neden ameliyat oldun :\ zarı mı aldırdın?
Zarım kapaliydi birliktelik saglanmiyodu olduktan ameliyattan sonrada birlikte olamadık toplamda 4.5 ay kadar sonra olabildik. 5 aylık evliyim
Al bendende o kadar..ben vajinismusu anlamıyorum aklım almıyor
çok acayip bi sorun.
inşallah halledersiniz.
Aslında bende anlamadim bi anda oldu yine olmayacak diye düşünürken oldu hemde. Ama inan korkacak bişey yok çok rahat olman lazım kasma kendini kas gevsetici falan kullanhımm :\ ne güzel atlatmışsınız.. nasıl atlattınız ?
Aslında bende anlamadim bi anda oldu yine olmayacak diye düşünürken oldu hemde. Ama inan korkacak bişey yok çok rahat olman lazım kasma kendini kas gevsetici falan kullan
Cidden Ben de anlamyorm.ilşkden belki en çok korkan kız bendm.ben bile yaşamadysam kmse yaşamamalıAl bendende o kadar..
Cidden Ben de anlamyorm.ilşkden belki en çok korkan kız bendm.ben bile yaşamadysam kmse yaşamamalı
Uyurken nasıl olacak yahu, insan uyanır illa ki.Kocan sen uyurken yapsa?
Uyurken nasıl olacak yahu, insan uyanır illa ki.
Hadi en kötü adam içine girmek için hamle yaptığında insan uyanır.
O kadar ağır uyuyan var mıdır gerçekten, uykusunda sevişildiğini anlamayacak kadar?
Kafanın Boş olması lazm. Kendini kasma olcak mı olmucak mı diye.gerçekten eşini arzuladğn an yakınlaş ama bunu yaparken yine zihninde olcak mı olmcak mı diye kurma.akışına bırak.ben de korkmuyordum, sonuçta sevdiğim adamın kadını olcam ne korkucam diyodum. ama kolay değil işte bu durum. yaşanıyor. kimse de istemez bu hale girmeyi.
Yani bir anda gözden geçirdim acaba ben sevişmeyi mi yanlış biliyorum diyehahahsanmıyorum !
tabi Herkes te alkolik içkici zaten.Bu konuya hep ayni cevabi yaziyorum.iki kadeh vodka isi cozer.doktora gidip masraf yapmayin
Canim benim sen anlamadin galiba.eger doktora gidiliyorsa ve sonuc alinamiyorsa alternatifler denenmeli.iki kadeh icki icmekle alkolik olunmaz.eger cozume katki saglicaksa ki arkadasima sagladi , bir kere icmekten bisey olmaz.ayrica boyle durumlarda doktorlarda sakinlestirici antidepresan gbi secenekleri deniyor.hapkolik olmadiklarina gore alkolikte olmazlar.koni sahibi icki asla icmiuorum derse saygi duyarim ama size asla.tabi Herkes te alkolik içkici zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?