Bitti

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Evde tek tokamı bırakmadım her şeyi topladım geldim aileme yerleştim. Günlerdir ayrıydık zaten ama eşim beklemiyodu benden böyle bi hareket. Hiçbir şekilde iletişime geçmedik her şey sessiz sedasız oldu eşyalarımı ben topladım o da getirdi bıraktı gitti. Ben maddi olarak müsait olmadığım için o avukat tutacak birkaç güne şimdi onun keyfini bekliyorum. Ayrılma sebebimiz hiçbir şekilde anlaşamamak dolayısıyla saygı sevgi eksikliği anlatsam çok uzun sürer. Hep dilimizdeydi ama dönüp dolaşıp sarılıyoduk birbirimize ama bu sefer bitti. Bu kadar sessiz sedasız bitiş normal mi bi yandan seviniyorum olaysız olmasına bi yandan kafam karışık ve tabii ki üzgünüm. Şu an ruh halim diplerde değil ileride ne bekliyo beni?

Herkes icin hayırlısı olsun
Cekişmeli dava olmayacaksa avukatsızda ayrılabilirsiniz
Anlaşmalı olacak. Avukatı kendisi teklif etmişti diğer türlü uzarmış süre.
Acaba başka birimi var hayatında
Sanmıyorum kendisi boşanıcam demedi de git boşan git dava aç diyodu her seferinde ben de dediğini yapıyorum evlendiğimizden beri böyleydi özür dilemeyi bilmez

Hayirlisi olsun hakkında , ben de 3.5 yıllık evliydim bitsin dedik ve hic iletişime geçmeden 1 haftada bitirdik .
Üzülme inan ki öyle bir hayatı yaşamaktansa böyle tek başına yaşamak her şeyden güzel...

Bana esiniz gurur yapiyor gibi geldi. O yuzden adim atmiyor. Bence biraz bekleyin eger adim atarsa terapi onerin. Gerci ozur dilemeyi bilmeyen biri hatasini kabul etmez, sizi suclar.

Hayirlisi olsun hakkında , ben de 3.5 yıllık evliydim bitsin dedik ve hic iletişime geçmeden 1 haftada bitirdik .
Üzülme inan ki öyle bir hayatı yaşamaktansa böyle tek başına yaşamak her şeyden güzel...
İnsan ayrılırken hep güzel şeyleri hatırlıyo ama biraz o zamanlar hissettiklerimi düşündükçe pişman olmuyorum haklısınız

Bana esiniz gurur yapiyor gibi geldi. O yuzden adim atmiyor. Bence biraz bekleyin eger adim atarsa terapi onerin. Gerci ozur dilemeyi bilmeyen biri hatasini kabul etmez, sizi suclar.
Yok işte yine kendini haksız görmediği için ses yok şimdi size haksız olduğu bir sürü örnek verebilirim ama kendisi kabul etmiyo. Bi kere gittik terapiye doktoru kadın olduğu için beni korumakla suçladı yine de kendinde hata görmedi.

Yok işte yine kendini haksız görmediği için ses yok şimdi size haksız olduğu bir sürü örnek verebilirim ama kendisi kabul etmiyo. Bi kere gittik terapiye doktoru kadın olduğu için beni korumakla suçladı yine de kendinde hata görmedi.
Evet turk erkeklerinin cogu boyle. Benim esim de ayni boyle narsist ozur dilemez, hatasini kabul etmez. Degismiyorlar. Biz küsünce bile ozur dilemez, "ben seni affettim hadi barisalim" der. Sanki ben ozur dilemisim gibi. Neden boyle yetisiyorlar anlamiyorum

Erkek dr araştırsaydı hatta dru kendisi seçseydi o halde..
Ne bileyim. Adam akıllı bir terapi alsaydınız daha iyi olurdu sanırım.
Ben de şuan bir de onu mu deneseydik modundayım..
Hayırlısı olsun.
Her şekilde mutlu olmanızı dilerim.

Evet turk erkeklerinin cogu boyle. Benim esim de ayni boyle narsist ozur dilemez, hatasini kabul etmez. Degismiyorlar. Biz küsünce bile ozur dilemez, "ben seni affettim hadi barisalim" der. Sanki ben ozur dilemisim gibi. Neden boyle yetisiyorlar anlamiyorum
Aynı eşim de öyle ben de inanmak istemiyorum ama narsist olduğundan şüpheleniyorum. Bi sayfa takip ediyorum yazılanlar benim yaşadıklarım, eşimin huyları yine de inanmak istemiyorum.

Erkek dr araştırsaydı hatta dru kendisi seçseydi o halde..
Ne bileyim. Adam akıllı bir terapi alsaydınız daha iyi olurdu sanırım.
Ben de şuan bir de onu mu deneseydik modundayım..
Hayırlısı olsun.
Her şekilde mutlu olmanızı dilerim.
Onu da teklif ettim. Sanki gitmedi demesinler diye gitti doktora bana öyle geliyo. Devamının gelmemesi buna işaret. Ben teklif ettim hayır dedi içimde kalmadı o ihtimal. Sen söylemiş miydin eşine söylesen kabul eder miydi? Sizde durumlar hala aynı mı?

Onu da teklif ettim. Sanki gitmedi demesinler diye gitti doktora bana öyle geliyo. Devamının gelmemesi buna işaret. Ben teklif ettim hayır dedi içimde kalmadı o ihtimal. Sen söylemiş miydin eşine söylesen kabul eder miydi? Sizde durumlar hala aynı mı?

Sanki boşanma onun açısından hiç seçenek değilmişcesine davranıyor.
Bana karşı nefret dolu. Bu halimde bıraktın ya diye sayıklaya sayıklaya bir hal oldu.
Bundan sonra onsuz tatil matil yokmuş, gerekirse beni eve kilitleyecekmiş..
Artık kavgadan usandım. Hiç cevap bile vermedim bunlara direk Aile terapisine gidelim mi dedim.
İyileşince gideriz dedi..

Daha önce bir kere kabul etmişti ama bana boşuna gibi gelmişti.
Bu kez sanırım denemeliyiz..

Sen çalışmadığın için eşine çok takıyordun diye hatırlıyorum.
İşe girdin mi?
Bir de öyle deneseydin evliliğini..

Sanki boşanma onun açısından hiç seçenek değilmişcesine davranıyor.
Bana karşı nefret dolu. Bu halimde bıraktın ya diye sayıklaya sayıklaya bir hal oldu.
Bundan sonra onsuz tatil matil yokmuş, gerekirse beni eve kilitleyecekmiş..
Artık kavgadan usandım. Hiç cevap bile vermedim bunlara direk Aile terapisine gidelim mi dedim.
İyileşince gideriz dedi..

Daha önce bir kere kabul etmişti ama bana boşuna gibi gelmişti.
Bu kez sanırım denemeliyiz..

Sen çalışmadığın için eşine çok takıyordun diye hatırlıyorum.
İşe girdin mi?
Bir de öyle deneseydin evliliğini..
Hayır evlendiğimden beri iş aradım ama bulamıyorum. Sadece benim işsizlikten takmalarım olsa keşke çözümü belli olurdu daha bi çok şey var o değişmedikçe değişmeyecek olan. Seninki yine iletişimde. Eşim sorgusuz sualsiz hiçbi şey demeden getirdi eşyalarımı. Bi yandan iyi diyorum beni kendinden kurtarıyo en azından kafamı karıştıran yok. Senin durum da zor ne tamamiyle kalabiliyosun ne acabalar olmadan gidebiliyosun..

Back
X