Bitsin Artık Bu Çile, Diyenler de Buyursun Gelsin ;)

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Selamlar kızlar, bi kaç tane konum olduğu için beni bazıları bilirler. Dogum sonrası 88 kilo olmuştum, kalori sayımı ile diyete başladım 2013 aralıkta ve temmuz sonu 64 kilo oldum ama arada çok bosladigim için o kdr uzun sürdü, ayrica vücudum da direndi tabiki neysem sonra ücretsiz izinden döndüm ve iş stresi vs derken yemeğe başladım sonuç 68.5 kiloyum ve bugünden itibaren kesinlikle geri sayıma devam edicem. Bana eşlik etmek isteyen olursa ltfn buyursun gelsin beraberce yarisalim daha güzel sonuçlar alalım. Bazı kürleri de uygulucam.

Boyum 1.64
Kilo 68.5
İlk hedef 65

Midem agirmazsa sirke kürüne başladım, bu sabah 1 bardak su içine 1.5 yk sirke koydum ve içtim. 1 bardak da su içtim. Kahvaltı ya kayinvalideme gidicez o yüzden eşimle oğlumun uyanmasini bekliyorum.

Midem agirmazsa sirke kürüne başladım, bu sabah 1 bardak su içine 1.5 yk sirke koydum ve içtim. 1 bardak da su içtim. Kahvaltı ya kayinvalideme gidicez o yüzden eşimle oğlumun uyanmasini bekliyorum.
bende 1.64 boy 65 kiloyum ideal kilom 55.sirkeden korkuyorum midemi ağrıtır diye çünkü midem hassas ,sirkenin tam olarak faydası ne?

Tunaydin
Sabah 1 bardak sirkeli su

Kahvaltı
1 fincan çay
Mantarlı omlet
30 gr çavdar ekmeği
30 gr dil peynir
3 kiraz domates ve 1 k salatalık

Ara 2 kuru erik
1 fincan sütlü Türk kahvesi

Öğle 200 gr meyveli yoğurt
3 limonlu kepekli bisküvi
1 avuç yaban mersini

selam seni uzun zamandan beri takip ediyorrum benimde kilom seninle aynı 68.8 hedefim 55 boyum 1.60 sana katılmaya çalışımam

Akşam 1 tabak dolusu soğuk buğday çorbası içine acı biber ve nane, hafif keten tohumu yağı ektim. Peşine 1 fincan yeşil çay, 8 tane tuzsuz kaju ve 1 tane fıstık sarma

Kahvaltı 1 fincan ada çayı
Mantarlı omlet
20 gr dil peynir
3 zeytin
3 kiraz domates
1 salatalık
25 gr çavdar ekmeği

Karbonatlı suya başladım.

Ara 1 fincan sütlü kahve
1 avuç kuru üzüm
1 avuç yaban mersini

Öğle