Bitti.....

Bence burada resim olması doğru değil, belki adam özelinin ifşa edilmesini istemeyecek malum burası herkese açık bir platform kim tanır kim tanımaz bilinmez Mısırlı olsa dahi. (Türk tipi var daha çok ama ehehe) Başınız ağrımasın nolur nolmaz bence kaldırın. Zaten sevginin aşkın güzellik çirkinlikle de alakası olamaz. Bir de böyle şeyler yazan bir adam sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmemiş demektir, bunu "Belki şöyledir böyledir" diye düşünmemek lazım. Sizin için güzel bir anı olarak ve Mısır'a karşı önyargılarınızın değişmesi avantajı ile kalsın derim. Bazı şeyler zorladıkça olmuyor.

Sormadım.haklısınız..yeterinde acı vardı hayatımda..zaten ufacık mutluluk için çırpınıyordum.belki bundandı dört kolla abanmam.ihtiyacım vardı.belki sevgiye açtım.

bu mu yakisikli

Daha fazla onu boğmamak adına mesaj çekmedim ama hala resimlerimiz instagramında whatsapında o da bana sormadı.kalabilir mi diye.o silsin bende sileceğim....

Neden resim ? Çok yakışıklı gördüğüm ve kendimi yanında eksik gördüğüm adam hakkında görüşlerinizi merak ettiğimdendir belki

Aşkın gözü bayaaa körmüş. Cok yakisikli filan degil ortalama klasik sokakta milyon tane gorebilecegin tipte biri.
Cirkin bir kiz degilsin neden bu adami bu kadar gozunde buyuttun anlamadim cidden. Anlattigin kadar yakisikliliği cidden yok. Sevene sevdigi guzel gelir hatta dunya güzeli/yakisiklisi gelir. Biz senin baktigin gözle bakmadigimiz icin direk görüneni soyluyoruz. Ya da zevkler renkler diyelim. Ama bu adama kimsenin "waaaww ne yakisikliymis" diyecegini sanmiyorum Bence fazla uzatip diretmeyin eger degisemeyecekseniz.

Bu fotoğraf taki amaç kim daha güzel mi acaba ?sevgi görsel değildir bana göre insanın sevdiği çok ta çirkin olsa dünyanın en güzeli o 'dur herzaman ..Duymak istediğiniz sen çok daha güzelsin ise evet öyle

Daha fazla onu boğmamak adına mesaj çekmedim ama hala resimlerimiz instagramında whatsapında o da bana sormadı.kalabilir mi diye.o silsin bende sileceğim....

Ama burasıyla instagram whatsapp bir değil, burayı yurtiçi yurtdışı milyonlarca insan takip edip bakıyor. Siz bilirsiniz yine de. Bu arada kendinizi yanında eksik hissedeceğiniz bir tip değil gerçekten, yakışıklı gelebilir gönül kimi severse güzel odur ancak yani eli yüzü düzgün bir tip öyle "vaoovv çok yakışıklı, yanındaki kıza bak ııyy" denecek bir tip de değil bana kalırsa.

Eşim gözüme hep yakışıklı gelir hakikaten de eşim çok yakisiklymis yaa abarttiginiz gibi değil emin olun nicelerini bulursunuz

Bence sizin güzellik takıntınız var ve adam gerçekten yakışıklı değil sıradan bir tip. Ayrıca güzellik sevgide bir ölçüt değildir insanın sevdiği dünyanın en güzelidir. Ama yine de ölçütün bu olduğunu düşünüyorsanız sizi güzel olmadığınız için bırakacak adamla zaten işiniz olmasın.

Yani yakışmışsınız. İkinizin de ortalama bi güzelliği var. Da mesele bu değil ki. Güzel olsaydım gitmezdi diye bir şey yok. Yüzü güzele bi gunde doyulur huyu güzele bi ömür doyulmaz. Adam boğulmuş kaçmış. Haklı. Ama hala sosyal medyadan fotolarınızı silmediğine göre bi ünit var. Biraz bekleyin hiç üstüne gitneyin. Sular durulunca hatalarınızın farkına vardıgınızı soyleyen bi mesaj atarsınız.

Silmedi evet ama bence insalara açıklama yapmak istemediği için şuan...daha bir ay ömce paylaşmıştı hepsini.ama son bir ay aşırıya kaçtım bırakamaz diye..artı bu paylaşımları vs görünce de ha tamam olsu bu iş demiştim.değilmiş...beş ayda çok sevemez zaten.hatta sevemez bile..ama gidebilen insan sensiz daha mutlu olan insandır....

Dur bi dk yazıcam heycandan toparlayamadım
Güzellik görecelidir bence gayet! yakışıklı sende güzelsin yakışmışsınız.
Adamı boğmuşsun o da kaçmış aynı şeyin sana yapıldığını düşün.
Ona biraz zaman ver seni özlemesini bekle seviyorsa özleyecektir.
Ama güzelim sende azcık kendine çeki düzen ver böyle devam edersen aşkın gebersende kimse istemez seni.

O ben değildim...ben değilim ana anlatamadım.ben değilim dedim.bel aydır sensin dedi..beş aydı öyleydim çünki.ama ben değilim..uzaklık mı dersin ? Eziklik mi dersin ? Açlık mı dersin ? Bilmem ne dersin ama oldu işte...gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…