eder ben birşey deyince de ağlardı bile bile. Eşim hep bana:"sen yanlış anliyosun annem iyi niyetli,sen sevmiyosum diye her hareketi batiyo"derdi.
Hatta eski üyeliğim ile konu açmıştım,buradaki üyeler boşan demişlerdi.
Bende kafaya koydum ailemin evine döndüm.Esimin çabalarıyla bi şans vermek istedim,odalara kamera taktirmak şartıyla.
Eve döndüm kv geldi,biraz işimiz var deyip çıktık. Sonra kameradan izleyince şok olduk.
Kadın geceliklerime ve odamiza bi su döküyordu. Yastığa da bi kağıt koymuştu.
O günden sonra eşim çok değişti şükür, hatta annesine asla eskisi gibi değil. Tedavisi için köyden gelince 3,5 gün kalır gider.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Zaten bitti gibi evlilik yok ortada. Çok haklısınız benim ne istediğim ne söylediğim hiç bi zaman umrunda olmadı. İnsan kendini o kadar değersiz hissediyor ki psikoloğa gittim eşime o da söyledi eşiniz tabi ki değersiz hisseder böyle diye. Ayrıca neden aileniz bu kadar çok kalıyo diye de sordu. Ama eşime göre bu çok normal. Benim ailemin gelip öyle kalması da normal. Ama benlik bir durum değil kesinlikle.
Konu sahibi konuyu acmişsiniz tek yorumunuz esime göre normal . Siz çözüm aramiyorsunuz ki dertleşmek istiyorsunuz sanırım . Çözüm basit çünkü sana göre normal bana göre değil istemiyorum bu şekilde olmayacak . Gelince bir haftalık kalacak açık açık konuş bilet ona göre ayarlarsin diyebilirsin. Ben dedim şahsen ben öyle bir ay kimseyle yaşayamam sen evdeyken gelsinler gitsinler ailen diye geldiklerinde üç gün kalırlar giderler . Bu şekilde gayet güzel bir iliskimiz var . Diğer gelinlerinde haftada iki gün kalıyorlar . Yani mesele sizde bitiyor . Sınırlar konulmazsa temelli de yaşarlar

Uygulamama sebep olacak bir eşim yok şükür.
Ben istemezsem çağırmaz,kal diye ısrar etmez.
Bu konu da birbirimize göre hareket ederiz oldu mu?

Ayrıca:" evime misafir olarak gelip kendi anammış gibi muamele ettiğim halde, evim de türlü türlü büyü işlerine girmiş bir kv kişisi var bende. Şahsen ağır bir hastalığı olmasa eve bile almazdm. Kv'lere karşı bi antipatim var bu konuda hiçte anlayışlı olamicam kimse kusura bakmasın.

Üyenin kv istememe nedenleri vardır. Durup dururken rahatsız olacak değildir herhalde.
Sizin özel durumunuzun bu konuda yeri yok ki. Aynı şeyden bahsetmiyorsunuz. Büyücü bir annesi varsa, size de deger veriyorsa eşiniz zaten kapıdan atlatmaz. Ama böyle de iyi bir eşe, onun yanında canım, o yokken canın çıksın yapılmaz. Sevgisizce bu. Ayrıca kendinize karşı da iki yüzlülük. Kalbine yakıştıran devam etsin. Yakıştırmayanın böyle sahteliklere ihtiyacı yok.

Uygulamama sebep olacak bir eşim yok şükür.
Ben istemezsem çağırmaz,kal diye ısrar etmez.
Bu konu da birbirimize göre hareket ederiz oldu mu?

Ayrıca:" evime misafir olarak gelip kendi anammış gibi muamele ettiğim halde, evim de türlü türlü büyü işlerine girmiş bir kv kişisi var bende. Şahsen ağır bir hastalığı olmasa eve bile almazdm. Kv'lere karşı bi antipatim var bu konuda hiçte anlayışlı olamicam kimse kusura bakmasın.

Üyenin kv istememe nedenleri vardır. Durup dururken rahatsız olacak değildir herhalde.
Durup dururkeni kalmamis zaten gelince 1 ay kalmak ne demek ya.. anasindan ayri yasayamiyorsa evlenmeseymis yani anneside oglunu evermeseymis yanii.. kv olmus ya iste konu sahibi gelin her sekilde
Kullanacaklar oglu anasi.. yemegini yap camasirini yika kendi evinde rahat edeme.. evlerden irak boyle es kv

Sizin özel durumunuzun bu konuda yeri yok ki. Aynı şeyden bahsetmiyorsunuz. Büyücü bir annesi varsa, size de deger veriyorsa eşiniz zaten kapıdan atlatmaz. Ama böyle de iyi bir eşe, onun yanında canım, o yokken canın çıksın yapılmaz. Sevgisizce bu. Ayrıca kendinize karşı da iki yüzlülük. Kalbine yakıştıran devam etsin. Yakıştırmayanın böyle sahteliklere ihtiyacı yok.
İstediğimi yazabilirim,konu sahibi istemezse engelleyebilir konudan.
Ayrıca Ben eşimin yanında değer veriyor arkasından da ilgilenmiyorum demedim. Buna ihtiyac duymadım hiç bir zaman. (Yapıyorsun diye diretmeseniz mi acaba?):)

Konu sahibi tüm çareleri tükenmiş gibi konuşunca bir öneri de bulundum.
"Size değil konu sahibine".
Beğenmedim attınız,Cevap yazmak zorunda değilsiniz..

Son düzenleme:
Durup dururkeni kalmamis zaten gelince 1 ay kalmak ne demek ya.. anasindan ayri yasayamiyorsa evlenmeseymis yani anneside oglunu evermeseymis yanii.. kv olmus ya iste konu sahibi gelin her sekilde
Kullanacaklar oglu anasi.. yemegini yap camasirini yika kendi evinde rahat edeme.. evlerden irak boyle es kv
Bundan böyle iş, konu sahibinde bitiyor.
Ya resti çekecek, ya da kahır çekmeye devam edecek

Bundan böyle iş, konu sahibinde bitiyor.
Ya resti çekecek, ya da kahır çekmeye devam edecek
Aynen, kocasi daha cok kullanir bu kafayla..

Ayrica dedigin yontem guzel ama isi pislinlige vuracak bir tip gibi kv. Yani laftan ya da tavirdan anlayacak biri olsa zaten gelip postu sermez 1 ay boyunca.

Dedigin gibi ya resti cekecek ya da sinir kupu olacak, sabri tasana kadar tabii

Aynen, kocasi daha cok kullanir bu kafayla..

Ayrica dedigin yontem guzel ama isi pislinlige vuracak bir tip gibi kv. Yani laftan ya da tavirdan anlayacak biri olsa zaten gelip postu sermez 1 ay boyunca.

Dedigin gibi ya resti cekecek ya da sinir kupu olacak, sabri tasana kadar tabii
Ama zaten kötü giden bir evliliği varmış.
Böylesi bir eşe ve kv' ye neden katlanılır ki.
Ben ağzıma geleni söylerim valla bir de hizmet mi edicem.
Hem canımı sıksınlar, hem eşten hayır görmeyeyim,bir de üstüne susup hizmetçilik mi yapayım. Yok öyle bir dünya.

Hem canımı sıksınlar, hem eşten hayır görmeyeyim,bir de üstüne susup hizmetçilik mi yapayım. Yok öyle bir dünya.
Katlanmak icin hic sebep yokmus o zaman.. zaten ezilip buzulduguyle kalacak konu sahibi muhtemelen

Merhaba arkadaşlar tekrardan mesajlarınız için teşekkür ederim herkese tek tek yazamadığım için buraya yazıyorum. Bugün kv ile kavga ettik. Hastayım üşütmüşüm ayrıca reglimin ikinci ggünü ağrım var yüzüm düşmüş çay içerken mutsuzsunuz dedi ben de değiliz dedm öylesiniz dedi o zaman oğluna sor dedim. Anlatmıyo bişey dedi. Bi bildiği vardır dedim. Bağırmaya başladı annen baban gelecek o zaman anlatacaksınız diye. Ben de gittim eşim balkondaydı annen neden mutsuz olduğumuuzu soruyo anlatır mısın bana bağırıyo da dedm sonra kv sana yazıklar olsn dedi. Ben de evden çktım gittim. Sonra eşim geldi yanıma onun için döndm. Rica etti. Geldim eve kv yanıma geldi konuşmaya böyle dedin diyorum demedim diyo. Delircem. Tartıştık yine. Sonra eşim anne ben duydum söyledin dedi. Ağladı tansiyonu çıktı gittim yanına dedim misafir evimde. Açıkladım sakince saygılı bi şekilde. Hala diyo ki boşuna demedim. Ben de kalktım ben yatıyorum iyi geceler ve o lafı hakedecek hiçbişey yapmadm dedim. Yarın gidecekler heralde. Çok umutsuz ve kötü hissediyorm.

Konu sahibi konuyu acmişsiniz tek yorumunuz esime göre normal . Siz çözüm aramiyorsunuz ki dertleşmek istiyorsunuz sanırım . Çözüm basit çünkü sana göre normal bana göre değil istemiyorum bu şekilde olmayacak . Gelince bir haftalık kalacak açık açık konuş bilet ona göre ayarlarsin diyebilirsin. Ben dedim şahsen ben öyle bir ay kimseyle yaşayamam sen evdeyken gelsinler gitsinler ailen diye geldiklerinde üç gün kalırlar giderler . Bu şekilde gayet güzel bir iliskimiz var . Diğer gelinlerinde haftada iki gün kalıyorlar . Yani mesele sizde bitiyor . Sınırlar konulmazsa temelli de yaşarlar
Haklısınız ama ben bu dediğinize benzer bişey dile getirdim ne diyim ihtiyarlara diye bi cevap aldım. Eşim ailesine düşkün. Ona göre benim ailem de gelip kalabilir bir ay iki ay. Kafa yapısı böyle. Benim için de tam tersi. On senedir ailemden uzakta yaşıyorum bekarken bile sık gitmezdim. Hele ki bilmiyorum artık bana mı öyle geliyo da laf sokan kv ile gerçekten katlanmam zor. Ama bunu anlatamıyorum.

Valla bazen ben de kendime bunu soruyorum korkuyorum blki de boşanma sürecinden yanlış bi karar vermekten. Ya da o paikolojiyi kaldırabilir miyim çok düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar tekrardan mesajlarınız için teşekkür ederim herkese tek tek yazamadığım için buraya yazıyorum. Bugün kv ile kavga ettik. Hastayım üşütmüşüm ayrıca reglimin ikinci ggünü ağrım var yüzüm düşmüş çay içerken mutsuzsunuz dedi ben de değiliz dedm öylesiniz dedi o zaman oğluna sor dedim. Anlatmıyo bişey dedi. Bi bildiği vardır dedim. Bağırmaya başladı annen baban gelecek o zaman anlatacaksınız diye. Ben de gittim eşim balkondaydı annen neden mutsuz olduğumuuzu soruyo anlatır mısın bana bağırıyo da dedm sonra kv sana yazıklar olsn dedi. Ben de evden çktım gittim. Sonra eşim geldi yanıma onun için döndm. Rica etti. Geldim eve kv yanıma geldi konuşmaya böyle dedin diyorum demedim diyo. Delircem. Tartıştık yine. Sonra eşim anne ben duydum söyledin dedi. Ağladı tansiyonu çıktı gittim yanına dedim misafir evimde. Açıkladım sakince saygılı bi şekilde. Hala diyo ki boşuna demedim. Ben de kalktım ben yatıyorum iyi geceler ve o lafı hakedecek hiçbişey yapmadm dedim. Yarın gidecekler heralde. Çok umutsuz ve kötü hissediyorm.
Ben bu mesajınızı pek anlamadım
Bence ayağınıza gelen fırsatı tepmişsiniz
Niye böyle pasif agresif takıldığınızı anlamadım
Söyleseydiniz ya kadına açık açık regl oldum üşütmüşüm bacaklarımı uzatıp tv karşısında devrilmek istiyorum, mutluluk rolü yapmak istemiyorum, iş yapmak istemiyorum sadece dinlenmek istiyorum diye. Evinizde rahat etmek istediğiniz mesajını vermiş olurdunuz.
Niye oğlun anlatsın dediniz ki

Ben bu mesajınızı pek anlamadım
Bence ayağınıza gelen fırsatı tepmişsiniz
Niye böyle pasif agresif takıldığınızı anlamadım
Söyleseydiniz ya kadına açık açık regl oldum üşütmüşüm bacaklarımı uzatıp tv karşısında devrilmek istiyorum, mutluluk rolü yapmak istemiyorum, iş yapmak istemiyorum sadece dinlenmek istiyorum diye. Evinizde rahat etmek istediğiniz mesajını vermiş olurdunuz.
Niye oğlun anlatsın dediniz ki
Merhaba, yok mutsuzluktan kastı şu şekilde, evlendik düğüne bir sürü laf etti kv. Kızı da benimle sidik yarışında herşeyimi kıyaslar. Hal böyle olunca ben de özel günlerimizde en azından gitmek istemedim ama eşim çok aileci bence. Yani orda ilk yılımız bizim eşimin dediğini dikkate alayım demek yerine aileme gidicez dedi. Götürdü . Onlar da gittik laf soktu. Haliyle biz de hep özel günlerimizde kavga ettik eşimle. Yatmak inanın mesele değil. Ben burda halsiz hasta yine hizmet ederim ama kalkıp bana mutsuzsunuz diye ısrarla bağırdı. Çağır ananı babanı gelsin diye bağırdı. Öyle diyince ben de zaten bi saygısızlığım olmadı ailemden mi utancam çağırmasına çağırırım ılay büyümesin dedi eşim. Ben o lafa istinaden eşime söyledm gel kendin anlat bana bağırıyo diye. Sonra yazıklar olsun sana diye bana bağırdı kv. Evden çıktım bende. Hala bizde. Ben hala hastayım ısrarla gitmiyo. Diyorum bi terbiyesizlik mi yaptım ne demek yazıklar olsun yapmadın diyo. Sonra dönüp bidaha ben boşa demem diyo. Sinirlerim çok bozuk. Ateşim var balkonda oturuyorum şuan inanın yüzlerine bakmıyorm gitmiyorlar. Eşim arada kalıyo kaldıkça bana yükleniyo evliliğimiz bozuldu artık iyice

kayınvalideler kapansın :( oğlunu mutsuz görmek çok mu hoşuna gidiyor acaba bu gönderileri okuyunca benimki bir melek diyorum.

kayınvalideler kapansın :KK43: oğlunu mutsuz görmek çok mu hoşuna gidiyor acaba bu gönderileri okuyunca benimki bir melek diyorum.
Ya bi de tatil bu hafta bizlere. Geldi diyor ki oohhhh tatile gezmeye gidemediniz ben geldim. Bir kere diyo iki kere diyo beş kere diyo. Şaka yapıyorsan bir kere dersin geçer. Israrla söylemezsin ki. Yani oğlunla benm tatilimde gezmem seni neden rahatsız ediyo

Ya bi de tatil bu hafta bizlere. Geldi diyor ki oohhhh tatile gezmeye gidemediniz ben geldim. Bir kere diyo iki kere diyo beş kere diyo. Şaka yapıyorsan bir kere dersin geçer. Israrla söylemezsin ki. Yani oğlunla benm tatilimde gezmem seni neden rahatsız ediyo
biraz kaba tabir olacak ama bildiğin sidik yarışı bu nerde görsem tanırım :D kıskanç kaynana

biraz kaba tabir olacak ama bildiğin sidik yarışı bu nerde görsem tanırım :KK70: kıskanç kaynana
Bir de şey muhabbeti var görümcem daha bir aylık evliyken aradm sana bir sürprizim var dedim neee hamile misin yoksa senden önce davranmalıyım ilk torun benmki olcak dedi. 🙄 şeyleri söylemiyorm senin düğünün böyle benmki böyle senin şuyun yoktu vs muhabbetlerini

Bir de şey muhabbeti var görümcem daha bir aylık evliyken aradm sana bir sürprizim var dedim neee hamile misin yoksa senden önce davranmalıyım ilk torun benmki olcak dedi. 🙄 şeyleri söylemiyorm senin düğünün böyle benmki böyle senin şuyun yoktu vs muhabbetlerini
yaaa ahahaahahhah bildiğin kaynana görümce sidik yarışına girmişler :D ilk doğurana madalya mı takılacak sanki sultan süleymana veliaht soğuruyoruz :D

Back
X