Bitti.....

Insan cok sevince boyle oluyor galiba ben boyle olmam deyip cevremizdekileri elestirip buyuk laflar ederken dusunmuyoruz bizim de elestirdigimiz kisilere donusebilecegimizi. Anliyorum sizi. Ayni seyleri yasiyorum az cok. Umarim gecer kisa surede, guclu olun

Bence pek yakışıklı değil

Bir şans daha verirse o şansı iyi değerlendirin bari, hatanızın farkındasınız madem.

Olan olmuş artık ne kadar ağlasanız boş kimse sizden değerli değil .
Her konuda peşin hükümlü olmamak lazım en güzel örneğisiniz.

Ayrıldığı gün şans istedim.sonrasında hiç yazmadım.bir hafta oldu.evet çok abarttım dönüp okudukça utanıyorum.ve şaşırıyorum sanki o kişi ben değilim..ama gerçekten seven insan vaz geçemezdi diyorum da bir yandan...telefonu elime almak istemiyorum, okumatacağım destanlarını, seninleylen sadece problem ve stres var hayatımda, nefes alamıyorum diyordu hep.aylarca...her gün.abartısız her gün..yanımdayken sevgi kelebeği, uzakta daha soğuk hissetmemdi bence beni buna iten..ama seven afan gidebilir mi ?? ÖZ güvenim yerlerde.çok güzel olsaydım gidemezdi diyorum sadece.

Neden resim ? Çok yakışıklı gördüğüm ve kendimi yanında eksik gördüğüm adam hakkında görüşlerinizi merak ettiğimdendir belki

Sevginin güzellikle alakası yok ki. Niye böyle bir kıyaslama yapılmasını istiyorsunuz? Tabi insan önce gözüne hoş gelecek birini beğenir, adım atar da e sizin konunuzda da zaten öyle olmuş.

Ki gerçekten de yakışıklı değil, ben dönüp bakmazdım bile yani. Siz ona göre çok daha iyi duruyorsunuz.

Adama sordunuz mu resmini paylaşırken?
Yapıp edip pişmanım sitemin değişeceğine inanmayanlardanım.
Bugün barışsanız 1 hafta sonra aynı davranırsınız.
O yüzden biraz nefes alın, ara verin. Kendinizi tanıyın, kendinize güvenin.
Yavaşlayın. Saatte 180 mesaj nedir?
Canınızın yanması bile iyidir, acı olgunlaştırır.

Yakışmışsınız maşallah inşallah mutlu sonla sonuçlanır nedense sabır eder sen döneceğine dair his geldi içime hakkında hayırlısı kaybetmek acı kavuşman dileğiyle

Çok yakışıklı değil siz daha güzelsiniz. Hatta benim kriterlerimde yakışıklı da değil
Kadınların hisler konusunda yanılmadığını düşünüyorum. Çok sevseydi uzaktan soğukluğunu hissetmezdiniz. Bence atlatacaksınız ve hayatınızda anı olarak kalacak.

Katılıyorum çok benim gibi oluyor işte.psikopat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…