Bitti çok şükür inş kavuşuyoruz yarın

Iyi akşamlar kızlar nihayet bitti askerlik eşime kavuşuyorum bunu sizinle paylaşmak istedim inş tüm asker yolu bekleyenler de kavuştursun Rabbim hepinizi hayırla su gibi aksın zaman

ne güzel yaaaa benim eşim de askerde 2,5 ay kaldı gelmesine zaman geçer mi dersin? bana hiç geçmiyor zaman

Sence 332 gun hic gecermi :(
Birde ayri ayri ulkedeniz :(
75 gecer inan ...allah kavustursun

Allah kavuştursun hayırlıya nen kendimi uzak ama gelecek allahım kavuşulmayacak ayrılık verme diye duş ederek teseşlli ettim Rabbim size de kavuşulmayacak ayrılık nasil etmesin inş

Allah kavuştursun hayırlıya nen kendimi uzak ama gelecek allahım kavuşulmayacak ayrılık verme diye duş ederek teseşlli ettim Rabbim size de kavuşulmayacak ayrılık nasil etmesin inş

Bende böyle dua ediyorum, sesini duyuyorum, internette yüzünü görebiliyorum daha ne isterim ki? Allah acı ayrılıklar yaşatmasın, hayırlısıyla tüm askerlerimize sağsalim evlerine dönmelerini nasip etsin.

Bende böyle dua ediyorum, sesini duyuyorum, internette yüzünü görebiliyorum daha ne isterim ki? Allah acı ayrılıklar yaşatmasın, hayırlısıyla tüm askerlerimize sağsalim evlerine dönmelerini nasip etsin.

Âmin inş canım zor ama geçiyor

Âmin inş canım zor ama geçiyor

Zor tabii olmaz mı? Bizim 8. yılımız bu yıl ve biz üni.' de de birlikteydik. Tercih sıralamasını aynı yapmıştık, ilk uzun ayrılığımız ama geçiyor bir şekilde Kasım da gitmişti, Şubat oldu bak, gelecekleri günleri de göreceğiz inşallah.:34:

Sizi tanımıyorum ama inanın çok sevindim adınıza...
Bende eşimi beklemiştim belki ondandır gülümserken ağladım bir an.
Sizin 6 aymış, ben 15 ay beklemiştim hemde Kuzey Iraktaydı ve dağıtımdan sonra izin kullanamadı.
Allah'ım bir daha ayırmasın.

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar nihayet bitti askerlik eşime kavuşuyorum bunu sizinle paylaşmak istedim inş tüm asker yolu bekleyenler de kavuştursun Rabbim hepinizi hayırla su gibi aksın zaman

Benimde eşim gemiden dönüyor şubat sonu ve çok heyecanlıyım. Rabbim bütün ayrı kalanları kavuştursun inşallah. Sizinde gözünüz aydın:16:

Sizi tanımıyorum ama inanın çok sevindim adınıza...
Bende eşimi beklemiştim belki ondandır gülümserken ağladım bir an.
Sizin 6 aymış, ben 15 ay beklemiştim hemde Kuzey Iraktaydı ve dağıtımdan sonra izin kullanamadı.
Allah'ım bir daha ayırmasın.

Çok teşekkür ederim sizin bekleyişiniz daha zormuş bi daha ayrılık olmasın inş :)

Back
X