Sen o şansı kaybettinabboooooo bana deseydin bende domates verirdim amaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen o şansı kaybettinabboooooo bana deseydin bende domates verirdim amaaaa
o cimriyi yazmıycaktım ... çok acele ettim tühh tühhSen o şansı kaybettin![]()
İşte böyle acele işe pasta gidero cimriyi yazmıycaktım ... çok acele ettim tühh tühh

Kız ben o bebise tüm pastayı gönderir ustune de 1 kilo domates veririmBelki aşeriyorum, hiç mi şansım yok
@nananais
Kız ben o bebise tüm pastayı gönderir ustune de 1 kilo domates veririm![]()
bende bi çeşit bebişim bana ver senKız ben o bebise tüm pastayı gönderir ustune de 1 kilo domates veririm![]()
santral çık aradanYani meselâ yani
Olsun sen gönder yine de sağ duyumla yerim ben![]()
Demedim iftira..Bana evde kalmış demedin mi![]()

santral çık aradan![]()
Tamam , hemYani meselâ yani
Olsun sen gönder yine de sağ duyumla yerim ben![]()
Yok biz o türden bahsetmiyoruz, sen kilo ver once sonra pastabende bi çeşit bebişim bana ver sen![]()

Bu kk kadınları benim bekarligima takmış da herkesi öyle sanıyorum, onlar için evleneceğim ama BDV i okuyunca vazgeciyorumDemedim iftira..
Ne kadar hos guzel bir hatun ve ayni zamanda marifetli dedim ters anladin![]()
ben paylaşmayı sevmiyorum,çatalla dalıp bi başından girip öteki başından özgürce çıkmak istiyorumO pasta ikimize yeter, kardeş payı denilen bir değer var
![]()
Ayni zamanda ne kadar da mütevaziBu kk kadınları benim bekarligima takmış da herkesi öyle sanıyorum, onlar için evleneceğim ama BDV i okuyunca vazgeciyorum
Evet evet oyleyimmm![]()
Bende ama sonuç 98 kilo 48-50 bedenben paylaşmayı sevmiyorum,çatalla dalıp bi başından girip öteki başından özgürce çıkmak istiyorum![]()
Maalesef böyle kötü huyum var, çok mütevazı yimAyni zamanda ne kadar da mütevazi![]()
ben paylaşmayı sevmiyorum,çatalla dalıp bi başından girip öteki başından özgürce çıkmak istiyorum![]()
Iyi kardeşim sen yeafiyet olsun
, ben zaten diyetteyim
![]()