- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Âmin inş evet canım çok zor oldu ama bitti Allah'ın izni ile
Mutluluklar duamla size...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin inş evet canım çok zor oldu ama bitti Allah'ın izni ile
Allah bir daha hiç ayırmasın sizi :)
Mutluluklar duamla size...![]()
Iyi akşamlar kızlar nihayet bitti askerlik eşime kavuşuyorum bunu sizinle paylaşmak istedim inş tüm asker yolu bekleyenler de kavuştursun Rabbim hepinizi hayırla su gibi aksın zaman
Benim eşimin gelmesine daha 75 gün var, günler geçer mi?
ne güzel yaaaa benim eşim de askerde 2,5 ay kaldı gelmesine zaman geçer mi dersin? bana hiç geçmiyor zaman
Sence 332 gun hic gecermi![]()
Birde ayri ayri ulkedeniz
75 gecer inan ...allah kavustursun
Allah kavuştursun hayırlıya nen kendimi uzak ama gelecek allahım kavuşulmayacak ayrılık verme diye duş ederek teseşlli ettim Rabbim size de kavuşulmayacak ayrılık nasil etmesin inş
Bende böyle dua ediyorum, sesini duyuyorum, internette yüzünü görebiliyorum daha ne isterim ki? Allah acı ayrılıklar yaşatmasın, hayırlısıyla tüm askerlerimize sağsalim evlerine dönmelerini nasip etsin.
Âmin inş canım zor ama geçiyor
Iyi akşamlar kızlar nihayet bitti askerlik eşime kavuşuyorum bunu sizinle paylaşmak istedim inş tüm asker yolu bekleyenler de kavuştursun Rabbim hepinizi hayırla su gibi aksın zaman
Sizi tanımıyorum ama inanın çok sevindim adınıza...
Bende eşimi beklemiştim belki ondandır gülümserken ağladım bir an.
Sizin 6 aymış, ben 15 ay beklemiştim hemde Kuzey Iraktaydı ve dağıtımdan sonra izin kullanamadı.
Allah'ım bir daha ayırmasın.