Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bitmiyor dökülmeler.!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende zeytin yağı sarımsak yumurta denedim ama satcan arıtılması ugraş alıyo o sarımsakları hele şimdi haftada 1 karışık badem yağı sarımsak yağı v.s kullanıyorum 40 dk bekletiryorum enazından bakım yapsın die ama dökülüyo yinede durduramadım:96:

kızlar saçınıza o yağı bu bilmemnesi sürerek dökülmeleri durduramazsınız. bunu anlatan uyanık pazarlamacılar, lütfen kanmayın bunlara. gidin bir dermatologa, o teşhis koyacaktır, genelde hormonal ya da beslenme kökenli dökülmeler oluyor, gebelik, doğum, diyet gibi sebeplerle, dökülüyor veya stres v.b. doktor size beslenme takviyesi ve losyon falan verir, hepsinden daha etkili olur, sonrasında saçlarınıza sls als mls gibi sülfat içermeyen ve tuzsuz ürünler kullanmanız, saçlarınızın aşınmasını ve saç derinizin mahvolmasını engeller. şimdilik benden bu kadar

benımde dokulmeler cogaldı...mevsım gecısı ondanmı acaba

aynen mevsimsel canım, bazen hamilelik, doğum diyet v.b. lerinden olur. bütün kızlara söylemekten dilimde tüy bitti, inanmayın öyle şu yağı bu şampuanı bilmemnesine, gidin bir dermatologa o size baslenme yardımcısı veya losyon v.b. verir. onun dışında yapmanız gereken tek şey saçlarınızıa sls (sodium lauret sulfate) als (amonium lauret sulfate) mls (magnesium lauret sulfate) sodium laurly sulfosinate ( ki buna dikkat edin sulfatsız diye son zamanlarda bu hammaddeyi içeren şampuanları satıp insanları kandırıyorlar) içermeyen şampuanlar kullanın saç kremi olarak cetrimonium choloride ve dimethicone içermeyen saç kremleri kullanın saçlarınız aşınmaz, saç deriniz mahvolmaz. öyle o otu bu yağı inanmayın öyle şeylere, doktora gidin danışın emin olun çok faydasını göreceksiniz.

gitiim dermatologa 2 kere test yapıldı bi sorun yok stres yapma diyo kadın ya stresten o kadar dökülme olamazdı yazdı tek sey anastım ampül ve ınneov densite bi hap bunlarıda sordum her yerde yok ve ne kadar yaralı olur bilemiyorum doktorlara normal bişeymiş gibi gelioyo bu durum düşüünün ben anlatıım derdimi dökülen yeniden cıkar dio dedm acılmalar nolcak cıkar dio bu kadar rahatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…