bitti kizlar bozuldu nisanim

Demek ki eski nişanlınız ailesinden bağımsız karar alamayan birisiymiş. Böyle biriyle evlenmemeniz daha iyi olmuş. Evlenseniz bu insanlar gittikçe yaşlanacak. Daha şimdiden ağlayarak her istediklerini ağlayarak yaptırdıkları evlatları zaman ilerledikçe, sizi de nihakla "garanti" altına aldıktan sonra neler yapmaz...

Geçmiş olsun arkadaşım.. İnan bana çok isabetli bir karar olmuş. Kendin için sevin
Hiç kahırlanıp onlarada beddua etme her kez kalbinin ekmeğini yer bu hayatta..

Ay kurtulnussun sukret bence. Allah herkesi es yaratmistir ailende mantikli davranmis tebrik ederim Allah bahtini yolunu acik etsin. Hic uzulme oyle ana kuzulariyla hayat hergun ölmek gibi

Nisanlinin pardon eski nisanlinin anne ve babası midemi bulandirdiogullarinin saadetini değil de kendilerini düşünen bencil insanlar... Ağlıyolar hasta oldular ne ya evlatlarını mı öldürdün bence git şükür namazı kıl fakir fukara sevindir bu aileden kurtuldugun için ilerde emin ol bu yaratıklardan kurtulduguna sevineceksin

Bende beraber oturmuştum evliliğimin ilk 1.sene de beraber olmuyor ne kadar iyi olursan ol aileler kavga ediyor biz etmesekte ileride üzülmen şimdi üzülmenden iyi bence senin de nasibin vardır bulur seni merak etme kızlar siz erkeklerin peşinden değil onlar sizin peşinizden koşsun o zmn kıymetli olursunuz

bir tanıdogım iki oglunuda evinin altına oturtu zaten bi oglunun pisko bozuktu intihar etri Allah vermesin . gelini cok suskundu kv nin baskılarına susardı. sonra diğer oglu evlendi oda bosandı yine büyük etken kv baskısı gibi. ikincidednde bosandı oglan. üçüncüyüde annne babasına bakacak köyl gelin arıyordu.

gecmis olsun işerde evlenip basının agrımasından bugun az agrıması iyi

Insan birinin nisanlisindan ayrilmasina sevinir mi yemin ediyorum senin adina cok cok sevindim suanda butun gelecegini kurtardin buna emin ol herseyine karisacaklardi en ufak bi skntida aglayip hasta numaralari yapip ogullarini dolduracaklardi yasamadan bilinmiyo sonradan ah vah edecegine simdi en fazla 1 ay uzulursun ölunun yasi bile 40 gun suruyo emin ol atlatacaksin evinde bile rahat oturamiycaktin dakka basi geleceklerdi disari ciksaniz nereye gidiyonuz aksam yemeklerini bir yiyelim bu liste boyle uzar gider es adayinda bunlarin hepsine aman askm uzulurler napayim annemi babami mi sileyim benim ailemle kotu mu olmami istiyosun gibi zirvaliklarla seni istemedigin hayata mahkum edecekti kendine cok iyi bi iyilik yaptin bunu bil... nisanlinda sana geri donecek gibi hissediyorum bekle de gor bu tavrini asla bozma

Hem niye karanlik gunlermis sen kendini seven deger veren bi bayansin seni aydinlik gunler bekleyecek canim benim iyi dusun iyi olsun insallah... bu donemi zor atlabilirsin kendini cikmazda gordugun an yaz bizlere bin bilsende bir bilene sor demisler herkez yardimci olmaya calisacaktir umarim hersey istedigin gibi olur

Benim yanimda olamadi.hayirlisi olsun.ama ah ediyorum dilerim mutlu olmazlar.beni bir senede mahvettiler.
Arkadaşım inan Allahın sevgili kuluymuşsun. O adamdan ne eş ne baba olurdu. Seni sürekli ezmelerine izin verirdi mutlaka. Allah sabır versin inşallah sana. Çabuk toparlanırsın umarım

Üzülme demek boş tabiki üzüleceksin ama inşallah sonrasında mutlu olucaksin herşey gelir geçer allah karşına seni gerçekten mutlu edecek birini çıkarır ınsllh

Biraz zaman geçsin ne kadar doğru karar verdiğinizi anlayacaksınız. annesinin babasının ağzına bakan birinden koca olmaz zaten. bak buradaki konuların yarısı ana kuzusu kocalarla ilgili. ah etmene gerek yok zaten onda öyle bi aile olduğu sürece sıkıntı yaşayacaktır

ailen ve senin adına üzüldüm. yani hayal kırıklıklatı için. ama bunlar sözün eri olmayan bi aile ve senin arkanda duramayan bir kişi. üzülme canım her şeyde vardr bi hayır. ama bu sonucu tahmin ediyodum ya. yani anamdan babamdan ayrılamam ne demek ya ikisinin koynuna girip yatcak bi eş bulsun kendine. sen bayan halinle bırakıyosan o henüz adam olamamış demekki.

Aynı binada oturmak bence çok da sorun olmayabilirdi EĞER nişanlınız sözünde duran,ailesine karşı hem sizi hem de kendi kararlarını savunabilen biri olsaydı! Ama anlatmanıza bakılırsa o karakterde bir insan değil ne yazık ki..Kaldı ki o kayınpederle ya siz kafayı yerdiniz ya da sonuç boşanmaya giderdi..Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah çok daha iyileriyle karşılaştırır Allah sizi..

Oluyo ne canım emin ol oluyo sadece kv var bende aynı bahçede evlerimiz ayrı kocam hep arkamda ben kavga etsem kv tartışsam bilse ben haklı günlerce konuşmaz annesiyle larını da söyler ezdirmez ama insan laftan anlamayınca sadece kendini düşünen bir insansa kendi oğlu paşa torunu kendisi kraliçe gibiyse seni de hizmetçi herşeyi yapmaya mecbur evlendi diye anasını babasını silmesi gereken biri gibi goruyosa olmuyo malesef bide her istediklerini hastalık ağlama acındırma gibi şeylerle yapıyosa kocan isterse seni sırtında taşısın yine o psikolojin bozuluyo

Disaridan bakan gozlere yani bizlere inanin. Acisi gececek iyiki kurtulmusum'u kalacak cok yakinda. Eski konularinizi bilmiyorum. Bu konu bile yeterli boyle bir adamla evlenmemek icin.

pişman olmayacaksın
o adam evlenince de alırdı sizden maaşın yarısını
artı nişanlınız ailesinin ağzına çok bakıyor gibi diğer konulardan anladığım altlı üstlü geçinemezdiniz

arkana bakma

bosver sonradan uzulecegine simdiden uzul..istemedigin biseyi hic kimse icin..o aa babasini kirmiyor ama seni ezip geciyorsa birak onlarla kalsin..sende kaldigi yerden devam et ..bahtin acik olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…