Birçok şey. Kendi dünyasında yaşıyodu. Mesela beraber vakit geçirme olayı. Şimdi diyo ki sana daha çok vakit ayırcam seni seviyorum yanımda olmanı istiyorum. Ama nedense inanmıyorum.. o yüzden dönesim yok.
Benim esimde öyle. Kendi dünyasında yaşıyor cogu zaman,ilgileniyor evet ama yetersiz.
Dunyasi da laptop,tablet is is is is işi home ofis bilgisayardan
Ben bundan once kavga edip terkettim evi
Aynen senin esin gibi yalvardı
Pismanim anlasana tamam seni istedigin doktora götürecem neyse sorun halledelim falan dedi (vucudumda agrilar var yaygın ve boyun fıtığı)
Geldi asagiya 3 kez aradı beni
Acmadim geri gitti
Gece tekrar geldi
Ben inat etmedim eve geri döndüm yani evime
Ertesi gün evden çıktı 20 dakika sonra kapi caldi aşağıda ufak bir cocuk
Eve gül yollamis bir demet
Ben yatak odasina gectim ,sonra eve geldi yanima geldi benim, gülleri solduracak misin ? Dedi
Bak herseyi acikca anlatiyorum benzer seyler yaşamışız galiba
Sonra benim yine agrilarim vardi sizlaniyordum krem aldi krem süreyim mi dedi falan izin verdim sürmesine
Doktora da götürdü Allah var.. tedavide oldum ama sonra yine ilgisizlik başladı.
Soyledigine gore 7 24 benle ilgilenemezmis işi varmış ve o ilgileniyormus efendim
Böyle oldukca aramiz daha da gerildi
Ben artik mutfakta takılıyorum o da oturma odasinda
Bak bu kendi dunyasinda yasama olaylari cok can sıkıcı esin seni seviyor gibi duruyor siddet vsde yok bizdede yok oyle seler gercekten degiscegine inaniyorsan uzatma derim benimki degismedi ama kida sureli değişim . Burcu da başak.