• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine

Cerencim sakin ol. Benim eşim de twitter fenomeni, bırak üstüne gitme çocuğun, oyalansın ne olacak. Bunca zaman senin kahrını çekti, seni iyi kötü idare etti, olmadı rol yap barışın sonra hacklet hesabını sonra da oturup teselli et ki anlamasın.

Cerencim sakin ol. Benim eşim de twitter fenomeni, bırak üstüne gitme çocuğun, oyalansın ne olacak. Bunca zaman senin kahrını çekti, seni iyi kötü idare etti, olmadı rol yap barışın sonra hacklet hesabını sonra da oturup teselli et ki anlamasın.
barışma olsa hackletmenin anlamı yok birde oyuncu yazmış millet merak edip takip etsin diye hey allahım ya

O kadar tantanadan sonra yer mi adam? 😂 Bırakınız yapsın da iyice bitirsin kendini.

Ah kıyamam parayaa bakar
yazık sana ya 😁 ana babada iste cocugum okula gidiyo arkadaslarinin yanina gidiyo mahcup olmasin diye cebine harclik koyuyo dimi.
bu kizin ailesini birileri arasin ya yonetime falan soyleyelelim kayittan falan ulaşsinlar.
yazim bi erkek icin illegal islere bulasip birde para kaptiracak

yazık sana ya 😁 ana babada iste cocugum okula gidiyo arkadaslarinin yanina gidiyo mahcup olmasin diye cebine harclik koyuyo dimi.
bu kizin ailesini birileri arasin ya yonetime falan soyleyelelim kayittan falan ulaşsinlar.
yazim bi erkek icin illegal islere bulasip birde para kaptiracak
Tek kaptıracağı para olsa...

Back
X