• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti Herşey...

O cümleyi ben im sorry dedikten sonra yazdı zaten. Hep korece yazmıyorum. Korece ing karışık. Korecede onun kurduğı cümleleri anlayamıyorum çünkü. Korecede ona kurduğm cümleler günlük hayatta konuşulacak şeyler o uzun uzun yazdığı için zor oluyor. Ben kelime kelime yazarken o bütün olarak yazıuor

I am sorry nizin manasını anlayamadığı için dert etmeyin :KK68:Aşk sizinle olsun. Dil bariyerini aynı dille aşmak bile zor, sizinki olursa daha güçlü olur.

I am sorry nizin manasını anlayamadığı için dert etmeyin :KK68:Aşk sizinle olsun. Dil bariyerini aynı dille aşmak bile zor, sizinki olursa daha güçlü olur.

Bazen türkçede bile yanlış anlıyorum.. :) aynı dilsizler gibi olmusuz çize çize anlatacgn derdimi ona.

Ben ona korece anlatıyorum çünkü cümle yapısını kurabiliyorım ama o ing cevap veriyor. Ve onu sevdiğimi ing olarak değil korece olarak yazdım. Uzun bir yazıydı. Oda hepsini okumamış. Profilimde koreli bi çocukla resmim vardı o çocukta aynı kamptan ve bana o çocukla resmimi yolladı. İ think you like this guy. Thank you for your mind. Bende o çocuktan hoşlanmıyorum dedim. Really yazdı. Sonra bu yazdıklarımı yazdı. Acaba kendi üstüne alınmadımı. Şimdi aklıma geldi.. belkide arkdas olarak teselli verdi gibisinden.. çk kafam karıştı. Bnde resim çizdim yolladım.
Gercekten cok şirin yaptigin ama : )

Duygularinla konustugunda anadilde bile bazen kendimizi ifade etmekte zorlaniyoruz...

oyuzden olabildigince arkadas olarak hem onu tanimaya yonelik hem de dilini gelistirmeye yonelik iletisim kur,

arada da iltifatlarla florte devam etmek de sana kalmis ; )

Ahh teo aptal teo..
Bir kalbine sahip çıkamadın be kızım..
Gittin 6 saat ileride yaşayan gelecekteki bir adama aşık oldun...
Ben geçmişteyim o ise gelecekte... Aramızda dağları bırak okyanuslar var...

Evet kızlar söyledim sevdiğimi...
İlk başta yazdığımı görmedi...
10 günden beri cevap yazmayınca dün yazdım beni engelledin diye...
Onun yazdığı ise: (iki işte çalışıyor.. Hem ailesine yardım etmek için hemde kendi sevdiği işi yapmak için) tatil günlerinin olmadığını söyledi gerçekten doğru söylüyorum dedi..
Sana yazdığımı gördünmü dedim... Sanırsam görmedi.. Bir dakika bekle dedi.. Ve bana benim ona kampta çok yakışıklı dediğim çocuğun resmini yolladı bunumu seviyorsun diye.. Hayır dedim sonra kendisinin olduğunu anladı...
Bana yazdığı:
maybe i can't go back to istanbul. or better good situation i can go back to istanbul. if i cant go there. i think we are still friend. explain so hard (my bad language).

:Seni anladım dediğimde ise:

no you are not. you dont feeling sorry. explain hard.

(Belki istanbula geri gelemem...Durumlar iyi olursa gelebilirim. Seninle hala arkadaş olduğumu düşünüyorum... açıklamak çok zor (dilim kötü)

Sen anlamadın...Sana karşı birşey hissetmiyorum(duygularım yok). Açıklayamıyorum..

Kızlar doğru anlamışım değilmi bana karşı hiç birşey hissetmiyor... Sadece arkadaşı olarak görüyor... :KK43: Şimdide kampta çektiği videoyu atmış bilgisayardan izle diye...)
Eki Görüntüle 1263611
Bir

Tatlim burdaki arkadaslarin cogunlugunun soyledigi gibi konu. Sana istanbula gelemedigini soyluyor ve de gele bilseydi daha iyi olurdu diyor. Sonra soylemis ki hala arkadasiz, lutfen kotu hiss etme

Tatlim burdaki arkadaslarin cogunlugunun soyledigi gibi konu. Sana istanbula gelemedigini soyluyor ve de gele bilseydi daha iyi olurdu diyor. Sonra soylemis ki hala arkadasiz, lutfen kotu hiss etme

o değilde acaba ona söylediğimi anlamışmıdır.. çünkü korece yazdım yazarken koreli birinden yardım aldım... o bana resim gösterdi... profil resmimde bir çocukla resmim vardı.. bunu yazdı ilk bana İ think you like this guy. Thank you for your mind. bende hoşlanmıyorum ondan dedim ondan sonra bunları yazmış.. acaba anlamadımıkii ona söylediğimi.. gerçi senli cümlelerdi ama ..

o değilde acaba ona söylediğimi anlamışmıdır.. çünkü korece yazdım yazarken koreli birinden yardım aldım... o bana resim gösterdi... profil resmimde bir çocukla resmim vardı.. bunu yazdı ilk bana İ think you like this guy. Thank you for your mind. bende hoşlanmıyorum ondan dedim ondan sonra bunları yazmış.. acaba anlamadımıkii ona söylediğimi.. gerçi senli cümlelerdi ama ..
Qaliba anlamamis. Bi sure bekle sen

Back
X