- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
kardeşim evlenmeyi düşünüyor muydunuz? 2013 gelinleri arasına katılmışsın sanırım ondan soruyorum..
Ayrıca konuyu açtığın konuşmaların olması iki sevgili veya iki eş arasında olabilir hayatım bence boşuna kapris yapıp o kadar aradığı halde açmamazlık etmen benim hoşuma gitmezdi kardeşim.. Tabi sen daha iyi tanıyorsun onu sen daha iyi bilirsin ama boşuna bitmiş bu ilişki hem de bomboş..
Seninle şakalaşmış ne var bunda gülüm ya.. Valla pişman olacaksan neden bittiğine değil bu kadar uzatmana pişman olmalısın belliki seviyorsun onu..Herşey hakkında hayırlı olur inş..
sence çok mu ağır bu şakalar? ve sırf bunun için sevilen kişiden ayrılınır mı. neden dersen aşk derim,sevgi derim
sırf bu konuyu çok ciddiye aldığım için ve bir daha beni kırmasın diye.
kardeşim neden itici olasın seviyorsun ve sevdiğin için herşeyi yaparım diyorsan ara elinden ne gidecek ne kaybediceksin ki.. Eğer tekrar başlamak ve ilişkinizi böyle şeyler için bitirmeyeceksen Aramalısın canım..(eğer gerçekten bunlara inanıyorsan)
sırf bu konuyu çok ciddiye aldığım için ve bir daha beni kırmasın diye.
çok korkuyorum onu tamamen kaybetmekten. bu korkum yüzünden işte. ama içimden de hep o arardı bu kez ben arasam ne olur ki diyorum ama yapamıyorum:2:
telefonu açıp bunu ona da söyleyebilirdin.. Ama artık çok geç diyosun geri dönüş yoksa uzatırsan sen acı çekersin kardeşim.. Önüne, yarınlarına bak..
hiç face le uğraşma bence direk ara.. Ama iyice öğren senden sonra başka biri oldumu ve ya var mı hayatında? Bunu bilerek yapsan çok daha iyi olur çünkü bilemeyiz belki de hayatında şuan başka biri var diilmi tatlım..
arar merak etme bi kaç gün aramış seni uğraşmış ayrılcak olsa uğraşmazdı. bir mesajla da bitti diyince bitmez. arayacaktır vakit ver aramazsa da sen aramalısın. sabırlı olmalısın.
şimdi ben onu arayıp da ben bu yüzden kırıldım bi özür bekledim demeyi acizlik gibi görüyrm ve ben böyle dediğimde ise o da üste çıkmaya çalışcak biliyorum. en doğrusu nedir beklemek mi. aramak mı?
barıştık barışştıkk yuppiiiii. sabah durup dururken msj gönderdi seni gerçekten sevmiştim.hoşçkal diye ben de aradım. konuştuk barıştık,özür diledi.tşkler destek olan herkese Allah sizden razı olsun
mesajınızı görmeden cevap yazmışım, sevindim sizin adınıza..
demek ki bu adam gerçekten değer veriyor size ki sizin gibi acizlik die düşünmeden mesaj yolladı size..
sizde bundan sonra olacak tartışmalarda bu kadar inatlaşmayın..
mutluluklar..
sence çok mu ağır bu şakalar? ve sırf bunun için sevilen kişiden ayrılınır mı. neden dersen aşk derim,sevgi derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?