bitti kizlar bozuldu nisanim

karanlikgunler

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
203
127
18
Dun hersey tatliya baglanmis kararlar verilmisti.bugun aksam nisanlim arayip herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi.kiraya cikmicam ev burda gel otur dedi.bende allah yolunu bahtini acik etsin dedim.babam aradi ve bitti.birbirimize yazilmamisiz.ne diyecegimi bilmiyorum.senelerdir kurmaya alistigim yuvayi bozdu ailesi ve kendi.hersey bosmus.ahımı aldilar.nasil mutlu olacaklar simdi...

saniyorum ki ayni bina uzerineydi tartisma.
kendiniz icin ne kadar buyuk bir iyilik yaptiginizi gelecekte goreceksiniz.
hakkinizda hayirlisi olsun, allah utandirmasin.

Canım ben kv ile aynı evde 4 ay zor sabrettım hıcbırsekılde ozel hayatın olmuyor. Tv bile izleyemıyorsun kocanla basbasa esınle banyoya bıle gıremıyorsun bende esımın sen annemı ıstemıyormusun dedı dıye aynı eve gırdım ana esımde gordukı aynı evde olmuyor 4 ay sonra evımızı ayırdık

Uzulme. ilerde ayni binada olmanizdan dolayi suan besledgn butun guzel duygular zaten gidecekti..bosanmak isteyip belki de bosanamayacktn.afern iyi yapmşsın.aileci olan baskiya boyun egemeyen arkanda duramayan adamdan ne koca ne hayat arkadasi olur.smdi uzulursun belki ama emin ol cok sukredeceksin..donerse de kabul etme sakin bu karakterde birini.

Benim yanimda olamadi.hayirlisi olsun.ama ah ediyorum dilerim mutlu olmazlar.beni bir senede mahvettiler.
Ondan koca olmazmis sana. Hayirlisi boyleymis demek ki. Simdi arkanda durmayan ileride de durmazdi o zman konular daha farkli daha ciddi olacakti birde. Cok uzulurdun

senin adina cok sevindim.hata yapip gitseydin altli ustlu oturmaya cok cok buyuk sikintilar cekicektin teyzesiyle bile zor dayandim bir kac ay altli usglu olmaya allahbyolunu acik etsin

Ne yalan söyleyeyim, eski konuları bildiğim için içim rahatladı. Sizin için çok daha iyi oldu inanın. Her okuduğumda daralıp çığlık atasım geliyordu yerinize. O aileyle, o kayınpeder adayıyla huzurlu olmanıza imkan yoktu. Umarım bir an önce üzüntünüz geçer de objektif gözden bu ayrılığın sizin için ne kadar hayırlı olduğunu görürsünüz.

Çok değil aslında birkaç ay sonra bu durumdan çıkınca dışarı gözüyle bakacaksın sende ve mutlaka diyeceksindir;Verilmiş sadakam varmış. Diye. Miğden bulanacak bu olanlar aklına geldikçe. Karşında gözyaşıyla ucuz numaralarla oğullarına istediklerini yaptıran bir aile var. Evlensen düşünemiyorum bile

Bosveerrr hic uzulme. O karaktersiz adam dan sana koca olmaz ancak anasinin arkasina saklanan bir odun olur.boyle erkeklerle evlenip hayatini zehir eden kac kiz var biliyomusun.yazik olacskti sana hizmetci yerine koyacaklardi evinde oturuyosun diye.sinirden kanser olur insan ya.yat kalk sukret unutur gidersin hic yasanmamis gibi.guclu ol dik dur gececek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…