• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine

Yani hazırım genelde ne sorsam ben ateşe alınıyorum ondan.yanındakinide tanıyamıyorsunki güven meselesi ama baştan almayacaktım neyse

Sorun şu ki : adam yanınızda değil. Hangi ülkede yaşıyor adam ? Ne kadar süre yüz yüze görüştünüz ? Yan yana durmadığınız , yüz yüze gelmediğiniz birine sevgili demek ne kadar doğru ?

Telefondan , sosyal medyadan bu adamla yazışmak için harcadığınız zamana yazık. Harcanan zamana karşılık duygusal tatmin sağlasanız neyse , siz de o da yok.

Sorun şu ki : adam yanınızda değil. Hangi ülkede yaşıyor adam ? Ne kadar süre yüz yüze görüştünüz ? Yan yana durmadığınız , yüz yüze gelmediğiniz birine sevgili demek ne kadar doğru ?

Telefondan , sosyal medyadan bu adamla yazışmak için harcadığınız zamana yazık. Harcanan zamana karşılık duygusal tatmin sağlasanız neyse , siz de o da yok.
En son 5 martta geldi sık sık gelir uzak mesafe ama beraberiz çoğu zaman onun dışında telefonda görüntülü.ama gerek yok artık istemiyorum

Sen deli misin ? Ne halt yemeye takıyorsun şu çapsızı ? Kendine gel Allah aşkına ya. Evlenince bununla ne olacak sanıyorsun ? Boşanmayacaksın da peşinde zebil olacaksın.
Yaa engel nedir yaa gerçekten saçma sapan şeyler sinirden gözlerim agrıdı 2 yılda hiç kiyemtim olmamış demek engelleyerek gittigine göre yazık.ona tiktokunda mutluluklar hiç stres yapmayacam yaa 1 saate uyurum

Sevgilisinin lise çağından olan kız arkadaşları , sosyal medyada ekli diye kavga eden üyeymiş.

Buyrun geçmiş konular

Ahahah bu o üye mi? :D :D
Zaten bu işin olmayacağı belliydi ki

Yaa engel nedir yaa gerçekten saçma sapan şeyler sinirden gözlerim agrıdı 2 yılda hiç kiyemtim olmamış demek engelleyerek gittigine göre yazık.ona tiktokunda mutluluklar hiç stres yapmayacam yaa 1 saate uyurum
Umarım burayı konuya boğmazsın :D

Linç demek değilde değişik bir durum. Önceden para için farklı işler yapan kadınlar veya adamlara iğrenerek bakılırdı kınarlardı şimdi para için özürlü hareketler orayı burayı açmalar acindirmalar normal karşilanir oldu. Çarpık ilişkiler yasak aşklar hersey çok normal. Linçleyemiyorumda hayretler içerisinde bakıyorum artık etrafıma🤷🏼‍♀️

Linç demek değilde değişik bir durum. Önceden para için farklı işler yapan kadınlar veya adamlara iğrenerek bakılırdı kınarlardı şimdi para için özürlü hareketler orayı burayı açmalar acindirmalar normal karşilanir oldu. Çarpık ilişkiler yasak aşklar hersey çok normal. Linçleyemiyorumda hayretler içerisinde bakıyorum artık etrafıma🤷🏼‍♀️

Toplumda edep haya kaldı mı ki:KK51:

Ben en son dilenenleri görünce içim kalktı. Gerçekten hiç bir şeyin tadı kalmadı. Bir kere yanlışlıkla tiktok indirdim. Bir baktık aleni kızlar meme sallayıp balonn diyorlar :D Lan dedim bunlar uçan balona ne merkalılar :D meğer oradan balon atınca 15₺ Mi ne düşüyormuş hesaplarına :D

[14-3 20:27]: İşte seni bu yüzden istemiyorum bana karısamazsın
[14-3 20:28] : Bana hala güvenmiyorsun
[14-3 20:28] : Güvenmediğin için böyle ruh hastalığın başlıyor

Bana nediyorsun dedi küfürü yediya karışamazmışım dedim git mutlu ol sosyal medyanda.karışmıyorum daha mutlu olsun soğdum gerçekten ne hali varsa görsün

Ben en son dilenenleri görünce içim kalktı. Gerçekten hiç bir şeyin tadı kalmadı. Bir kere yanlışlıkla tiktok indirdim. Bir baktık aleni kızlar meme sallayıp balonn diyorlar :KK70: Lan dedim bunlar uçan balona ne merkalılar :KK70: meğer oradan balon atınca 15₺ Mi ne düşüyormuş hesaplarına :KK70:
Pislik gerçekten çok ben video bakıyorum arada komik videolar oluyor ama para için her haltı yiyende çok

[14-3 20:27]: İşte seni bu yüzden istemiyorum bana karısamazsın
[14-3 20:28] : Bana hala güvenmiyorsun
[14-3 20:28] : Güvenmediğin için böyle ruh hastalığın başlıyor

Bana nediyorsun dedi küfürü yediya karışamazmışım dedim git mutlu ol sosyal medyanda.karışmıyorum daha mutlu olsun soğdum gerçekten ne hali varsa görsün
Ceren seni ilk okula yazdırmak istiyorum. Böylece çocukluğuna geri döner ve sileriz hafızanı :D
Bu nedir yawwww !!

Back
X