Bitmiyor istekleri

Evet ya
Bizim ailelerimize bize baktı okuttu bir şey isteyen olmadı
Nasıl aileler bunlar anlamıyorum
Utanmasalar evlatlarına harcadıkları parayı muhasebe defterine kalem kalem işleyip iş sahibi olunca geri isteyecekler
Malesef doğurmakLâ anne baba olunmuyormuş burda örnekleri fazlaca görüyoruz.

Merak etmeyin. Eşinize de tak eder
Görümcemin biri alttan girip üstten öyle bi çıkıp manipüle ediyor ki olayları. İnsan kendini vermek zorunda hissediyor. Ablasına bakmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Eşimin zayıf noktalarını bilip oradan giriyorlar. Kumanda misali yönetiyorlar. İnşallah ben kötü olmadan kendi keser bunların bu hallerini.

Haklısınız ama ben ailesine verdiği para için bu kadar sert konuşamazdım sanırım.
Sonuçta arsalar, mallar hep evlatlar için.
Size kalacak onlar.
Öyle düşünün..

Bir de bıktım senin borçlarından kırıcı olmuş sanki..
Çöpe atmamış ki paraları..

Ayy bu arada ben hala aynı salak ben.
Hiç mi kazıklar akıllandırmaz insanı?
Ne iyilik düşünüyorsam.
İyi yapmışsın.
Vur kafasına kafasına. :) :)
Ama para vermeyende ortak. Sımdı colugu nu cocugunu evlendırmısın mı durumu daha rahat olur, cocukları ufak olanın mı daha yolunda basında bu arkadaslar

Görümcemin biri alttan girip üstten öyle bi çıkıp manipüle ediyor ki olayları. İnsan kendini vermek zorunda hissediyor. Ablasına bakmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Eşimin zayıf noktalarını bilip oradan giriyorlar. Kumanda misali yönetiyorlar. İnşallah ben kötü olmadan kendi keser bunların bu hallerini.

İnşallah. Sizdeki de sabır yani. Allah kolaylık versin.

Ama para vermeyende ortak. Sımdı colugu nu cocugunu evlendırmısın mı durumu daha rahat olur, cocukları ufak olanın mı daha yolunda basında bu arkadaslar

Doğruda işte ahh benim iyi niyetim.
Başıma ne geldiyse ordan geldi işte.
De ki kıymetin var mı?
Yok.
Yine de olcam.

Para vermeyen de ortak yine iyi ihtimal.
Eşin kardeşi neticede de geç.
Ya alınan o arsalar satılır, bir şekil güme giderse miras da hayal olur para da yalan olur.
Al çoluk çocuğun hakkı gitti havaya.

Doğruda işte ahh benim iyi niyetim.
Başıma ne geldiyse ordan geldi işte.
De ki kıymetin var mı?
Yok.
Yine de olcam.

Para vermeyen de ortak yine iyi ihtimal.
Eşin kardeşi neticede de geç.
Ya alınan o arsalar satılır, bir şekil güme giderse miras da hayal olur para da yalan olur.
Al çoluk çocuğun hakkı gitti havaya.
valla cok acı ama kardeslık evlenene kadar. Ogluma hep dıyorum sakın sakın kardesını bırakma ıyı gununde de kotu gununde de mutlaka haberdar olun bırbırınızden. Ben anne baba olsam bır evladım veremiyorsa hıc bırınden almam. Benım aılem bu sekılde ne abıme ne bana 100 lıra hak gecırmez. Konu sahibinin valıdelerıde kendılerıne guvenmıyorsa cıkmasalardı yola. Bu ciftin daha cok raraya pula ıhtıyacı var o cocuklar ot gıbı büyümüyor kısacası arayı tutacak esıt davranacak taraf aıle buyuklerı. Kardesı o mıktara araba alır, bunlar parayı ortaya koyar yarın obur gun ortak. Olmaz o iş

valla cok acı ama kardeslık evlenene kadar. Ogluma hep dıyorum sakın sakın kardesını bırakma ıyı gununde de kotu gununde de mutlaka haberdar olun bırbırınızden. Ben anne baba olsam bır evladım veremiyorsa hıc bırınden almam. Benım aılem bu sekılde ne abıme ne bana 100 lıra hak gecırmez. Konu sahibinin valıdelerıde kendılerıne guvenmıyorsa cıkmasalardı yola. Bu ciftin daha cok raraya pula ıhtıyacı var o cocuklar ot gıbı büyümüyor kısacası arayı tutacak esıt davranacak taraf aıle buyuklerı. Kardesı o mıktara araba alır, bunlar parayı ortaya koyar yarın obur gun ortak. Olmaz o iş
Görümcemden torunlar var diye kayırıyorlar. Ellerinde büyümüşler onlar için evlatlarını gözleri görmüyor. Benim çocuğum için kıllarını kıpırdatacaklarını da sanmıyorum.

Back
X