- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
ya canım bilmiyorum şuan gelişmeleri belki de konuşup halletmişsinizdir bile ama benim söylemek istediğim bişey var. erkekler bazen uzun süreli ilişkilerde kendilerine zaman ayıramadıklarını fark ediyorlar ve biraz uzak duruyorlar. biz de aynı problemlerti yaşadık bi süre önce. biz aynı şehirdeydik görüşme imkanımız vardı ama her dakika görüşmek zorunda mıyız benim senden başka hayatım olmayacak mı gibi sözler söylüyodu. bi süre üstüne gittim sen benden soğudun biz ayrılalım falan diye. sevdiğini söyledi ama yine de eskisinden uzaktı bana. ben de bıraktım ne istiyosa yapsın die. o aramadam ben aramadım msj atmadm görüşelim demedim vs.. sonuç olarak şuan arkadaşları arasa bile yanlarına gitmiyo benle görüşmek istiyo. çalışıyor olmasına rağmen sürekli msj lar atıyor. izin günlerinde bütün gün beraber olmamıza rağmen akşamları yine uzun süre telefonda konuşuyor benimle falan filan..
yani demek istediğim biz bayanlara karışık derler ama erkekler daha karışıktır. onun için umarım konuşmanızın sonu ayrılıkla sonuçlanmamıştır ve biraz ona kafasını toplaması için zaman verirsin belki herşey sizin için de düzelir..
bu arada msn de engellemesinin sebebini kesinlikle öğren derim ben. seninle konuşmuyosa msn i kiminle konuşmak için açıyor yani bence bunu bi öğren.. umarım herşey gönlündeki gibi olur tatlım:Saruboceq:
yani demek istediğim biz bayanlara karışık derler ama erkekler daha karışıktır. onun için umarım konuşmanızın sonu ayrılıkla sonuçlanmamıştır ve biraz ona kafasını toplaması için zaman verirsin belki herşey sizin için de düzelir..
bu arada msn de engellemesinin sebebini kesinlikle öğren derim ben. seninle konuşmuyosa msn i kiminle konuşmak için açıyor yani bence bunu bi öğren.. umarım herşey gönlündeki gibi olur tatlım:Saruboceq: