bitti:(canımdan can gitti:(nişanlımdan ayrıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi babol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede cok uzgunum ama senin dogru karar vermen cok zor gercekten cok uzuldum senin adina Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

sunuda sormadan gecemiyecegim canim, siz dun barsitiniz bugun ayrildiniz ve simdi yenidenmi baristiniz?
birde bu cocuk size gelmiyormuydu eger oyleyse neden gelmiyordu?
amin canım
ya dün barıştık dediğim.dedim ya beni affetmio şu msn olayından die
aramız limoniydi.
dün bana seni kırdım özür diledim dedi öylelikle barışmış olduk yani
ayrılmamıştık.
haftasonu iftara gelcekti.annem bekliodu zaten onu ama annemler oğulları gibi kabullemişlerdi.yoldan gelcekti.gelmişken kalsın istiolardı.ama oda işte ben aileme anlattım nasıl yüzlerine bakcam die kalamam dedi bugün bana.
bende sen hala o olayı kapatmamışın die konuşmaya bi girdim sonu ayrılık oldu işte
durum bu yani

barısıcak olsanda bırak burnu sürtülsünn hemen dönme seviosa kaybetmek istemiosa zaten emin ol seni kazanmak için elinden geleni ardına koymucaktır ama bırakk ugrassın

nişan atmak çok zor bir olay..
hem yaşayanlar için hem de aile için..
keşke biraz daha müsamaha gösterilse
biraz daha sabırlı olunabilinse imiş..
ama tabi iş işten geçmiş..
bazen biz şer görünenin ardında ne saklıdır bilemeyiz..
umarım ilerisi adına üzüntü verecek haletlerden
kurtarır sizi bu kararınız..
ama çok yıpratmamak gerek duyguları..zira içte yerleşmeyen
hayatta da yerleşmiyor..hayırlısı..
Allah yardımcınız olsun..bi çıkış kapısı göstersin inşaallah

ya bence siz barışırsınız ama bu senin için ne kadar iyi olur orasını bilemem..keşke seni aldattığında onu hiç affetmeseydin..

bilmioyorum.hayır asla barışmam diemioyorum.mafoldumben
hakkımda ayrılığın hayırlı olcağını biliom ama
rabbime inancım sonsuz dua ediom
dediğin gibi affetmeseydim.kii ben hep derdim asla affetmem.ama asla affetmem dememek gerekio.

barısıcak olsanda bırak burnu sürtülsünn hemen dönme seviosa kaybetmek istemiosa zaten emin ol seni kazanmak için elinden geleni ardına koymucaktır ama bırakk ugrassın
arkadaşımla konuştuk.haliyle olayları daha açık net biliyor dediki.zaten şuan dedi bi yusuf yusuf çekmiştir.
çünkü senin ayrılcağına heleki annesini arıcağına ihtimal vermiomuştur ama şimdi bi dank etmiştir dio

nişan atmak çok zor bir olay..
hem yaşayanlar için hem de aile için..
keşke biraz daha müsamaha gösterilse
biraz daha sabırlı olunabilinse imiş..
ama tabi iş işten geçmiş..
bazen biz şer görünenin ardında ne saklıdır bilemeyiz..
umarım ilerisi adına üzüntü verecek haletlerden
kurtarır sizi bu kararınız..
ama çok yıpratmamak gerek duyguları..zira içte yerleşmeyen
hayatta da yerleşmiyor..hayırlısı..
Allah yardımcınız olsun..bi çıkış kapısı göstersin inşaallah
çok haklısın
rabbim dularını kabul etsin aminnn diorum en içten dileklerimle

amin canım
ya dün barıştık dediğim.dedim ya beni affetmio şu msn olayından die
aramız limoniydi.
dün bana seni kırdım özür diledim dedi öylelikle barışmış olduk yani
ayrılmamıştık.
haftasonu iftara gelcekti.annem bekliodu zaten onu ama annemler oğulları gibi kabullemişlerdi.yoldan gelcekti.gelmişken kalsın istiolardı.ama oda işte ben aileme anlattım nasıl yüzlerine bakcam die kalamam dedi bugün bana.
bende sen hala o olayı kapatmamışın die konuşmaya bi girdim sonu ayrılık oldu işte
durum bu yani

neyse hakinda hayirlisi ...

kızlar çok saolun.desteğiniz önemliydi benim için.
kafam çok ağrıyor uyusam iyi olcak artık
gözlerim davul gibi
hepinizden allah razı olsun

madem bu kadar seviyorsun neden hemen annesini aradında devreye soktunki?
kendi ailenede anlatmışsın falan...

nişanlıyken aileler zaten yeterince ilişkinin içinde oluyorlar bide tartışmalara sokarsanız çok kötü olur
hakkınızda hyrlısı genede...

hakkında hayrlısı olsun ınsallah...
hep bırıkım bunlar ama aıleler ıkılı yartısmlarda araya katılmamalı ..
bıraz sakın olun dınlenın zmaan ne gostercek bılınmez

bazı yorumları okuyunca inanın gözlerim aha böle oluyo:1shok:inanamıyorum size.Kız içindekileri yaşadıklarını paylaşıyor bazılarınızın dövmediği kalmış yuhh diyorum tek kelime...
Nişanlısının msn adresine girmiş 7 kat yabancının değil.Tabiki bakacak,tabiki kontrol edecek,tabiki kıskanacak.Bundan daha doğal ne olabilirki.Çocuğun geçmişi temiz değil.Geçmişi temiz olsada bakacak.Kocası olacak kişi.Elin mehmet efendisi değil.
Bir ilişkide herkesin kendine ait,gönlünce milletin kızıyla-oğluyla takılıp sohbet edebileceği bir özel hayatı olamaz arkadaş.Benim msn adresim olcak sevgilim şifresini bilmeyecek yada ben onunkini.Kiminle napıyo ne ediyo ben bunları bilmeyeceğim.Yook yaaa.:olmaz:

En doğrusunu yapmışsın.Nişanlının şuan yaptığı şey suç bastırmak.Hem suçlu hem güçlü anlayacağın.Birkere yapmış bi hata sen affetmişsin(ki doğruda yapmışsın herkes 2.bi şansı hakeder) ikincisini saman altından yapacaktı ama sen öğrenince nasıl bi bahane bulacağını şaşırdı en kolayını yani seni suçlu çıkarmaya çalıştı başardıda...

Bana kalırsa biraz bekle derim.Kendini yiyip bitirme,arayıp yalvarma,akışına bırak şimdilik.Biraz kafalar toparlansın.Oda anlasın hatasını,sende bi düşün nerde yanlış yapıyorum varmı bi hatam?(elbet vardır)
Bunları kendi içinde muhakeme yap kararını ver.Sevgili olsanız salla bitsin gitsin derim ama nişanlısınız arada aileler var.Belki büyükler araya girer bir orta yol bulmaya çalışırlar.Eğer "bu adama güvenebilirim benim kocam olabilir birdahada bana yamuk yapmaz"diyebiliyosan atılan adımlara karşılık verirsin.Ama en ufak bir şüphen kalırsa hiç tekrardan bulaşma derim.Toparlan kendine gel ve sağlıklı kararlar vermeye çalış.
Not:KK da bugüne kadar yaptğım en uzun yorumdur hadi değerini bildelikafaduldendelikafadulden

sen yeterince affetmişin bence.
zaman herşeyin ilacı canım.
kararlıysan unutmaya
hayatına bak.
hemen unutmak olmaz zaten.
ama unutmak için caba göster.
hakkınd ahayırlısı olsun.

ne olmuş ki ailene anlatmışsan sanıyorum aileden kasıt annendir benim kızımda hangi sorunu olursa olsun bana anlatır ele anlatıp dile düşmektense anneye anlatılmalı her sorun diye düşünüyorum ha annende gidip damat adayını sorguya çekmişse orada karşı taraf haklı yoksa gayet normal yaptığın onun canı ayrılmak istemiş bahanesi de bu olmuş kendini yıpratma gözünü seveyim değmez.....

Yaşadıklarınız dünyanın adaletsizliğiyle alakalı değilki verdiğiniz kararların size getirdikleri.
Sizi terketmiş geri dönmüş affetmişsiniz, herşey yolunda gitmemiş aldatılmışsınız yeniden affetmişsiniz sizin bu fedakarlıklarınıza karşılık o neden sizi affetmiyor ben bunu anlayamadım. Böyle sürekli şans verilmez malesef anlayana bilene fedakarlık yapmalısın sonra böyle üzerler insanı, hemde haklıyken haksız durumada düşersin..
Hakkında hayırlısı olsun benim fikrim hayırlsı buymuş.

1. ona çok ama çok değer vermişsin

2.hep alttan almışsın

3. defalarca affetmişsin

4 yıldır herşeyine katlanıp sonsuz sevgi gösterip onu şımartıp bir de bu olayı yaşatınca sana ders vermek istemiş de olabilir.başka bir kız yapsa belki affederdi ama seni affedemez çünkü bu yaptığın 4 yıllık nişanlısı babol un yapacağı birşey değil...

haaa geri dönerse şayet evlenirseniz bu ne demek hiç düşündün mü??

sen o nereye giderse gitsin soramazsın sorgulayamazsın şüphelenmeye bile hakkın olamaz...

abartıyor olabilirim ama baştan beri okuduklarım bu gidişatın yolunu çiziyor..

ömür boyu da bu msn problemini sana kakınç yapma ihtimali kuvvetli.......

şimdiye kadar herşeyi alttan almakla zaten hata yapmışsın .yumuşak birine benziyorsun...

haaa ben de senin yaptığının aynını yapardım dayanamazdım..eminim çoğumuz dayanamazdı..

ex nişanlın da hem suçlu hem de hatanı yaptığı hataları ile bastırmaya çalışan bir güçlü..

eğer telde bir kızla farklı amaçla konuşmuşsa onu senin affetmemen lazım

Son düzenleme:
bazı hatalar wardır asla affedilmez,bunlardan birisi de aldatmadır.ilk yanlışın onu affetmen canım

senin yaptığında ne war ki,sonuçta böyle bişeyi kendisi hak etti,zamanında seni aldatmasaydı belki senin böyle birşey aklına bile gelmeyeckti.hem suçlu hem güçlü maşallah...

canım böyle biri için mi üzülüyorsun allah aşkına,yapma üzme o tatlı canını.insan ana babasının yokluğuna alışıyor.ölüme alışıyor,onun yokluğuna mı alışamayacksın?

bir de konu sahibi içeriği boşaltmasa biz de okuyacaktık.Bence kapansın bu konu....

babol nolu tatlim hicbirsey yazmamisin, bugunku gelirmeleren haberdar etseydinya bizi :uhm:

Back
X