Bitti mi bu ilişki, boşuna mı çabalıyorum?..

ya canım bilmiyorum şuan gelişmeleri belki de konuşup halletmişsinizdir bile ama benim söylemek istediğim bişey var. erkekler bazen uzun süreli ilişkilerde kendilerine zaman ayıramadıklarını fark ediyorlar ve biraz uzak duruyorlar. biz de aynı problemlerti yaşadık bi süre önce. biz aynı şehirdeydik görüşme imkanımız vardı ama her dakika görüşmek zorunda mıyız benim senden başka hayatım olmayacak mı gibi sözler söylüyodu. bi süre üstüne gittim sen benden soğudun biz ayrılalım falan diye. sevdiğini söyledi ama yine de eskisinden uzaktı bana. ben de bıraktım ne istiyosa yapsın die. o aramadam ben aramadım msj atmadm görüşelim demedim vs.. sonuç olarak şuan arkadaşları arasa bile yanlarına gitmiyo benle görüşmek istiyo. çalışıyor olmasına rağmen sürekli msj lar atıyor. izin günlerinde bütün gün beraber olmamıza rağmen akşamları yine uzun süre telefonda konuşuyor benimle falan filan..
yani demek istediğim biz bayanlara karışık derler ama erkekler daha karışıktır. onun için umarım konuşmanızın sonu ayrılıkla sonuçlanmamıştır ve biraz ona kafasını toplaması için zaman verirsin belki herşey sizin için de düzelir..
bu arada msn de engellemesinin sebebini kesinlikle öğren derim ben. seninle konuşmuyosa msn i kiminle konuşmak için açıyor yani bence bunu bi öğren.. umarım herşey gönlündeki gibi olur tatlım:Saruboceq:

bence hayatında başka biri var yada uzaktan hoşlandığı..işte mesafe uzaklığı böle oluyo zamanla..sen yeterli özveride bulunmuşsun tatlım bence dur de kendine.seni yada sensizliği bu şekilde anlamasına fırsat ver.eğer sensiz yapamayacaksa sana geri dönecektir ve eskisinden de ilgili olacaktır sana karşı bu benim fikrim..

sen bitirme canım.. bitti lafı senden çıkmasın.. sonra pişman olursun, geri dönmek istersin tutarsız ve istikrarsız bir resim çıkar ortaya, o yüzden sadece zamana bırak... her ilişki böyle dönemlerden geçebiliyor.. ben de yaşadım.. arardım buzz gibi konusurdu.. kafayı yedim ne yapmak istiyor diye... sadece sabrettim, kendimi geri çektim ben de aramadım sormadım dayandım o hayatımda yokmuş gibi davrandım.. ve eskisinden de iyi oldu ilişkimiz.. sanırım sen sabredemiyosun.. bi hafta konusmayınca hemen aramıssın.. arama.. özlet kendini.. sesini duymasın msjını okumasın sıcakliğini sevgini hissetmesin.. o zaman anlayacak.. seni kaybetmenin eşiğine gelsin bir.. sabret ve güçlü ol.. sakın arama sorma ve buz gibi ol.. benim de umrumda değil artık bu ilişki o mücadele etsin biraz da de.. artık bişeyler yapması lazım çünkü.. ve yapacak da sadece geçici bi süreç bu.. ama sen üzerine gittikçe seni kaybetme korkusu hissedemez.. bırak o korkuyu biraz hissetsin.. bitti deme ama buz gibi ol, umrunda değilmiş gibi davran.. sabret canım, hersey düzelecek emin ol..

insan hayatının canı sevgilisini hiç engellermi yaaa..
o ayıp çok o seni saymıyor bence

sanırım korktuğun şey olmuş soğumuş senden keşke bu kadar düşmeseydin üstüne malesef bu erkekler böyle biz onlara ne kadar değer veriyosak onlar bizdeki değerlerini o kadar azaltıyolar
konuşup neler hissettiğini anlatmak en mantıklısı ama bitirmelisin bence yoksa böle bi durum içinde kendini daha kötü hissedebilirsin
baksana konuşmak istemiyo kısa cevaplar veriyo bunlar seven kişinin duyguları olamaz malesef sevmiyo galiba seni uzatmanında bi anlamı yok gözden uzak olan gönüldende uzak olmuşş...

Öncelikle hepinize çok ama çok teşekkür ederim..
Dün akşama kadar hiçbi şekilde ne mesajlarına cevap verdim nede aradığında telefonu açtım..
Aklı sıra şirinlik yapıp sevimli lakaplar takarak mesajlar gönderdi. Akşam üzeri; eve gittiğinde haberim olsun konuşmamız lazım diye mesaj yolladım. Anladı sanırım ciddi bişeyler olduğunu..
Nasılsın dedim.. Çok kötü oldugunu söyledi. Ev arkadaşı ayrılıp kirayı ödemediği için sıkışmış. Ev sahibi gelmiş.Elinde senedi varmış ve senettede tek onun imzası varmış. Arkadaşıyla da çok kötü tartışmışlar. Bilmiyorum nasıl ödücem falan dedi. Sen nasılsın dedi. Bunun üzerine sustum. Nerden başlıcamı ne söylücemi bilemedim. Bi an düşündüm acaba ayrılmak istediğimi anladı duygu sömürüsü mü yapıyo ayrılmayım diye dedim.Ama kararlı bi şekilde aradığım için içimdeki herşeyi söyledim. Burda yazdığımın daha daha fazlasını. Konuşurken maalesef ki çok duygusal davrandım. Ağlamamak için kendimi çok sıktım ama tutamadım. Bi taraftan ağlayıp bi taraftan bana nasıl davrandığını, nasıl incittiğini, mutsuz olduğumu, ilişkimizin yıprandığını saygısızlık boyutuna taşındığını anlattım. Burdaki bi arkadaşımın da dediği gibi ilişkiyi ittire ittire yürütmeye çalışırsak hep böyle takılıp düşmelerin olucanı ve bu düşmelerin gitgide daha fazlalaşıcanı aramızdaki sevginin biterek saygısızlıkların başlıcanı söyledim.
Onun dedikleri;
Söylediklerinin hepsinde haklısın. Ben bu kadar ince düşünemedim. Seni kırdığımın farkına varamadım. Arkadaşlara ayıp olmasın derken seni üzdüğümü göremedim. Tartışıp birbirimize kırıcı laflar söylemeyelim ertesi gün nasılsa siniri geçer tartışmamış oluruz diyip telefonu kapattığımda senin hep içine attığını,biriktirdiğini bilemedim. Gece msnde konuştuğumuzda uyucaz diyip kapattık sonra arkadaşıma sabahki ders için bi dosya göndermem gerekti uyucam diyip niye tekrar msne girdin diye kızarsın sandım engelledim geri açmayı unuttum ertesi günde sen gördün zaten panik oldum sorunca o yüzden bişi söyleyemedim dedi.Yeminler etti. Nolursun ayrılma benden çok seviyorum seni. Şimdi söyledin anladım hatalarımı söz veriyorum daha çok dikkat edicem. Benim hayatımda bir sen daha olmaz benim için herşeyden önemlisin. Eşim olabilecek dediğim tek kişisin. Hatalı benim kabul ediyorum hepsini dedi...
Ben ısrarla ayrılmak istediğimi söyledim hep.. Senden tek bişey istiyorum nolursun özürdileme 2 gün sonra arayıp barışmak isteme. Hiçbişey düzelmicek ben mutsuz olmak istemiyorum benim mutluluğum herşeyden daha önemli dedim..
İki gün sonra değil şimdi özürdiliyorum terketme beni herşey daha güzel olucak dedi..
Son olarak çok yorulduğumu artık gücümün kalmadığını en azından gelene kadar beni aramamasını söyledim.
Beni gözden çıkarıcaksın, unutucaksın, istemiyosun artık terkediceksin diye ağlamaklı konuşmaya başladı.. İlk defa onu bu kadar üzgün ve ısrarcı gördüm..
Sözler verdi ilk hatamda ayrıl benden tek bi hatam bile olmucak sana karşı dedi..
Son bi şans verdik..
Hakkımızda hayırlısı..

Güzel kardeşim, canım,

bence güzel ve doğru bir karar vermişsin bir ara çocuğun birşeyler karıştırdığını düşünmedim değil ...
ama akışına bırak kasma ne kendini ne onu , kasma derken tabikide saldım çayıra muhabbeti olmasın ama ikiniz tarafından birbirinize yapılan baskılar gerçekten birbirinizi seviyor olsanız bile sizi yaralar sevginiz kavgalara yenik düşer ve severek ayrılmak zorunda bile kalabilirsin.
Sevginden ve sevgisinden eminsen gerisini boşver

evet o zaman daha once dediklerime ek olarak, son sansi iyi ki vermissin diyorum. ben karsima alip ciddi ciddi konustugumda bile ayni tepkileri aliyordum =) ben msn olayina inandim, cok mantikli... sonucta online gorseydin beni uyutup online oluyor diye dusunup yine inanmayabilirdin... o an gecici bir cozum olarak engellemis, mantikli. seven insan kendini ortaya koyar demistim, bu yazdiklarinda seni kaybetmemek icin ugrastigini goruyorum. hata bile yapmis olsa demek ki sana kiymet veriyor, bu onemli. ama iliskide hesap, kitap, kacma, kovalama olmaz. seni bunlari yapmaya zorlarsa ve bunlari yapmadan boyle sicak davranmazsa, hep seni kactikca kovalaniyorum demek ki hep kacmaliyim hesabina suruklerse, iliski yasayacak kadar olgunlasmamis demektir. o zaman noktayi koyarsin canim. kotu bir insan olmak zorunda degil, sadece senin kadar olgun degildir, beklentilerini zaten karsilayamayacaktir.
bu sansi iyi kullanir, bir daha hata yapmaz insallah. mutluluklar diliyorum =)

bu çocuk senden soğumuş yada hayatına yeni biri girmiş o kızı garantiye almadan seni de kaybetmek istemiyor bence anlattıklarından sana hiç tahammülü kalmadığını çıkarıyorum çünkü bencede artık dur o seni aramazsa sende onu bidaha arayıp sorma

canım benim aynısını bende yaşadım biz kızlar sevdiğimiz dünyanın öbür ucunda dahi olsa onu sever ve bekleriz ama erkekler böyle değil araya biraz mesafe girince herşey değişiyor onlar için...arkadaş ortamı da çok etken bu gibi durumlarda...bak göreceksin bu konuyu konuştuğunuzda mesafeleri bahane edecek...çok çok çok üzgünüm senin adına ve neler hissettiğini çok iyi biliyorum umarım benim yaşadıklarımı sen yaşamazsın tez zamanda toparlanırsın İnşallah...:a015:

Ayyy ne zor ya....
ınşallah herşey iyi olur bundan sonra...
:sm_confused:
Cidden bir ilişkiye başlamak ne kadar heyecanlıysa bitirmesi de o kadar acı.
:1no2:
Çok zor çok çok!
Erkekler beklemeyi mesafeleri sevmiyor işte maalesef.
Napalım dediklerini okuyunca cidden kendimi gördüm bazı yerlerde...
fisfisfis
Herkes aynı şeyi söylemiş ama ben gene de söyliyim kimse için kendini üzme parçalama...
Gerçekten değmiyor!!!
Seni seven insan seni üzmeye çalışmaz.

canım gercekten cok uzuldum
senii cok ıyı anlıyorum ..aynı durumları bende yasadım .. benımde esım yurtdısında işi dolayısıyla bizde birbirimizi cok severek evlendik
ama esımı ne zaman arasam ya ne var canım dıye tlf cevap verıyo
yazdıgım sıtem msj larına kısa kısa cvplr yazıyodu...
kadın hısseder güzelim..ıcınde ne hıssedıyosan o dogrudur
ben baska 1 kadının varlını hıssetmiştim
lakin dogruymuşta...cok üzüldüm gnlerce agladım
12 yıl sonra tüp bebek yotemiyle hamile kakmıştım üzüntüden bebegımı kaybettim
ama ne oldu .....kendı kaybettı ....
balık bastan kokarmışş......

Back
X