Bitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• images.jpeg-1.webp
    images.jpeg-1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 27
İnsanoğlu aciz.
İstiyoruz ki canımızı acıtanların canı yansın bizde hemen görelim içimiz soğusun.
Sistem o şekilde yürümüyor ne yazık ki.
Vakti geldiğinde tecelli ediyor ilahi adalet ya da karma.
Ne olursa olsun duygularınızı nefret, üzüntü, keder, acı içinizde yaşayın ve bitirin.
Bedelini istemek her zaman iyi gelmez.

Yoo zaten bitti benim için dün üzgündüm okadar gelipte burda salak saçma yorum yapıyorlar.hakları yok bende 0 ama yedim içtim elveda ettim okadar onlarda normal gelde burdakilerine anlat

Ya siz hellalikten ne anlıyorsunuz ? Illaki besleyip büyütüp üzerime hakkı olmakmı? Pardonda o bir teşşekür anlamında neyi nereye getiriyorsunuz
Hak helalliği konusunda birşey demiyorum ben fakat dün düğünde göbek atıyor siz orada ağlayıp üzülüyosunuz buda hak değilmi sizi düşünmemeleri. Kızdığım nokta tabiki hak helalliği istenir ama şu olayların üstüne gidip yazmak ilginç olmuş yoksa bende bu konulara çok önem veririm.

Hak helalliği konusunda birşey demiyorum ben fakat dün düğünde göbek atıyor siz orada ağlayıp üzülüyosunuz buda hak değilmi sizi düşünmemeleri. Kızdığım nokta tabiki hak helalliği istenir ama şu olayların üstüne gidip yazmak ilginç olmuş yoksa bende bu konulara çok önem veririm.
Ya onlarla bir sorunum yok kardeşi hariç oldu bitti zaten kötü veda etmektense güzel bir güle güle dedim ve sildim

..... ailesinden kim varsa helallik istedim engelledim.....

Beni etiketleyip yorum istediniz sanırım ama bende etiket çalışmıyor. Lakin isteğiniz üzerine yorum yapayım ;

Helallik hikaye bunu sizde, burada herkes biliyor. Siz ajitasyon yapıp hala bağ kurma peşindesiniz.

.

Ajitasyon: Türk Dil Kurumu'na göre körükleme, duygu sömürüsü yapma, insanın duygu ve zihin dünyasında sarsıntı yapma anlamlarına gelmektedir. Hem isim hem de mecaz olarak kullanılabilir.

Hayır hepsine veda mesajı yazdım beni sizde engelleyin dedim nasıl içim acıdı anlatamam bu neyin sevinci
engellemek falan ne ya, ortalığı dikkat çekmek için ayağa kaldırmışsınız. görüşmek istemezsen sil geç yani. fazla saçma tepkiler veriyosunuz

Bana birşey yaptılar hakları var anlamında değil yola çıkarken bile helallik alınır.evlerinde yedim içtim bir teşşekür anlamında senden ögrenecek değilim mal
Konuşmalarınıza ve tavrınıza bakılırsa adam paçayı sizden iyi kurtarmış…
Halay çekmekle kalmasın, adak dağıtsın sizden kurtulduğu için 😒😒

Cok abartmissiniz Veda mesaji falan, kendinizi düsürmüssünüz, o takmiyorsa ben hic takmam

Aldatılmak, terk edilmek, acı çekmek bunlar ilişkilerin doğasında olan şeyler... Sadece senin başına gelen şeyler de değil bizde yaşıyoruz ama ne yapalım olmadı diye ölelim mi? Liseli kız değilsin ki sen yetişkin insansın oyüzden bukadar bırakma kendini... Olgun davran biraz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X