- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
Yok ya zannetmiyorum ben acıklama yapmaya cekındıgı ıcın silmeyecgını. Bence seni de kırmak hemen harcamak istemedi. Evet bazen sevgiyi görünce sımarabiliyoruz. Her ilişkide biraz kaybetme korkusu olmalı sanırım. Belki düzelir düzelmezse de hayırlısı böyleymiş demek ki daha güzel bi aşk cıkar karsına. Bu da sana bi tecrube olarak kalır.Silmedi evet ama bence insalara açıklama yapmak istemediği için şuan...daha bir ay ömce paylaşmıştı hepsini.ama son bir ay aşırıya kaçtım bırakamaz diye..artı bu paylaşımları vs görünce de ha tamam olsu bu iş demiştim.değilmiş...beş ayda çok sevemez zaten.hatta sevemez bile..ama gidebilen insan sensiz daha mutlu olan insandır....
Bence resmini kaldırın..
İkinci olarak da biraz zaman tanıyın kendinize ve ona sonra tekrar konuşur orta yolda buluşmaya çalışırsınız.
Ben erkeklere genelde güvenmem ve eşimi yeni tanıdığım zamanlarda çok sıkıştırdım. Ama anladım ki adam güvenilir, bütün ipleri gevşettim. Ne kıskanma ne başka bir şey, mutlu mesut gidiyoruz. Sen de bir güvensizlik mi yaşadın bunu merak ettim, insan güvenmemeyi yaşayarak öğreniyor sonuçta.
Abart mıyorum ciddiyim...bu sir saat geç gelen yanıta karşılık bir mesajdı...şaşkınım şuan ama gitti iş işten geçtiAdam iyi dayanmış.
180 mesajmi?
Woow, rekor kirmaya yeminli gibi....
Gercekden iyi dayanmış.
Gorsellik goreceli tabi. Sana dunyanin yakisiklisi gelebilir. Ama siradan biri.
Sense guzelsin ama bir adami bogacak kadar da saplantilisin. 180 mj nedir yahu?
Ailesiyle tanıştırdı, resimlerimizi paylaştı, her gittiğimde ya da beraberken tlefonu elimdeydi şifre koymadı çok rahattı..benim ki şifreliydi, foto paylaşmadım, ailemle tanıştımadım sakladım.güvenmemem gerekecek hiç bir şey yapmadı ama terkedilme korkusu yaşadım hep.sanki benden ayrılacak.beni sevmiyor.yeteri kadar sevmiyor.mutlu ve sosyal bir çocuk.hayatıma girenler hep çok sessiz silik tipler oldu.belki bundan dı endişem...artı son yıl yaşadıklarım.babamın kanser olması annemin psikolojik tedavi görmesi vs vs sevgi açığı.ama biliyorum ki ben böyl dğilim.gel de anlat
Her gün böyleydim son 1 aydır..ama seven adam gidemezdi diyorum yine de.hala kendimi haklı mı çıkarmaya çalışıyorum acaba bilmiyorum..
Başkasının izni olmadan fotoğrafını paylaşmanız hiç etik değil.
Konunuz da buram buram ırkçılık kokuyor.
Bu kısımlara o kadar takıldım ki başka bir yorum yapamayacağım.
Arkadasim sen sagliklimisin o silsin bende silicem nedemek git adama soyle sil fotograflarimi diee.. kadinlar sitesine adamin fotosunu eklemekle ne haz aliyorsun??Daha fazla onu boğmamak adına mesaj çekmedim ama hala resimlerimiz instagramında whatsapında o da bana sormadı.kalabilir mi diye.o silsin bende sileceğim....
Gorsellik goreceli tabi. Sana dunyanin yakisiklisi gelebilir. Ama siradan biri.
Sense guzelsin ama bir adami bogacak kadar da saplantilisin. 180 mj nedir yahu?
Abart mıyorum ciddiyim...bu sir saat geç gelen yanıta karşılık bir mesajdı...şaşkınım şuan ama gitti iş işten geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?