Bitsin artık bu vajinismus :/

Zarım kapaliydi birliktelik saglanmiyodu olduktan ameliyattan sonrada birlikte olamadık toplamda 4.5 ay kadar sonra olabildik. 5 aylık evliyim

hımm :\ ne güzel atlatmışsınız.. nasıl atlattınız ?

Aslında bende anlamadim bi anda oldu yine olmayacak diye düşünürken oldu hemde. Ama inan korkacak bişey yok çok rahat olman lazım kasma kendini kas gevsetici falan kullan

doktor xanax verdi, işe yarar mı ?

Cidden Ben de anlamyorm.ilşkden belki en çok korkan kız bendm.ben bile yaşamadysam kmse yaşamamalı

ben de korkmuyordum, sonuçta sevdiğim adamın kadını olcam ne korkucam diyodum. ama kolay değil işte bu durum. yaşanıyor. kimse de istemez bu hale girmeyi.

Uyurken nasıl olacak yahu, insan uyanır illa ki.
Hadi en kötü adam içine girmek için hamle yaptığında insan uyanır.
O kadar ağır uyuyan var mıdır gerçekten, uykusunda sevişildiğini anlamayacak kadar?

hahah sanmıyorum !

Kesinlikle beyınde bıtıyor. Ben hiç vajinusmus falan olmaadım ama istemediğim ve eşimi kıramadığım bazı zamanlar zor oluyor ilk giriş. Beyinine mesaj yolla acımıcakk , acımıcakk :)

ben de korkmuyordum, sonuçta sevdiğim adamın kadını olcam ne korkucam diyodum. ama kolay değil işte bu durum. yaşanıyor. kimse de istemez bu hale girmeyi.
Kafanın Boş olması lazm. Kendini kasma olcak mı olmucak mı diye.gerçekten eşini arzuladğn an yakınlaş ama bunu yaparken yine zihninde olcak mı olmcak mı diye kurma.akışına bırak.
Içki kullanmıyorsan aşk sarhoşu ol yani

Bu konuya hep ayni cevabi yaziyorum.iki kadeh vodka isi cozer.doktora gidip masraf yapmayin

tabi Herkes te alkolik içkici zaten.
Canim benim sen anlamadin galiba.eger doktora gidiliyorsa ve sonuc alinamiyorsa alternatifler denenmeli.iki kadeh icki icmekle alkolik olunmaz.eger cozume katki saglicaksa ki arkadasima sagladi , bir kere icmekten bisey olmaz.ayrica boyle durumlarda doktorlarda sakinlestirici antidepresan gbi secenekleri deniyor.hapkolik olmadiklarina gore alkolikte olmazlar.koni sahibi icki asla icmiuorum derse saygi duyarim ama size asla.

İşe p... yerinr penis yazarak başlayabilirsiniz.
Bizim toplumun genel yapısı bu. Cinsellik gibi normal bir aktiviteyi öcü gibi, tü pis kaka gibi göstermek bizlerin işi.
Genç hanımlar ne kendi vücutlarını tanıyorlar ne de evlendikleri adamın vücudunu.
Ondan sonra gelsin vajinismus gitsin iktidarsızlık.
Evlenmeden önce cinsel ilişkiden yana değilim ancak bu taburlar evlendikten sonra dahi insanların hayatlarını etkiliyor.

Konu sahibesi şöyle düşünün "cinsel ilişkiye girdiği için ölen kadın yok" veya "16 yaşındakiler yapıyor bunu ben neden yapamayayım" ya da "nihayetinde bu organlar buna uygun olarak dizayn edilmiş neden acısın ki"
Aklıma gelenler bunlar. Umarım hemen çözülür.
Bu arada xanax kuvvetli bir yatıştırıcıdır. Bir nevi yasal uyuşturucu.
Ek olarak, alkol filan almayın. İnsan ilk deneyimini hatırlamak ister bence. Güme gitmesin.

Arkadaşım parmak egzersizleri yapıyorum diyorsun böyle yaparak kızlığın bozulmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…