- 20 Ocak 2010
- 47.128
- 174.568
- 1.123
- 44
YÖNETIM
Siz saçma yorum yapmaya nasıl utanmıyorsanız hadi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YÖNETIM
Siz saçma yorum yapmaya nasıl utanmıyorsanız hadi canım
Görümce önceden anladiysa demekArtık adam niye topukları vura vura kaçtı biliyoruz
Hayır bi de görümce s..k dedi diye alınınca ben de naif bi kişilik sanmıştım![]()
Giderken bizden bi helallik al benceBegenmiyorsan defol git hakettigin gibi davranırım seninde 14 kesin
Adam nasılda haklıymış usluba bak boşuna kaçarak uzaklaşmamışSiktir lan çok bilmis
Yoo zaten bitti benim için dün üzgündüm okadar gelipte burda salak saçma yorum yapıyorlar.hakları yok bende 0 ama yedim içtim elveda ettim okadar onlarda normal gelde burdakilerine anlat
Hak helalliği konusunda birşey demiyorum ben fakat dün düğünde göbek atıyor siz orada ağlayıp üzülüyosunuz buda hak değilmi sizi düşünmemeleri. Kızdığım nokta tabiki hak helalliği istenir ama şu olayların üstüne gidip yazmak ilginç olmuş yoksa bende bu konulara çok önem veririm.Ya siz hellalikten ne anlıyorsunuz ? Illaki besleyip büyütüp üzerime hakkı olmakmı? Pardonda o bir teşşekür anlamında neyi nereye getiriyorsunuz
Ya onlarla bir sorunum yok kardeşi hariç oldu bitti zaten kötü veda etmektense güzel bir güle güle dedim ve sildimHak helalliği konusunda birşey demiyorum ben fakat dün düğünde göbek atıyor siz orada ağlayıp üzülüyosunuz buda hak değilmi sizi düşünmemeleri. Kızdığım nokta tabiki hak helalliği istenir ama şu olayların üstüne gidip yazmak ilginç olmuş yoksa bende bu konulara çok önem veririm.
..... ailesinden kim varsa helallik istedim engelledim.....
engellemek falan ne ya, ortalığı dikkat çekmek için ayağa kaldırmışsınız. görüşmek istemezsen sil geç yani. fazla saçma tepkiler veriyosunuzHayır hepsine veda mesajı yazdım beni sizde engelleyin dedim nasıl içim acıdı anlatamam bu neyin sevinci
Konuşmalarınıza ve tavrınıza bakılırsa adam paçayı sizden iyi kurtarmış…Bana birşey yaptılar hakları var anlamında değil yola çıkarken bile helallik alınır.evlerinde yedim içtim bir teşşekür anlamında senden ögrenecek değilim mal