• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine

tiktoktan nasil para kazanacakmis? canli yayin mi yapiyor?
Size bir şey diyeyim mi bundan 1 sene önce bir hesap vardı kadın evli 2 çocuğu var. Ama attığı videolar inanılmaz yani orasını burasını açarak müstehcen dans ederek falan. Neyse bunların evinde ilk zamanlar koltuk bile yoktu. Şimdi gördüm koltuk alınmış eldeki telefonlar Apple olmuş. Kadın üçüncüye hamile. Velhasılı bizim Türk erkekleri için evli olması bile fark etmiyor gevşeklik edip canlı yayınlardan para yağdırıyorlar millete. Enayiler.

Dertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...
Tıktokda paramı verıolar ?Ne sacma o uygulama bı ındırdım ındırdıgım an sıldım .Daha normal bır sevgılı bul tıktokla ısı olmayan

Tıktokda paramı verıolar ?Ne sacma o uygulama bı ındırdım ındırdıgım an sıldım .Daha normal bır sevgılı bul tıktokla ısı olmayan
Bana karışamazsın diyor zaten sogdum umrumda değil beni takmayan insanı neyapim benim ne hissettiğimi düşünmeyen...o değerli sosyal medyasına baksın

5 beğeni gelen bir tiktoktan ne kadar para kazanılabilir ki?
Esra Erol’a yaşlı bir adam çıkmıştı. Karısını tiktok için terk etmişti. “Fenomen oldum ben, sen bana layık değilsin” filan diyordu. O geldi aklıma 🙂 Yüzyılımızın hastalığı İnsanların sanalda yaşaması.

Size bir şey diyeyim mi bundan 1 sene önce bir hesap vardı kadın evli 2 çocuğu var. Ama attığı videolar inanılmaz yani orasını burasını açarak müstehcen dans ederek falan. Neyse bunların evinde ilk zamanlar koltuk bile yoktu. Şimdi gördüm koltuk alınmış eldeki telefonlar Apple olmuş. Kadın üçüncüye hamile. Velhasılı bizim Türk erkekleri için evli olması bile fark etmiyor gevşeklik edip canlı yayınlardan para yağdırıyorlar millete. Enayiler.
Ay ben o kadını gördümm. Bayağı bildiğin memişler ortada dans ediyordu. Evleri dediğin gibi korkunçtu. Kocası çekiyor onun o videolarını. İğreniyorum gerçekten sosyal medyadan.

Bana karışamazsın diyor zaten sogdum umrumda değil beni takmayan insanı neyapim benim ne hissettiğimi düşünmeyen...o değerli sosyal medyasına baksın
Diğer konunda da söyledik. Sen çok takıntılısın, bu normal değil. Kimle olursan ol, asla çekmez.

Tiktoktan zengin olmak gibi bir hayale, hedefe, vizyona sahip olan insanı siz engelleyin. Siz görüşmeyin. Kalitenizi düşürmeyin

evet maalesef kadinlarin orada para kazanmasi daha kolay. cok carpik bir durum ama kolay kazanc yeri. turkiyeye geldigimde kesfete cikan butun canli yayinlara not interested yapmaktan parmagim agriyor 😂

Ay ben o kadını gördümm. Bayağı bildiğin memişler ortada dans ediyordu. Evleri dediğin gibi korkunçtu. Kocası çekiyor onun o videolarını. İğreniyorum gerçekten sosyal medyadan.
Bir ara çocukları alet ederek çekiyordu. Kaç kere şikayet ettim bilmiyorum. Polise, aile sosyal politikalara... Sonra çocukla çekmeyi bıraktılar kulakları çekilmiş anlaşılan. Ama çocuk hala onlarla. Ay bir de diri olsa göğüsleri ☹️

sadece sevgiliniz oldugunun farkindasinizdir umarim, kimse sizin emir eriniz degil.
tiktokcu sevgili istermiydim istemezdim ama istemedigim icin en basindan gorusmezdim.
ay nasil olsa benim istedigimi yapmak zorunda diyip oraya girme buraya girme onu yapma bunu yapma diye buyrukçu davranmazdim.

Ben başka bir şeyden bahsedeceğim.
10 seneden uzun süre önce bir erkek arkadaşım vardı. Twitter bile kullanmamı istemiyordu, sosyal medya sevmiyormuş falan filan. İnsta yoktu galiba o zaman. Neyse ayrıldım ben bundan zaten daha 18 19 yaşındaydım ve o zaman da böyle kısıtlamaları sevmezdim.

Milyon sene geçti üstünden, tiktok kullanmasam da sosyal medya üstünden iş yapıyorum.

Adam benim kendimi gerçekleştirmeme engelmiş resmen.

Ha ben de istemem tiktok miktok, zira o akımları vs de sevmiyorum ama seven insanlar çoğunlukta. Bu işte ciddi bir kazanç da vardır insanlar bunu çek editle vs uğraştığına göre.

Bugün olmasa yarın, yarın olmazsa öbür gün umarım ulaşır hedeflerine. Beklentileriniz ayrıymış. Hakkınızda hayırlısı.

Back
X