Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekler - PastalarBitter Çikolatalı Antepfıstıklı Pasta - Ülker Bitter Sponsorluğunda
Canim cok güzel olmus en sevdigim pasta çikolatalidir hazır larda kremsanti fazla olunca pek sevmiyorum
Tam damak zevkime gore ellerine sağlık başarılar
Slm.kenarları nasıl süslediniz? Ganaj a dantel şekli vermek emekli olmuş, üst şekil verirken emek diskalifiye olmuş.servs dilimindede üst süslemeden parça yok
Slm.kenarları nasıl süslediniz? Ganaj a dantel şekli vermek emekli olmuş, üst şekil verirken emek diskalifiye olmuş.servs dilimindede üst süslemeden parça yok
Simdi ganaj tarifinizi denedim ama goruntusu sizinki gibi olmadi.cok kati ve koyu renk oldu.ziyan oldu kisaca.silme kasik mi olucak olcu.sonraki icin fikir olsun.
Simdi ganaj tarifinizi denedim ama goruntusu sizinki gibi olmadi.cok kati ve koyu renk oldu.ziyan oldu kisaca.silme kasik mi olucak olcu.sonraki icin fikir olsun.
Kuzu ben çikolatayı pastanin tümüne kullanmadim. Sadece süsü ve kalan kısmınıda sadece ustune döktüm. Bu tur ganajlar(bermani usulü eritilmiş) şekil vermek için yada pastayı tamamen çikolata ile kaplamak içindir. Pastanin tümünü çikolatalı ganaj olsun istiyorsan bunu krema ile yapmalısın.