Bitti.................

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Bitti sonunda.. Son kez onu görmeye gittim bana doğum günümde aldığı tek taşı verdim ağlayarak eline o senin o sende kalmalı dedi ; ama ben bunu ne umutlarla takmıştım, onu taktıkça sana ait olduğumu hissediyordum buda beni mutlu ediyordu dedim ağlayarak uzaklaştım yanına son kez içime kokusunu çektim sarıldım... nasıl dayanıcam ben sensizliğe....
Her yanına gittiğimde arabanın torpido gözüne çikolata koyardı çikolatayı çok sevdiğimi bilirdi. Arabaya biner binmez hemen oraya bakardım aldığı görünce çocuklar gibi sevinirdim... Doğum günümdü bindim yine arabaya açmayacak mısın torpido gözünü dedi. Bende yine çikolata beklerken kırmızı bir kutu açtığımda ise tek taş yüzük nasıl çığlık atıp sarılmıştım ona nasıl çocuklar gibi sevinmiştim. O günden beri hiç çıkarmamıştım parmağımdan. Ne oldu bize çok mu zordu hayata benimle devam etmek seviyorum diyorsun bu mu sevmek nasıl bensizliğe dayanabiliyorsun sesimi bile duymadan uyuyamazken nasıl.....
Bana iyilik yapıyormuş üzermiş beni, Evlenmek istemiyormuş hem hergün acaba benden soğudu mu acaba şuan nerede ne yapıyor dersin daha fazla üzülürsün en azından şimdi 2 3 ay üzülüp unutacaksın dedi. iyi de ben seni unutmak istemiyorum ben başkasını istemiyorum seni istiyorummmm.
:5::5::5:

zamanla başkasını da seveceksin..endişelenme.yeterki sana uygun birileriyle karşılaş,ilk zaman böyle olur..

Ayrılık her zaman acı verir.. Ama en azından nefret etmeden,çirkinleşmeden,saygıyı yitirmeden bitirmek en iyisi..Hayırlısı buymuş..

Şu an imkansız gibi gelse de İnan çok daha iyi insanlarla karşılaşacak,çok mutlu olacaksın.. Biraz sabır. :ssz:

"Sevmeyi bilenlerin görevi var.
Onlar gidip, aşkı bilmeyenleri sevecek.
Sonunda acı çekecekler mutlaka ancak, başka türlü kimse, onlara sevmeyi öğretemeyecek..."

Nefretin, savaşın, kinin, mutsuzluğun kol gezdiği bu evrende,

AŞK doğru kapıları çaldıkça, dünyanın dönmesi durmayacak.

Yüreğinde sevda yeşertenler için, güneş doğmaya, çiçekler açmaya devam edecek.

Görüşürüz dedi ayrılırken güldüm bende görüşürmüyüz sence dedim bitse de seni arada görmek sesini duymak isterim dedi. Yüzüğü de annesine verecekmiş ondan alırsın dedi bu sana ait birşey dedi. Ama ne kötü hala içimde bir umut var bu bana daha fazla acı çektiriyor o yüzden .

Görüşürüz dedi ayrılırken güldüm bende görüşürmüyüz sence dedim bitse de seni arada görmek sesini duymak isterim dedi. Yüzüğü de annesine verecekmiş ondan alırsın dedi bu sana ait birşey dedi. Ama ne kötü hala içimde bir umut var bu bana daha fazla acı çektiriyor o yüzden .

Kendince acını hafifletmeye çalışıyor sanırım.. Ne kadar umutlanırsan o kadar üzülebilirsin canım.. En doğrusu kendine biraz zaman vermen ve önüne bakman..

Emin ol zaman en güzel ilaç. :ssz:

hiç birşey yokken durduk yere ayrıldımı yani:26: ne kadardır berabersiniz?

her ayrılık acı.her şey başta zor.her şeye rağmen güzel ayrılmışsınız.kelimenin tam anlamıyla şık bir şekilde.bazı ayrılanları görüyoruz.ayol hani bu adam ya da kadın harikaydı.şimdi yerden yere vuruyorsun oluyorlar.ayrılırken bile birbirinize saygılı ve sevcen davranmışsınız.bunun için tebrik ederim.

Canım görüşürsen bitiremezsin :ssz:
Kendi iyiliğin için görüşme..
Hala seviyrosun onu, o da seni.. Arkadaşça mı görüşeceğini sanıyorsun? Yine başlayacaksınız.. Yine acı çekeceksiniz.. O dürüstçe söylemiş. Duygusal değil mantıkla bak olaya.

Aynısını ben de yaşadım. Evlenmek istemiyorum dedi.. Ama arkadaş olarak görüşelim dedi.. O kadar aşıktım ki kabul ettim.. Dayanamadık, yine eski seyrinde devam etti.. Ama hala evlenmek istemiyordu. Son ayrılıktan 3 sene sonra aynı sebeple tekrar ayrıldık canım:ssz: Arkadaş olarak görüşmek istedi ama bu sefer hayır dedim. 2 ay oldu.. İçim kan ağlıyor.. ama görüşmüyorum.
Evlenmek isteseydi hiç bir engelimiz yoktu.. Olmayınca olmuyor.

Bizim de bu olaylara mantık çerçevesinden bakmamız gerekiyor bazen:ssz:

şuan seni nasıl anlıyorum biliyomsusun? aynısını yaşıyorum tıpkısının aynısını beni sevdiği halde soğudu tabi artık ama ailesi istemediği için evlenemeyiz dedi ve daha bugün bitdi 2 saat önce.s

iş ciddiyete ilerleyince korkkmuş..üzülme bu seni sevmiyo anlamına gelmiyor erkkler böyledr artk sadece seni mutlu edemıcegne inanarak böyle karar vermş.sna deger vermese bu ilşkiyi devam ettirrdi ama üzmek istemeyip bitirmiş..sana tek tavsiyem acıdan geber öl ama ona ne msj at ne ara çok ilerde anlıcak semni özledgni ama o zmn çok geç olr inş unutrsun :(

ben onun beni unutmasına izin vermeden mesaj atdım sanırım barıştık

Bende o hatayı bir kaç kez yaptım ama sonu yine hüsran o yüzden asla ne ararım ne de msj atarım

ne kadar tanıdık geldi söylemler
sanki bi tane erkek var herkesle o çıkıyor :1:
çok üzüldüm okurken
aynı laflar hep ben seni üzerim üzerim
şimdi az üzdün sanki
biri bu erkeklere aynı lafları öğretiyo ama kim?

ne kadar tanıdık geldi söylemler
sanki bi tane erkek var herkesle o çıkıyor :1:
çok üzüldüm okurken
aynı laflar hep ben seni üzerim üzerim
şimdi az üzdün sanki
biri bu erkeklere aynı lafları öğretiyo ama kim?

bn seni üzerimin içeriginde başka şeyler sıkıldım sndn seviyorum kaybetmek istemiyorm ama başka heycanlar arıyorm gbi dha bi çk neden :P

yine ben geldim seni bırakmıyorum dedim oda ben seni üzüyorum ama dedi bende böylede üzülüyorum herşeyi düzeltebiliriz dedim oda sen bilirsin dedi

bız bu duruma gelırız dıye cok korkuyorum eskısı gıbı deıl artık soguk davrnıo ben onu tekrar kazanmak ıcın ne yapmalıyım lutfen banada yardım edın

sakın üzülme önceki konularına baktım, hem sen daha eğitimlisin, hem çocuk daha önce evlenip boşanmış vs. buna rağmen sen değilde o evlenmek istemiyorsa kesinlikle hayırlısı olmuş de ve geç..Herşey unutulur bu hayatta sende unutursun.ayrıca sen kendi değerini bilmez isen kimse bilmez emin ol...

Back
X