Kızlar askerde olan sevgilimle ilgili konu açmıştım.. Hiçbir şey düzelmedi tüm gün aramadım onu o tenezzül edip o bile aramadı beni ikinci gün dayanamadım aradım telefonu kapandı birikmişlerin üstüne de ayrılık mesajı çektim ve aksam 18.35 de soyledıklerının hçbirini yapmadım dedi gerçi ben şunu yaptın felan demedim sadece verdiğim karşılığın değerini alamadığımı bu kadar dalganın yeter olduğunu bittiğini falan yazdım.. sonra dedim başkasına attın sanırım o da ne başkasına atıcam sarhoşmusun dedi ben de tamam neyse uzatmıcam daha rahatsız etmeyeceğım seni bu umursamadğın sevgimi bir gün çok arayacaksın dedim ve daha yazmadım 1 gün dayanabildim
Bugün ehliyet sınavımın olduğunu bildiği halde bir mesaj çekmedi.. Moralim birşey ıcın bozuktu hemen onu aradım telı kapalıydı msne gırmıstı msndeydı .çarşı iznindeymiş bensiz hayat nasıl dedim saçma sapan konuşma dedi ben de ben hep saçma konuştum zaten dedim ve sureklı netim düşüyodu girip çıkıodum en son girdiğimde çıkmıştı
ben bu kadar kendimi hırpaladım günlerce onun umrunda olmadı bitirdim ama yine böyle ama seviyorum kızlar ne yapmalıyım
neden böyle oldu birden değişti her şey anlamadım lütfen yorumlarınızı bekliyorum