Bitti galiba

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Sevgilim instagrama fotograf yüklediginde cok yorum ve begeni aliyor. Kendisini fenomen fln saniyor dünyanin heryerinden buna yorum yapiyorlar özellikle de kadinlar....... Benim de kendi fotografini yüklediginden rahatsiz oldugumu bildigi halde, fotograf yüklüyor ve onun bunun ilgisini bekliyor.
Bana ise gidicem hazirlaniyorum diyor, bi bakiyorum instagrama kendi paylastigi fotoyu story/ hikaye de paylasmis daha cok ilgi toplamak icin...
Ben cok bunaldim bu durumdan ve dile getirdim. Bu sefer kavga ettik bunaldim sözünü duyunca hayatimdan cikmak isteyen sensin gönlünü almami bekleme diyerek trip atti egosuda yüksektir.

Napiyim bundan sonra? Cok üzgünüm ve kirildim..

EGO’su tavan yapar böylelerinin...

Herkesin ilgisi,beğenisi üstünde olsun isterler...

Acayip zevk duyarlar bu durumdan...

Ve sırf bu durumdan dolayı gözünü kırpmadan hayatındaki kişiyi çıkarır...

Adım atacağını sanmıyorum...

Çok yorum ve beğeni alıyosa ve en fazla kadınlar yorum yapıyosa yorum ları satın almış olabilir veya hile yapmış olabilir

Yine sen
Yine sevgilin ve yine instagram sorunu.

Uzak mesafe iliskisi sadece 3 kere gorusulmus bir iliski.

Canim sizin ki iliski bile degil.
Adam seni tam anlamiyla sevmiyor

Gel sen birak bu adami.
Zaten o seni yakindir birakir
Demedi deme

Ömrü olmayan, sağlıksız bir ilişki burdan bakınca. Yüksek ego değil, sevgi saygı lazım ilişkide.. Bunaltıcı bir durum evet. Birdaha da yazmayın, arayıp sormayın. Dünya onun egolarından daha büyük.. Size goresi de vardır :)

Aşkın kk şahitliğinde başladı devam etti film bile izledik beraber ve bitti
Bu film konusu ne ola ki:)

Sikayet edin banlanayim siz de kurtulun ben de!!! -.-
İlahi isterseniz bin konu açın derdimiz bu değil. Açtığınız konunun devamında gelişmeleri yazarsanız daha sağlıklı olur. Böyle çok bölük pörçük oluyor bu yüzden. Ayrica cidden ayrılın böyle megaloman bir tiple ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…