Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarr ... Gunduz mesaj cekmıstım ona bı sans ıcın ılıskıyee bunları yazmadan önce.. Aksam acık mı dıye telefonu bakarken mesgule verdı sonra cok hastayım yatıyorum ıyı geceler dedi ben de kasma kendını mesajım gecerlı degıl artık degıstı artık hersey yemın ederım adımı duymayacaksın dedim .. 10 dk snra konusalım dedi konustuk hasta felan anlattı .. ben de soyledım bıttı artık rahatsın felan o da bole bıter mı hemen sacmalama meltem bıttıyse neden hala konusuyoruz felan dedi. sonra seni çok özledim dedi işte akışına bırakman gerekirdi herşeyi dedi .. sonra ben tavrımı koydum tabi ama hasta diye kıyamadım Kokun burnumda özledim dedi sonra aşkım seni seviyorum dedi ben de ben de seni dedim o da hep boyle mutlu ol ses tonun hep böyle olsun olur mu dedi ben de sen mutlu edersen hep olur dedim o da elimden gelenin fazlasını yapıcam dedi..sonra kapadk mesaj cektı mesaj hakkı bıtıyormus .. bu da son mesajım olsun dedi yeni telefon aldıgım ıcın tüm paramı buna verdim uzun bi süre kontür alamayacagım dedi SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM iyi geceler yazdı :)