Hatun arapca zevce yalniz.Oradaki zevc, arapça 'eş,hatun' anlamında :)
ilerleme olması umut verici değil mi.. stres yapma rahat olmaya çalışırsan düzelecek gibi duruyor..
bence gayet gelişme göstermişsin kendinden umudu kesmemelisin. çok daha ciddi durumda olanlar var. bence sen bunun üstesinden gelebilecek durumdasın. sakın yapamam edemem deme. milyarlarca insan nasıl yapıyor senin ne eksiğin olsun ki? mutlaka yapıcam diye kendini şartlandır ve kendine güven
Hatun arapca zevce yalniz.
Zevc olan koca.
Hatun arapca zevce yalniz.
Zevc olan koca.
Bilmiyorum malesef.Maalesef harf eksikliği olmuş, teşekkürler. Nerden değiştirebilirim acaba?
İçki kullanıyorsanız bir iki kadeh içebilirsiniz öncesinde. Ben de bir süre problem yaşamıştım ama sevgilim çok anlayışlı ben de çok inatçı olduğum için çözülmüştü bir süre sonra. Dilerim sizin için de en kısa zamanda hallolur bu sorun.Bu kadar iyi ilerlerken en sonunda böyle kilitlenmek çok düşürdü motivasyonumu. Haftalarca parmak egzersiziyle uğraştıktan sonra tamam dedim bu kez olacak. Ama olmadı. Yine kilitleniyorum o an. Yine. Yine. :/
Alkol kullaniyorsan denenebilir :)Ürkütücü bi fikir :/
o değilde zevk almaya bak dıyenler olmus
sankı ılk ılıskıde zevk oluyormus gıbı
neyse yakındır p. denemesıde olur parmak olduguna gore
İlişki öncesi kas gevşetici almayı denesen,ışığı kapatsan
Senin ki yine iyiymiş ben birlikte olamadık diye evliliğimin 3. Haftası ameliyat oldum sonrasında yine birlikte olamadık 4.5 ay sonrasında ancak birlikte olabildik. Aynen dedikleri gibi zevk almaya bak kasma kendiniSelam arkadaşlar.
3 buçuk aylık evliyim. İlişki olmadı. Doktora da gittik. Parmak egzersizleri verdi. İki parmak da oldu. Ancak p.... denemesi başarısızlıkla sonuçlanıyor. Nedennn? :/
Senin ki yine iyiymiş ben birlikte olamadık diye evliliğimin 3. Haftası ameliyat oldum sonrasında yine birlikte olamadık 4.5 ay sonrasında ancak birlikte olabildik. Aynen dedikleri gibi zevk almaya bak kasma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?