- 24 Eylül 2010
- 6.204
- 20.296
- 548
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Nisanlinin pardon eski nisanlinin anne ve babası midemi bulandirdiDun hersey tatliya baglanmis kararlar verilmisti.bugun aksam nisanlim arayip herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi.kiraya cikmicam ev burda gel otur dedi.bende allah yolunu bahtini acik etsin dedim.babam aradi ve bitti.birbirimize yazilmamisiz.ne diyecegimi bilmiyorum.senelerdir kurmaya alistigim yuvayi bozdu ailesi ve kendi.hersey bosmus.ahımı aldilar.nasil mutlu olacaklar simdi...
bir tanıdogım iki oglunuda evinin altına oturtu zaten bi oglunun pisko bozuktu intihar etri Allah vermesin . gelini cok suskundu kv nin baskılarına susardı. sonra diğer oglu evlendi oda bosandı yine büyük etken kv baskısı gibi. ikincidednde bosandı oglan. üçüncüyüde annne babasına bakacak köyl gelin arıyordu.Dun hersey tatliya baglanmis kararlar verilmisti.bugun aksam nisanlim arayip herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi.kiraya cikmicam ev burda gel otur dedi.bende allah yolunu bahtini acik etsin dedim.babam aradi ve bitti.birbirimize yazilmamisiz.ne diyecegimi bilmiyorum.senelerdir kurmaya alistigim yuvayi bozdu ailesi ve kendi.hersey bosmus.ahımı aldilar.nasil mutlu olacaklar simdi...
Arkadaşım inan Allahın sevgili kuluymuşsun. O adamdan ne eş ne baba olurdu. Seni sürekli ezmelerine izin verirdi mutlaka. Allah sabır versin inşallah sana. Çabuk toparlanırsın umarımBenim yanimda olamadi.hayirlisi olsun.ama ah ediyorum dilerim mutlu olmazlar.beni bir senede mahvettiler.
Oluyo ne canım emin ol oluyo sadece kv var bende aynı bahçede evlerimiz ayrı kocam hep arkamda ben kavga etsem kv tartışsam bilse ben haklı günlerce konuşmaz annesiyle larını da söyler ezdirmez ama insan laftan anlamayınca sadece kendini düşünen bir insansa kendi oğlu paşa torunu kendisi kraliçe gibiyse seni de hizmetçi herşeyi yapmaya mecbur evlendi diye anasını babasını silmesi gereken biri gibi goruyosa olmuyo malesef bide her istediklerini hastalık ağlama acındırma gibi şeylerle yapıyosa kocan isterse seni sırtında taşısın yine o psikolojin bozuluyoAynı binada oturmak bence çok da sorun olmayabilirdi EĞER nişanlınız sözünde duran,ailesine karşı hem sizi hem de kendi kararlarını savunabilen biri olsaydı! Ama anlatmanıza bakılırsa o karakterde bir insan değil ne yazık ki..Kaldı ki o kayınpederle ya siz kafayı yerdiniz ya da sonuç boşanmaya giderdi..Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah çok daha iyileriyle karşılaştırır Allah sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?