- 5 Mart 2022
- 292
- 499
- 33
- 34
- Konu Sahibi Cerenberenb
Tik tok tan nefret ediyorum soykeceklerim bu kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size bir şey diyeyim mi bundan 1 sene önce bir hesap vardı kadın evli 2 çocuğu var. Ama attığı videolar inanılmaz yani orasını burasını açarak müstehcen dans ederek falan. Neyse bunların evinde ilk zamanlar koltuk bile yoktu. Şimdi gördüm koltuk alınmış eldeki telefonlar Apple olmuş. Kadın üçüncüye hamile. Velhasılı bizim Türk erkekleri için evli olması bile fark etmiyor gevşeklik edip canlı yayınlardan para yağdırıyorlar millete. Enayiler.tiktoktan nasil para kazanacakmis? canli yayin mi yapiyor?
Tıktokda paramı verıolar ?Ne sacma o uygulama bı ındırdım ındırdıgım an sıldım .Daha normal bır sevgılı bul tıktokla ısı olmayanDertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...
Bana karışamazsın diyor zaten sogdum umrumda değil beni takmayan insanı neyapim benim ne hissettiğimi düşünmeyen...o değerli sosyal medyasına baksınTıktokda paramı verıolar ?Ne sacma o uygulama bı ındırdım ındırdıgım an sıldım .Daha normal bır sevgılı bul tıktokla ısı olmayan
Adama ne dediyseniz artık, dayanmamış2 senelik ilişki engellemek nedir ben zaten istemiyorum daha amaa gidişim muhtesem olacak dursun o
Ay ben o kadını gördümm. Bayağı bildiğin memişler ortada dans ediyordu. Evleri dediğin gibi korkunçtu. Kocası çekiyor onun o videolarını. İğreniyorum gerçekten sosyal medyadan.Size bir şey diyeyim mi bundan 1 sene önce bir hesap vardı kadın evli 2 çocuğu var. Ama attığı videolar inanılmaz yani orasını burasını açarak müstehcen dans ederek falan. Neyse bunların evinde ilk zamanlar koltuk bile yoktu. Şimdi gördüm koltuk alınmış eldeki telefonlar Apple olmuş. Kadın üçüncüye hamile. Velhasılı bizim Türk erkekleri için evli olması bile fark etmiyor gevşeklik edip canlı yayınlardan para yağdırıyorlar millete. Enayiler.
Diğer konunda da söyledik. Sen çok takıntılısın, bu normal değil. Kimle olursan ol, asla çekmez.Bana karışamazsın diyor zaten sogdum umrumda değil beni takmayan insanı neyapim benim ne hissettiğimi düşünmeyen...o değerli sosyal medyasına baksın
evet maalesef kadinlarin orada para kazanmasi daha kolay. cok carpik bir durum ama kolay kazanc yeri. turkiyeye geldigimde kesfete cikan butun canli yayinlara not interested yapmaktan parmagim agriyorSize bir şey diyeyim mi bundan 1 sene önce bir hesap vardı kadın evli 2 çocuğu var. Ama attığı videolar inanılmaz yani orasını burasını açarak müstehcen dans ederek falan. Neyse bunların evinde ilk zamanlar koltuk bile yoktu. Şimdi gördüm koltuk alınmış eldeki telefonlar Apple olmuş. Kadın üçüncüye hamile. Velhasılı bizim Türk erkekleri için evli olması bile fark etmiyor gevşeklik edip canlı yayınlardan para yağdırıyorlar millete. Enayiler.
Bir ara çocukları alet ederek çekiyordu. Kaç kere şikayet ettim bilmiyorum. Polise, aile sosyal politikalara... Sonra çocukla çekmeyi bıraktılar kulakları çekilmiş anlaşılan. Ama çocuk hala onlarla. Ay bir de diri olsa göğüsleriAy ben o kadını gördümm. Bayağı bildiğin memişler ortada dans ediyordu. Evleri dediğin gibi korkunçtu. Kocası çekiyor onun o videolarını. İğreniyorum gerçekten sosyal medyadan.
Iliskide tiktok falan istemiyorum ama gidişim muhtesem olacak sil baştan yapacak heryeri dursenDiğer konunda da söyledik. Sen çok takıntılısın, bu normal değil. Kimle olursan ol, asla çekmez.
Yok sildiremedimNe oldu, sevgilinin liseden kalma bayan arkadaşlarını sildiremedin mi? Kendini engelletene kadar gitmişsin, fazla takıntı hastalıktır!
Hiç sanmıyorum adam nefes aldığını falan hissediyordur şimdi.Iliskide tiktok falan istemiyorum ama gidişim muhtesem olacak sil baştan yapacak heryeri dursen
Konuyu da okudum ama anlayamadim ben..Hiç sanmıyorum adam nefes aldığını falan hissediyordur şimdi.![]()
Boğucu bir şekilde kıskanç insan konu sahibi.Konuyu da okudum ama anlayamadim ben..
Yani simdi adam internet uzerinden para kazanan unlu biri mi :\
o mu problem..
Yanlış anladın sosyal medyadan sil baştan ben yapacam nefes alsın o şimdiHiç sanmıyorum adam nefes aldığını falan hissediyordur şimdi.![]()