bitti kizlar bozuldu nisanim

Hayırlı olsun.

Yanında oturtup ne yapıcaksın ya. Gece gece sinir ettiler insanı

Bu erkek aileleri neden oğullarını diplerinden ayırmak istemiyor cidden anlayamıyorum.
Koskoca insanların ev meselesi nedeniyle ağlayıp hasta !!!! olmaları da neyin nesi? Tam tersi oğulları mutlu olsun diye fedakarlık etmeleri gerekmez mi?
İlerde ya mutsuz bir evliliğe mahkum olacaktınız ya da boşanırdınız yol yakınken dönmek iki taraf için de en iyisi.

Şimdi size ne kadar zor gelse de emin olun çok mantıklı davranmışsınız.İlerde hem kendiniz hem de nişanlınız mutsuzluğun dibini görecektiniz.
Hiç iç içe yaşayıp mutlu olanını maalesef göremedim.Yılda bir kez 1 ay gelmeleri bile,bazılarımıza katlanılmaz geliyor çünkü denge kuramayan erkekler ile dolu bir memlekette yaşıyoruz.

Doğrusunu yapmışsın,nişanlın senin arkanda duramamış ailesine karşı,bu adam sanıyor musun ilerde senin arkanda duracak ?

sa
herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi

aman boşver iyi olmuş. ilerde her meselesi aile ile yüz göz olup onun onayı olmadan iş yapamayacak bi erkek müsveddesinden kurtulmuşsun işte.

asla üzme kendini böyle bi adam için. kurtulmuşsun yat kalk şükret. herşeyine karışacaklardı zaten nişanlın da göstermiş bu hareketiyle evlenseydin seni ezdirecekti. hayırlısı olsun de yoluna bak

Vallahi üzgünüm diyemiycem bende senin adına sevindim bile baştan kurtuldun yoksa cooook hasta olurdun kahirdan o adamdan sana koca olmazmış zaten bi arkanda duramadı senin

Öbür konuna da yazmıştım.
Bence sende ailende cok fevri ve hizli hareket ettiniz.
Hakkında hayırlısı.

Benim yanimda olamadi.hayirlisi olsun.ama ah ediyorum dilerim mutlu olmazlar.beni bir senede mahvettiler.
Hiç ah etme sen kârlısın yol yakınken gerçeği gördün. Sana çok büyük iyilik yaptı, ilerde anlaşamayıp çocukla ayrılacağına şimdi bitti.

Hepiniz ayrı evde yaşıyorsunuz diye neden böyle diyorsunuz? Nişanlinin annesi babası nasil insanalar bilmiyorum iyiyse keşke böyle olmasaydı bende kv ve kp birlikte yaşıyorum allaha şükür bi sıkıntım yok küçük küçüklüğünü büyük de büyüklüğünü bilirse ortada bir sorun kalmaz. Tabii aranızdaki sorunlari bilmiyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…