• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine

Ben başka bir şeyden bahsedeceğim.
10 seneden uzun süre önce bir erkek arkadaşım vardı. Twitter bile kullanmamı istemiyordu, sosyal medya sevmiyormuş falan filan. İnsta yoktu galiba o zaman. Neyse ayrıldım ben bundan zaten daha 18 19 yaşındaydım ve o zaman da böyle kısıtlamaları sevmezdim.

Milyon sene geçti üstünden, tiktok kullanmasam da sosyal medya üstünden iş yapıyorum.

Adam benim kendimi gerçekleştirmeme engelmiş resmen.

Ha ben de istemem tiktok miktok, zira o akımları vs de sevmiyorum ama seven insanlar çoğunlukta. Bu işte ciddi bir kazanç da vardır insanlar bunu çek editle vs uğraştığına göre.

Bugün olmasa yarın, yarın olmazsa öbür gün umarım ulaşır hedeflerine. Beklentileriniz ayrıymış. Hakkınızda hayırlısı.
Ilişkiye sosyal medyayı o soktu bugun öğlen son kez arayacam gidene dur demem şu saatten sonra

[14-3 20:27]: İşte seni bu yüzden istemiyorum bana karısamazsın
[14-3 20:28] : Bana hala güvenmiyorsun
[14-3 20:28] : Güvenmediğin için böyle ruh hastalığın başlıyor

Bana nediyorsun dedi küfürü yediya karışamazmışım dedim git mutlu ol sosyal medyanda.karışmıyorum daha mutlu olsun soğdum gerçekten ne hali varsa görsün

sosyal medya ile ilgili baslikta yazdiklarinizdan sonra arkadasinizin su tepkisi maalesef hic mantiksiz gelmedi. o baslikta da iliskiniz yurumez demistik hepimiz.

sadece sevgiliniz oldugunun farkindasinizdir umarim, kimse sizin emir eriniz degil.
tiktokcu sevgili istermiydim istemezdim ama istemedigim icin en basindan gorusmezdim.
ay nasil olsa benim istedigimi yapmak zorunda diyip oraya girme buraya girme onu yapma bunu yapma diye buyrukçu davranmazdim.
Ben baştan beri diyorum zaten sosyal medyayı ilişkiye sokma ben gitmedim var sayalım devam etmeseydi

sosyal medya ile ilgili baslikta yazdiklarinizdan sonra arkadasinizin su tepkisi maalesef hic mantiksiz gelmedi. o baslikta da iliskiniz yurumez demistik hepimiz.
Yolu açık olsun bendede aşk meşk aman aman bittii

Ben baştan beri diyorum zaten sosyal medyayı ilişkiye sokma ben gitmedim var sayalım devam etmeseydi
bende diyorum ki sizi ilgilendiren bir durum yok, sevgililerinizin hayatina bu kadar karısma hakkini kendiniz de nasil buluyorsunuz.

bende diyorum ki sizi ilgilendiren bir durum yok, sevgililerinizin hayatina bu kadar karısma hakkini kendiniz de nasil buluyorsunuz.
Peki siz karışmayın sizin gibi olma zorunluluğum yok işinemi gelmiyor ayrılır en fazla

Back
X