Bitmiyor bu kayınvalide sorunları

yaaa ahahaahahhah bildiğin kaynana görümce sidik yarışına girmişler :KK70: ilk doğurana madalya mı takılacak sanki sultan süleymana veliaht soğuruyoruz :KK70:
Bizim evde taht savaşları var 😄😄 ya gülüyorum ama aşırı sinir bozucu söyleyince de görmcem söylemedim diyo allahtan eşim biliyo söylediğini yoksa yalancı olcam

Bizim evde taht savaşları var 😄😄 ya gülüyorum ama aşırı sinir bozucu söyleyince de görmcem söylemedim diyo allahtan eşim biliyo söylediğini yoksa yalancı olcam
:D aslında kafaya takmasan eğlenirsin o görümceyle alttan alttan laf sokarak :D

Siz de ananızı çağırın , otursunlar dünür dünüre, başka yolu yok.

Siz de ananızı çağırın , otursunlar dünür dünüre, başka yolu yok.
Annemin haberi yok çoğu durumdan rahatsız ve hastalnıyo üzmek istemiyorum daha 6 günlük gelinken balayı bayrama denk geldi kestik evlerine gittik bir sürü kötülediler düğünümü ağladm saygısızlık olmasn diye cevap vermedim bunu bile anneme söyleyemedim. Dün de diyorm kv’ye böyle böyle yaptın tartışırken hayır yapmadm diyo eşim anne ben de ordaydım dedi de öyle inandılar bi de

Annemin haberi yok çoğu durumdan rahatsız ve hastalnıyo üzmek istemiyorum daha 6 günlük gelinken balayı bayrama denk geldi kestik evlerine gittik bir sürü kötülediler düğünümü ağladm saygısızlık olmasn diye cevap vermedim bunu bile anneme söyleyemedim. Dün de diyorm kv’ye böyle böyle yaptın tartışırken hayır yapmadm diyo eşim anne ben de ordaydım dedi de öyle inandılar bi de
Merak etmeyin, kızı kaynana ile kavga etti diye ölen bir anne görmedim, bizim toprağımızın anası için bu patatesin üstündeki kum kadar doğaldır.

Benim kaynanam iyidir etliye sütlüye karışmaz. Ama annem kaynanalar şahıdır, damatlarına değil gelinlerine. Sürekli söylerim kendisine onun gibi kaynanam olsa değil evime, sokağıma adım attırmam 😃 eşinizle sorunu çözeceksiniz çözebilirseniz.

Ay vala bana böyle kötü davranacak o kadını paralardım bi de üzerine hizmet ki yok artık bu konuda çok çirkefim asla altta kalmam eşimde bu huyumu seviyor kendini ezdirmiyorsun diyor allahtan kaynanam öyle değil şükür bir yıldır evliyim toplasan 6 defa tek bende kalmıştır o da mecburiyetten bize 20 dakka uzakta size tavsiyem eşinize soğuk davranın ev sizin eviniz kaynanaya o rahatı vermeyin suratsız olun böyleleri hak ediyor yemin ederim çok sinir oldum orda olsaydım ona ne laflar sokardım ya

Yüzsüz bi de gitmiyor eşine hissetirmiyor musun bu durumdan memnun olmadığını normal bir durum olmadığını siz kaynanaya çokmu iyi davranıyorsunuz bu kadar fazla kalıyor

Ya bi de tatil bu hafta bizlere. Geldi diyor ki oohhhh tatile gezmeye gidemediniz ben geldim. Bir kere diyo iki kere diyo beş kere diyo. Şaka yapıyorsan bir kere dersin geçer. Israrla söylemezsin ki. Yani oğlunla benm tatilimde gezmem seni neden rahatsız ediyo
Yahu biraz politik olun herseyi çok dert ediyorsunuz
AA annem olur mu öyle şey hoşgeldin, sen üzülme tatile gidemedik diye, merak etme kocam onun telafisini hazırladı bile, sürpriz, gidince sana da foto atarız de geç
Bırak o dert etsin 😂 kocan sorarsa ayol şaka yaptım de geç

Böyle herseyi içinize atıp büyütürseniz sinir hastası olursunuz verin cevapları siz sessiz kaldığınız için on defa söylüyor zaten

Bir de şey muhabbeti var görümcem daha bir aylık evliyken aradm sana bir sürprizim var dedim neee hamile misin yoksa senden önce davranmalıyım ilk torun benmki olcak dedi. 🙄 şeyleri söylemiyorm senin düğünün böyle benmki böyle senin şuyun yoktu vs muhabbetlerini
Bak bunlara da vereceğin en güzel cevap, tamam tamam ben bekliyorum, hadi sen koş yap gel ilk torunu, yarına arayıp soracağım yaptın mı diye ona göre diyeceksin
Veya senin düğünün böyle derse ehe ehe benim düğünümde şu yoktu bu yoktu ama ennn güzel koca bende nabeeeerrrr diyeceksin
Onlar da kendi kardeşleri ve oğullarına laf edemeyeceği için son sözü sen söylemiş olacaksın.

Bu tür konularda insanları kendi silahıyla vurma taraftarıyım her zaman da işe yarar.

Onda anne varsa sizde de var, hatta baba da olur, kız kardeş de olur, erkek kardeş tadından yenmez. Öncelik erkek kardeş tabi ki, yer içer yatar, ayak altında dolanır, getirin birini bir ay yayın evin içine, adamın konfor alanını bir daraltın bakalım nasıl carlıyor, eş kişisi kıvama geldiğinde sakince, senin annen olunca normal karşılıyoruz benimkilere neden tepki gösteriyoruz der, ondan sonra da ortak karar teklif edersiniz. Bazı erkekler laftan sözden çok kısasa kısas eylemden anlıyorlar.

Yüzsüz bi de gitmiyor eşine hissetirmiyor musun bu durumdan memnun olmadığını normal bir durum olmadığını siz kaynanaya çokmu iyi davranıyorsunuz bu kadar fazla kalıyor
İyi davranıyorum benim düşüncem evime gelmiş misafir sonuçta iyi ağırlamalıyım. Eşim farkında durumun. Ama hiç bişey yapmıyor gidin diyemem ki diyor. Bu sefer on gün kaldılar işleri çıktığı için erken dönüyorum bişey anlamadım diyor.

Merhaba arkadaşlar, daha önce de buraya eşimin ailesiyle ilgili mesaj atmıştım. Bu başlığı açmamdaki sebep toplaşalım bir dertleşelim istedim. Bizden tecrübeli insanları dinleyip, fikir alıp ona göre hareket edelim istedim. Benim güncel sorunum kayınvalidem bize geldimi gitmek istemiyor. Her seferinde en az bir ay kalmak istiyor ve eşim de bunu normal görüyor. Sinir harbi yaşıyorum içimde. Siz neler yaşadınız nasıl atlattınız? Benzer sorunu olan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler acaba?
Acikcasi kvnin gelip 1 ay kalmasi hic de garipsenecek bir sey degil. Esas sorun, kv ile aranizin bozuk olmasi. Benimle kvmin arasi cok iyi. Uzakta oturuyoruz. Geldiginde en az 50 gun tutuyorum.

Merhaba arkadaşlar, daha önce de buraya eşimin ailesiyle ilgili mesaj atmıştım. Bu başlığı açmamdaki sebep toplaşalım bir dertleşelim istedim. Bizden tecrübeli insanları dinleyip, fikir alıp ona göre hareket edelim istedim. Benim güncel sorunum kayınvalidem bize geldimi gitmek istemiyor. Her seferinde en az bir ay kalmak istiyor ve eşim de bunu normal görüyor. Sinir harbi yaşıyorum içimde. Siz neler yaşadınız nasıl atlattınız? Benzer sorunu olan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler acaba?
Asılama yaptım dınlenmem gerekıyor ıkı gundur yanıma sozde bakmak ıcın gelıyor, ama sinir krızı gecırtıyor, evın her kosesıne laf edıor o olmamıs sunu al sunu kaldır su surda dursun, ya kırmak ıstemıyorum ama SANANEEE diye bagırmamak ıcın kendımı zor turuyorum , ne olursa olsun rahatsız oldugunu bellı et yoksa kalıyorlar ve kaldıkları yetmeyıp kendı duzenlerınıkurmaya calısıyorlar

Yine bir ana kuzusu yavsak koca vakasi. Yahu cok mu ariyorsunuz bu tipleri? Nesine bayiliyorsunuz bu heriflerin? Adam (paedon bebek) daha sutten kesilmemis

Merak etmeyin, kızı kaynana ile kavga etti diye ölen bir anne görmedim, bizim toprağımızın anası için bu patatesin üstündeki kum kadar doğaldır.
Dogurduğuyla uğraşmak dışında bir kv problemim yok o yüzden konuyu bölmek istemiyorum ama kâtip senin şu benzetmelerine ayrı bakış acindaki netliğe ayri hastayım...Dalai Lama mı kaçtı içine, Buddha mı öptü bacım seni...Harcaniyorsun buralarda yemin ederim reis...

Back
X