Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım, bitter candırOoo bitter miii :)) çok nefiss gözüküyor ellerine sağlıkk![]()
Parasını isterim ama bi de bi kısmı eksik ama o tarafa bakmazsan gormezsineline sağlık canım , hepsini bana paketleyip yolayabilirsinbu pastadan sonra kesinlikle benimkinin kaldırılmasını talep ediyorum
![]()
yenmiş pastaya paramı vercem bide , bedavaya yollıycaksınParasını isterim ama bi de bi kısmı eksik ama o tarafa bakmazsan gormezsin
Deme öyle kk ne 1.ler gördü bir bilsenbenim 7 de sıfır
![]()

bitter bence de candır ama yiyince hemen cezayı basıyor kaptanlar :)Teşekkür ederim canım, bitter candır![]()
Bende daha 1 tane bile yok, ah bir dakika ben evli de değilim![]()
Oldu başkayenmiş pastaya paramı vercem bide , bedavaya yollıycaksın![]()

Ben 2 kare olunca görmüyorum tabi sürekli yemek olmazElinize sağlık , çok güzel görünüyor, eminim tadı da güzeldir
Başarılar diliyorum![]()
Sen bana evde kalmış mi demek istedinben seni evli biliyordum
![]()

Oldu başka
Ben 2 kare olunca görmüyorum tabi sürekli yemek olmazne kadar iyi kaptanım ben, harikayimmmm
![]()
Çok teşekkür ederim canımElinize sağlık , çok güzel görünüyor, eminim tadı da güzeldir
Başarılar diliyorum![]()
Parasını isterim amaBen her türlü yerim, sen gönder onu bana bi zahmet
![]()
Yoek ya estagfirullah o nasil sozSen bana evde kalmış mi demek istedin![]()
Parasını isterim ama![]()
Darilirim amaAnlarim ben![]()
1 kg domates de iş görürPara ne ki , un kurabiyesiyle takas ederik olur biter![]()
parasız vermez bu cimriBen her türlü yerim, sen gönder onu bana bi zahmet
![]()
abboooooo bana deseydin bende domates verirdim amaaaa1 kg domates de iş görür![]()
Bana evde kalmış demedin miDarilirim ama![]()