İstersen ekleyelim sen bana yolla ben düzeltirimTeşekkürler ederim nevroşummmmm
Tadida çok güzel
Bi tane dilim resim almıştım olmamış galiba ortasını görürler diye onuda sonra eklerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstersen ekleyelim sen bana yolla ben düzeltirimTeşekkürler ederim nevroşummmmm
Tadida çok güzel
Bi tane dilim resim almıştım olmamış galiba ortasını görürler diye onuda sonra eklerim![]()
Sanırım ekledim ben canım, teşekkür ederimİstersen ekleyelim sen bana yolla ben düzeltirim![]()
Teşekkür ederim canımKakaolu pasta bayılırım ama yiyememelinize sağlık başarılar
![]()
Teşekkür ederim canımVauvvvvvvv
Ellerine sağlık Nanacığım
Çok süper görünüyor![]()
Ay şimdi sana rakip olursam ayıp olur NanamTeşekkür ederim canım
Senden de bekliyoruz, Çikolatalı baklava yapan Allah bilir nasıl pasta yapar![]()
Ben 40 kat pasta yapsam yine olmaz. Var bende bir şeyAy şimdi sana rakip olursam ayıp olur Nanam![]()
Önce sen madalyayı al bir dahakine ben alıyım![]()
Aynen bende de öyle canım yaBen 40 kat pasta yapsam yine olmaz. Var bende bir şey
Ne ayıp olacak olmaz olmaz, bböğürtlenli pasta istiyorum![]()
Olur olur kadınlar kulübü ile kesin olurAynen bende de öyle canım ya
Bende ne pastalar yapmak istiyorumda olmuyor ya![]()
AynennnTeşekkür ederim canım, bitter candır![]()
Teşekkür ederim canımEĺlerine saglik nana hanim cikkolata hayraniyim canim cekti bunuda![]()
Keskkeeee simdi cok istiyo canim bitterede hayranim ayrica gozumde yukseldin bitter etiketiyleTeşekkür ederim canımimkanım olsa da sizlerle paylasabilsem
![]()
Huhhu desene tam 12 denKeskkeeee simdi cok istiyo canim bitterede hayranim ayrica gozumde yukseldin bitter etiketiyle![]()

AynenHuhhu desene tam 12 den![]()
tam isabet