Bitti!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/COLOR]
Ailene anlattın mı canım benim fikrim anlat annene mesela bana şunları söyledi de s... git dediğini eğer ailenin haberi olursa geri dönme olasılığın düşer kendini tutabilirsin diye düşünüyorum. Güzel günleri düşünüp üzülceğin yerde evlendiğinizde onun sana nsl kaba davranıcağını düşünüp bittiği için sevin derim. Her şeyde bir hayır var derler buna çok inanırım belki bu yaşananlar sana garip geliyo neden yaşadım diyosundur ama bundaki hayırda ilerde birgün çıkar belki sana çok ktü günler yaşatıcak birinden Rabbim seni kurtarmıştır. Hakkında hayırlısı olsun

ya ailem anlatırsam özellikle anneme çok daha üstüme gelir ben sana demiştim die çünkü ailemde istemiyor bend ediyorum hayır vardır die o yüzden üstünüde düşmüyorum bıktım gerçekten çok bıktım artık...

deren
çok merak ettim
ne yaptın canım
anlatırmısın
yüzüğü attın mı gercekten..

sana ne biçim küfretmiş.bi de kaba biri sanırım anlattıgına göre.şimdiden bölyese gelecekte nolur düşünemiyorum

deren
çok merak ettim
ne yaptın canım
anlatırmısın
yüzüğü attın mı gercekten..

evet caım artık kaldıramıyorum çünkü bugünde kavga ettik artık çok sıkıldım yani bu iş kesin bitti geri dönüşü yok....

bence kesinlikle bu iliski bitmeli
arada saygi kalmamis arkadasim
o tarz konusabilen biri olmasi cok kotu
bence hic dusuneyin uzulmeyinde yol verin...

geri aramaz zaten hep sen onun ustune gitmissin arayarak ve cocukta hakli olarak bogulup sana kufretmis..
ailene daha soylemediysen ve onlardan cekiniyosan mecbur barisirsin onu arayip..
umarim boyle bisi yapmazsin cunku surekli cocugun ustune giderek zaten onu kendinden sogutmussun.
bi de simdi barisirsaniz iyice ezer seni benden soylemesi

allah hakkımızda hayırlsını versin ben hep bunu söylüyorum
erkeklerin küfretmesini savunmuyorum ama onların bu dışıvurumları psikolojileriyle alakalı
yani boşalma anı
bizim ağlama krizimiz gibi
insanlar kötü günler yaşaybilirler,ama mühim olan bence birbirlerine olan bağlarıdır.
kavga ederken bazen ağzımızdan öyle şeyler çıkıyor ki, küfür etmek bile yanında fos kalır
bence erkek arkadaşın ikili oynanamamış
köprüyü geçene kadar muhabbeti yok,olduğu gibi göstermiş kendini sana
ben buyum demiş sanırım bir anlamda
ciddi bir dersle onu ağzını kapatabilirsin
iyi düşün tatlım
kavga edersin, barışınca herseyi unutursunuz ama nişan atınca zor bu işler..
kararın ne olursa olsun, allah yardımcın olsun tatlım. hakkımızda hayırlısı hepimizin..

sana.. git dediyse ilerde beterleri der egerki evlenirsen ve siddet kacınılmaz olur iyiki nişanlıyken bazı seyler su yüzüne çıkmış bence...

Agir laf etmis.
Ama suc sendede var biraz.
Neden ariyorsun ki durmadan?
Madem kirildin birak o arasin.
Eve döndügünde aramayacaktin.
Eminim bekleseydin o arar özürünü dilerdi senden.
Seviyorum, sensiz yapamam ölürüm diyen adam bunu yapardi.
Biz bayanlarda biraz fazla dirdir yapiyoruz.

Hakkinizda hayirlisi olsun

[/COLOR]
geri aramaz zaten hep sen onun ustune gitmissin arayarak ve cocukta hakli olarak bogulup sana kufretmis..
ailene daha soylemediysen ve onlardan cekiniyosan mecbur barisirsin onu arayip..
umarim boyle bisi yapmazsin cunku surekli cocugun ustune giderek zaten onu kendinden sogutmussun.
bi de simdi barisirsaniz iyice ezer seni benden soylemesi

soğutmuşmuyum benim kavga nedenim onu bütün gün aramamam ve beni işten gelip aldığında kız arkadaşlarımla buluşacağımı söylemem di daha önce nie sölememişim bende gerçekten unutmuştum kız arkadaşım onun yanında msj atmıştı geliyosun dimi diye oda hayır gitmiceksin dedi kavga burdan çıktı bende yolda kararımı değiştirdim ve gitmedim evdede telde tarıştık ve bu olay çıktı yani onun üstüne ben gitmiyorum olay burdan çıktı yani...

allah hakkımızda hayırlsını versin ben hep bunu söylüyorum
erkeklerin küfretmesini savunmuyorum ama onların bu dışıvurumları psikolojileriyle alakalı
yani boşalma anı
bizim ağlama krizimiz gibi
insanlar kötü günler yaşaybilirler,ama mühim olan bence birbirlerine olan bağlarıdır.
kavga ederken bazen ağzımızdan öyle şeyler çıkıyor ki, küfür etmek bile yanında fos kalır
bence erkek arkadaşın ikili oynanamamış
köprüyü geçene kadar muhabbeti yok,olduğu gibi göstermiş kendini sana
ben buyum demiş sanırım bir anlamda
ciddi bir dersle onu ağzını kapatabilirsin
iyi düşün tatlım
kavga edersin, barışınca herseyi unutursunuz ama nişan atınca zor bu işler..
kararın ne olursa olsun, allah yardımcın olsun tatlım. hakkımızda hayırlısı hepimizin..

amin canım tşk ederim bugün aklıma geldi üzüldüm sabah işe gelirken müzik dinliyodum bi an öle bi içim acır gibi oldu ama hemen aklıma sölediği sözler ve ilerde yapacağı şeyler geldi ve hemen kendimi topladım biliyorum zor olcak ama eminim onun kadar zorlanmıcam onu çok iyi tanıyorum çünkü:))

[/COLOR]

soğutmuşmuyum benim kavga nedenim onu bütün gün aramamam ve beni işten gelip aldığında kız arkadaşlarımla buluşacağımı söylemem di daha önce nie sölememişim bende gerçekten unutmuştum kız arkadaşım onun yanında msj atmıştı geliyosun dimi diye oda hayır gitmiceksin dedi kavga burdan çıktı bende yolda kararımı değiştirdim ve gitmedim evdede telde tarıştık ve bu olay çıktı yani onun üstüne ben gitmiyorum olay burdan çıktı yani...

pardon canim sonucta detayli yazmamissin ki..
surekli ustune gidip aramak benim yaptigim bi hatadir ve hep pisman oluyorum.
sen de oyle yaptin zannettim o yuzden kizdim sana biraz:oklava:
oyle yaptikca cok simariyolar ben de sinir oluyorm.
seninki de bu yuzden oyle yapti sandim:utangac:

onun derdi başka gülsümcüm şimdi böyle yapıyo benim ondan gerçekten vazgeçtiğimi gördüğü anda hemen peşime düşüyo yok bırakmam keserim ölürüm öldürürüm ama artıkkk yok valla kanmak istemiyorum artık ona yaaa:(((
erkekler öyleki zaten bişey eğer çantada keklik ise, hiççç umurlarında olmuyor. o varmı yokmu öldümü kaldımı.. amaaannn nasıl olsa benim diyip umursamıyor.Ama elinden kayıp yitireceğini hissettiği anda par tutuş oluyor erkekler kaybetmeyi asla hazmedemezler.Sen onun bu tavrını sineye çekip kabullendiğin an bütün ömrün bu şekilde geçer amaaaa kotanı koyarsan eğerrr değil küfür yüksek sesle dahi konuşamaz.Kanımca ben hep seven erkek kırmaz incitmez sevdiğinin değil üzülmesini dudağını azcık bükmesine izin vermez derim.Şimdi ayrı çatı altında olduğunuz halde sana küfür eden insan aynı çatı altında ne yapmaz diye geçiyor içimden

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ:

Son düzenleme:
allah kolaylık versin bu ilgisizlik kadar kötü bir şey yok..herşeyin bitiş nedenidir ilgisizlik.bird eböyle soğuk soğuk bişey dememeleri insanı çıldırdtır nitelikte..bence ayrılmak kolay fakat eğer aklına bir sorundan dolayı yatmıyorsa bişeyler bence düşün derim..sonra geçer diye düşünüp hata yapıyoruz ama geçmiyor..o insan hiç düzelmiyor.umarım üzülmeden halledersin.allah yardımcın olsun.

ilk önce hepinize tekrar teşekkür ediyorum.bugün daha hatta çok daha iyim kafamda soru işareti yok kesin bitirdim ailemede açıkladım:)hepsi arkamda destek yeter ki onu bırak diyolar çünkü sorumsuzun teki ama size bi kötü haberim var:( sanırım bu iç sancısı geçene kadar biraz sizin başınızı arıtıcam napim işte böle rahat rahat herşeyimi anlatıcağım sizler varsınız öle işte bugün ki havadisleri verim dedim:)

ilk önce hepinize tekrar teşekkür ediyorum.bugün daha hatta çok daha iyim kafamda soru işareti yok kesin bitirdim ailemede açıkladım:)hepsi arkamda destek yeter ki onu bırak diyolar çünkü sorumsuzun teki ama size bi kötü haberim var:( sanırım bu iç sancısı geçene kadar biraz sizin başınızı arıtıcam napim işte böle rahat rahat herşeyimi anlatıcağım sizler varsınız öle işte bugün ki havadisleri verim dedim:)

nolucak canim biz yanindayiz nasilsa:1hug:

şimdiden küfürler başlamış..evlensen neler olur allah bilir..
bence bittiğiyle kalsın bu ilişki..

bir ilişkide en önemli şey SAYGI SAYGI SAYGIIIII o bittiyse ne evlilik nede arkadaslık sürer bitmesi hayırlı olmus bence.

mesajları başladı anladı ya kesin bitircem hakeret dolu msj atmış gece saat 3 te ama cvp vermedim vermicemde daha kim biilir neler yapıcak kazasız belasız kurtulim başka bişi istemiyorum...

Back
X