• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Bitter Çikolatalı Antepfıstıklı Pasta - Ülker Bitter Sponsorluğunda

Şu pastaları yapıp buraya fotoğraflarını koyan, siz ey KK'nin hain hatunları!

Gece 3'te burada gezinen de hemcinsiniz... Yaptınız bari paylaşın. Sizi ben affetmiyorum, tarih de affetmeyecek.

Elinize sağlık. (Ne hatunlar var arkadaş, kem gözlerden ırak)
Bunları iltifat olarak mı almalıyım :KK64: aldım gitti :KK70::KK70:

Harika görünüyor bayıldım :KK200:
Ellerine sağlık canım. Yarışmada bol şans :KK68:
Teşekkür ederim canım :KK37::KK37:

Harika görünüyor ellerinize sağlık...
Teşekkür ederim :KK36:

Pastaneden almış bunu hamınlar goşunn :KK53: eline sağlık canım çok güzel :kk77:
Tüh yakalandım :KK53: çok teşekkür ederim canım :KK37:

Ellerine sağlık , başarılar dilerim .

Tarifteki pandispanya ile fotodaki aynı pandispanya ise ; ne kadar kakao koydun öğrenebilir miyim ?

Tekrar emeğine sağlık , gayet güzel olmuş .

Ellerine sağlık , başarılar dilerim .

Tarifteki pandispanya ile fotodaki aynı pandispanya ise ; ne kadar kakao koydun öğrenebilir miyim ?

Tekrar emeğine sağlık , gayet güzel olmuş .
Tarifte yazmamış mıyım :oops:
3 yk kaşığı kullandım ben çok yoğun olmuştu, kabimda küçüktü.

Teşekkür ederim :KK68:

Pasta dediler hemen geldik :KK73:
Telefonda yazıyorum çok uzatmadan pasta tarifime geçeyim :cool:

Pandispanya için;
  • 5 yumurta
  • 1 sb şeker
  • 1.5 sb un
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı karbonat

Ganaj
  • Bitter çikolata
Krema
  • 1.5 sb süt
  • 1 çb şeker
  • 5 çorba k. kakao
  • 5 çorba k. un
  • 3 çorba k. nişasta
  • Vanilya
Üzeri için 6 bayram çikolatası ve Antepfıstığı :KK53:

Öncelikle yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz, daha sonra diğer tüm malzemeleri ekleyip 180 derecelik fırında 40 dakika pişiriyoruz.
Pişen pandispanyayı soğumaya bırakıyoruz(ben öyle yapıyorum)
Eki Görüntüle 1867388
Bir miktar su ısıtıp 1 paket bitter çikolatayı benmari usulü eritiyoruz. Ben azıcık desen yapıp diğerini de pastanın ortasına kullandım.

Kreması için vanilya hariç tüm malzemeleri tencereye ekleyip içinde topak kalmayacak şekilde karıştırıp tencerenin altını açıyoruz. Krema kalın bir kıvam alana kadar sürekli karıştırıyoruz. Pişen kremanın altını kapatıp üzerine 1 paket vanilya ekleyip mikser ile iyice çırpıyoruz. Sonra dolaba atıp soğumasını bekliyoruz.

Keki ıslatmak için yarım çay bardağı ılık su, 4 yk böğürtlen reçeli.
Eki Görüntüle 1867382
Pandispanyayı ikiye bölüp her iki tarafınıda hazırladığımız karışım ile ıslatıyoruz. Pastanin alt kısmına kremayi sürüp diyet yarısını da uzerine koyup her tarafını krema ile kaplıyoruz. Dolapta biraz bekledikten sonra erittigimiz bitterin bir kısmını pastani ortasına döküyoruz.
Eki Görüntüle 1867383

Eki Görüntüle 1867384

Eki Görüntüle 1867365

Not; un miktarı biraz fazladır biraz kalın olması için öyle yapıyorum.

5VAZqL.jpg

bbOn0j.jpg

Eki Görüntüle 1867380

Eki Görüntüle 1867385

Eki Görüntüle 1867370

Eki Görüntüle 1867371

Eki Görüntüle 1867374

Eki Görüntüle 1867386

Eki Görüntüle 1867387

r9qqkN.jpg
Şahane olmuş ellerine sağlık nanam..:KK60:

Pastanedeki pastalara taş çıkartır şekilde olmuş bu kategorideki pastalar.Yine harika bir pasta.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum :KK36:

Ellerin e sağlık nanam,super olmuş ya .Valla süslemesini falan acayip begendim:KK19::KK19::KK19:Başarılar dilerim canım

Ay benim bu bölüme girmemem lazımmış. Her sayfada canım ayrı bir şey çekiyor :D
Elinize sağlık.

Pasta dediler hemen geldik :KK73:
Telefonda yazıyorum çok uzatmadan pasta tarifime geçeyim :cool:

Pandispanya için;
  • 5 yumurta
  • 1 sb şeker
  • 1.5 sb un
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 3 yk kakao

Ganaj
  • Bitter çikolata
Krema
  • 1.5 sb süt
  • 1 çb şeker
  • 5 çorba k. kakao
  • 5 çorba k. un
  • 3 çorba k. nişasta
  • Vanilya
Üzeri için 6 bayram çikolatası ve Antepfıstığı :KK53:

Öncelikle yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz, daha sonra diğer tüm malzemeleri ekleyip 180 derecelik fırında 40 dakika pişiriyoruz.
Pişen pandispanyayı soğumaya bırakıyoruz(ben öyle yapıyorum)
Eki Görüntüle 1867388
Bir miktar su ısıtıp 1 paket bitter çikolatayı benmari usulü eritiyoruz. Ben azıcık desen yapıp diğerini de pastanın ortasına kullandım.

Kreması için vanilya hariç tüm malzemeleri tencereye ekleyip içinde topak kalmayacak şekilde karıştırıp tencerenin altını açıyoruz. Krema kalın bir kıvam alana kadar sürekli karıştırıyoruz. Pişen kremanın altını kapatıp üzerine 1 paket vanilya ekleyip mikser ile iyice çırpıyoruz. Sonra dolaba atıp soğumasını bekliyoruz.

Keki ıslatmak için yarım çay bardağı ılık su, 4 yk böğürtlen reçeli.
Eki Görüntüle 1867382
Pandispanyayı ikiye bölüp her iki tarafınıda hazırladığımız karışım ile ıslatıyoruz. Pastanin alt kısmına kremayi sürüp diyet yarısını da uzerine koyup her tarafını krema ile kaplıyoruz. Dolapta biraz bekledikten sonra erittigimiz bitterin bir kısmını pastani ortasına döküyoruz.
Eki Görüntüle 1867383

Eki Görüntüle 1867384

Eki Görüntüle 1867365

Not; un miktarı biraz fazladır biraz kalın olması için öyle yapıyorum.

5VAZqL.jpg

bbOn0j.jpg

Eki Görüntüle 1867380

Eki Görüntüle 1867385

Eki Görüntüle 1867370

Eki Görüntüle 1867371

Eki Görüntüle 1867374

Eki Görüntüle 1867386

Eki Görüntüle 1867387

r9qqkN.jpg
çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim

Pastanedeki pastalara taş çıkartır şekilde olmuş bu kategorideki pastalar.Yine harika bir pasta.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum :KK36:
Ellerin e sağlık nanam,super olmuş ya .Valla süslemesini falan acayip begendim:KK19::KK19::KK19:Başarılar dilerim canım
Ay benim bu bölüme girmemem lazımmış. Her sayfada canım ayrı bir şey çekiyor :KK70:
Elinize sağlık.
Ellerinize salik antep fistikli cok guzel olmus
çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Kızlar çok teşekkür ederim :KK37::KK37::KK37:

çok güzel duruyor ya eline sağlık canım :KK76: pastanede görsem alırım sunumu da çok hoş duruyor:kk77:

Yuh bu ne nana:KK57:Valla harika görünüyor pastan,herşeyi düzgün ve pastaneden alınmış gibi nefis görünüyor:kk77:Üstünün süslemesi bile ince düşünülmüş,harikasın canım.:KK19:
Yanlız bu yarışmada herkes çok iddialı,herkes çok zor karar verecek,çok çekişmeli gider.

Back
X