Bitti.....

Bence resmini kaldırın..

İkinci olarak da biraz zaman tanıyın kendinize ve ona sonra tekrar konuşur orta yolda buluşmaya çalışırsınız.

Ben erkeklere genelde güvenmem ve eşimi yeni tanıdığım zamanlarda çok sıkıştırdım. Ama anladım ki adam güvenilir, bütün ipleri gevşettim. Ne kıskanma ne başka bir şey, mutlu mesut gidiyoruz. Sen de bir güvensizlik mi yaşadın bunu merak ettim, insan güvenmemeyi yaşayarak öğreniyor sonuçta.

Resim fikrine de resme de bayıldım. Gerçi mısırlı görse bir de bunun için ayrılırdı herhalde zira erkekler böyle şeyleri pek sevmez. Gerçekten hatanızın farkına vrsqnız da beş ay sonra mesajlara geç döndüğünde 180 mesaj daha atacaksınız bence. Yapınız bu elden birşey gelmez.

Guzellik goreceli bir kavramdir.
O da seninle olduysa demekki seni begenmis, yanasmis, sevgilin olmus.
Eger onun begenecegi tipte birisi olmasaydin yanasmazdi cunku o zamanlar karakterini bilmiyordu ve sana dış gorunusunle yaklasti.

Ama bir zaman sonra dış gorunusun her sey olmadigini gordu. Cunku iliskileri kuvvetlendiren ve ilerleten karakter kisilik olarak anlasmaktir yoksa sadece guzellik ve yakisiklilikla suren iliski bir yerde patlar.

Umarim hakkinda hayirlisi olsun.
Mutlu olmani dilerim.

Yok ya zannetmiyorum ben acıklama yapmaya cekındıgı ıcın silmeyecgını. Bence seni de kırmak hemen harcamak istemedi. Evet bazen sevgiyi görünce sımarabiliyoruz. Her ilişkide biraz kaybetme korkusu olmalı sanırım. Belki düzelir düzelmezse de hayırlısı böyleymiş demek ki daha güzel bi aşk cıkar karsına. Bu da sana bi tecrube olarak kalır.

Resim ne alaka?? Adamı gömelim mi?? Bence de yakışıklı değıl...

Yalniz bisi dicem foto koyarak neden konuya devam ettin amac ne?? Ayrica adamin fotografini odan izinsiz internet ortaminda ve onun hakkindada yorum yaparak kullaniyorsun farkindamisin?? Babamin oglu degil banane ama empati kur biraz hanim kizim ya senin foto haberin olmadan paylasilsa?

Ailesiyle tanıştırdı, resimlerimizi paylaştı, her gittiğimde ya da beraberken tlefonu elimdeydi şifre koymadı çok rahattı..benim ki şifreliydi, foto paylaşmadım, ailemle tanıştımadım sakladım.güvenmemem gerekecek hiç bir şey yapmadı ama terkedilme korkusu yaşadım hep.sanki benden ayrılacak.beni sevmiyor.yeteri kadar sevmiyor.mutlu ve sosyal bir çocuk.hayatıma girenler hep çok sessiz silik tipler oldu.belki bundan dı endişem...artı son yıl yaşadıklarım.babamın kanser olması annemin psikolojik tedavi görmesi vs vs sevgi açığı.ama biliyorum ki ben böyl dğilim.gel de anlat

Gorsellik goreceli tabi. Sana dunyanin yakisiklisi gelebilir. Ama siradan biri.

Sense guzelsin ama bir adami bogacak kadar da saplantilisin. 180 mj nedir yahu?

Başkasının izni olmadan fotoğrafını paylaşmanız hiç etik değil.

Konunuz da buram buram ırkçılık kokuyor.

Bu kısımlara o kadar takıldım ki başka bir yorum yapamayacağım.

Her gün böyleydim son 1 aydır..ama seven adam gidemezdi diyorum yine de.hala kendimi haklı mı çıkarmaya çalışıyorum acaba bilmiyorum..

Ama sebeplerimizle başkalarını bunaltmamalıyız.. Kendinize bir çeki düzen verin inşallah düzelir durumlar her türlü :)

Her gün böyleydim son 1 aydır..ama seven adam gidemezdi diyorum yine de.hala kendimi haklı mı çıkarmaya çalışıyorum acaba bilmiyorum..

Bazen insan sevse de gider, mutsuzluğu göze alamaz çünkü.. O yüzden sevmiyordu demek yerine acaba çok mu bunalttım hatalarım nelerdi diye düşünürseniz kendinizi de daha iyi biri haline getirir psikolojinizi düzeltirsiniz. Ve sonrası olumlu ilerler hayatınızda.

Başkasının izni olmadan fotoğrafını paylaşmanız hiç etik değil.

Konunuz da buram buram ırkçılık kokuyor.

Bu kısımlara o kadar takıldım ki başka bir yorum yapamayacağım.

Irkçılığımı eleştirdiğim bir yazı...ne demek istedim ? Asla asla insanları küçümseme Allah sana öyle bir ders verir ki , Sağını solunu şaşırırsın

Daha fazla onu boğmamak adına mesaj çekmedim ama hala resimlerimiz instagramında whatsapında o da bana sormadı.kalabilir mi diye.o silsin bende sileceğim....
Arkadasim sen sagliklimisin o silsin bende silicem nedemek git adama soyle sil fotograflarimi diee.. kadinlar sitesine adamin fotosunu eklemekle ne haz aliyorsun??

Kaybettikten sonra geriye dönüo okuyunca farkettim.uyarırken umursamıyordum.nasıl olsa benimle yanımda.gidemez :) ya gidemez.ben gidemem.o gidermiş.gitti

Abart mıyorum ciddiyim...bu sir saat geç gelen yanıta karşılık bir mesajdı...şaşkınım şuan ama gitti iş işten geçti

Canim gitmesi normal. Eminimki mesajlarin sitem belkide hakaret doluydu.
Böyle haraketleri kimse cekmez. Cekmesin zaten. Adam psikolojisini çöplükte bulmadi neticede.
Sen sevgi beklememişsin. Adami resmen kemirmişsin iliğine kadar.
Aslinda bir terapi sana iyi gelir. Ağır zamanlar geçirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…