Bitti :(

Bence barışmak isteyecek tekrar,ama bunu barışırsanız da başına kakıcak.En doğrusu o barışmak istediği zaman ona iyi bir ders ver.Arama sorma mesaj da atma bırak o üzerine düşsün.Sonra barışmak için geldiğinde çok yorulduğunu söylersin bu şekilde devam edemeyeceğini söylersin.Bu konuyu artık onun kendi içinde komple kapatması lazım.Çocuk gibiymiş sevgilin 1 senedir madem kendi kendini yiyor bu sebepten neden devam ederek üzmüş seni.

ben bu "keşke ilkin olsaydım" lafına bayılıyorum.. bu tiplere "he canım annemden doğup ilk seni görecektim.. o kadar mühimmişsin çünkü" diyesim geliyor..

:)
yani ben karşıma onun çıkıcağını nerden bilicektim ki tutturmuş ilkin olsaydım ilkin olsaydım, e ama olmadın bari sonum ol diyorum ben de işte anlamıyoo

Bence barışmak isteyecek tekrar,ama bunu barışırsanız da başına kakıcak.En doğrusu o barışmak istediği zaman ona iyi bir ders ver.Arama sorma mesaj da atma bırak o üzerine düşsün.Sonra barışmak için geldiğinde çok yorulduğunu söylersin bu şekilde devam edemeyeceğini söylersin.Bu konuyu artık onun kendi içinde komple kapatması lazım.Çocuk gibiymiş sevgilin 1 senedir madem kendi kendini yiyor bu sebepten neden devam ederek üzmüş seni.

Dengesiz bi çocuk gibi.
Kesinlikle aramıyorum şu dakikadan itibaren yoksa kendime olan saygımı kaybedicem artık haklısın onun kendi kapatması lazım ama bi senedir yapamadıysa daha da zor biraz sanki artık seversek her şey düzelir inancımı da kaybettim çünkü bazen sevmek de yetmiyo bişeylere

Şimdiye kadar aklı nerdeymiş o çocuk senin hakkında bişey diyor olabilirmi acaba bu erkekler kadar saftirik millet yok bu ayrılma konusu bahanesi üretmekte bu kadar saçma neden olamaz

sorun sende değil bende , sen daha iyilerine layıksın vs. vb ler geçti artık dahada saçmalıyorlar

Şimdiye kadar aklı nerdeymiş o çocuk senin hakkında bişey diyor olabilirmi acaba bu erkekler kadar saftirik millet yok bu ayrılma konusu bahanesi üretmekte bu kadar saçma neden olamaz

sorun sende değil bende , sen daha iyilerine layıksın vs. vb ler geçti artık dahada saçmalıyorlar

hayır çocuğun günahını almak istemem çünkü ilk konuşmaya başladığımızda benimle ciddi olmak istediğini nasıl bi kız olduğumu sormuş ona eski sevgilim de için rahat olsun iyi kızdır demiş hiç kötü bi laf etmemiş zaten sürekli görüştüğü biri değil

Ve keşke sen daha iyilerine layıksın diyerek ayrılsaydı benden, en azından haklısın diyebilirdimmmm

Olay baştan hatalı. sizin bu beraberliğinizin olmaması lazımdı. çünkü bunlar arkadaş. arkadaşın sevgilisine bakmak bana göre ters. yani racona ters..
kızmı kalmadı da arkadaşının eski sevgilisiyle çıkıyorsun. ben hoş bulmuyorum. ha bazıları bunu normal görebilir..bakış açısına göre değişebilir bu..
ama ne bir kız arkadaşın eski sevgilisiyle çıkmalı bir kız, nede bir erkek arkadaşın eski sevgilisiyle çıkmalı bir erkek.
arkadaşı olmasaydı belki bu düşünceleri olurdu ama bu olay bence onun duygularını iyice arttırmış.
ha ,yok ilk olmalıydı vs gibi görüşler çok komik geliyor uzay çağında bana oda ayrı..

Olay baştan hatalı. sizin bu beraberliğinizin olmaması lazımdı. çünkü bunlar arkadaş. arkadaşın sevgilisine bakmak bana göre ters. yani racona ters..
kızmı kalmadı da arkadaşının eski sevgilisiyle çıkıyorsun. ben hoş bulmuyorum. ha bazıları bunu normal görebilir..bakış açısına göre değişebilir bu..
ama ne bir kız arkadaşın eski sevgilisiyle çıkmalı bir kız, nede bir erkek arkadaşın eski sevgilisiyle çıkmalı bir erkek.
arkadaşı olmasaydı belki bu düşünceleri olurdu ama bu olay bence onun duygularını iyice arttırmış.
ha ,yok ilk olmalıydı vs gibi görüşler çok komik geliyor uzay çağında bana oda ayrı..

arkadaşlar da yedikleri içtikleri bir değil yani yakın değiller ve ben ondan ayrıldıktan nerdeyse 2 sene sonra şimdiki erkek arkadaşımla sevgili oldum onlar sadece tanışıyolar merhabaları var sorun arkadaşımla çıktın değil zaten onun yerine başkası olsaydı başkasını daha önce sevip değer verdiğimi bilseydi ona takıcaktı

Ben de öyle söylüyorum madem benle bi adım attın susucaktın diyorum kötü niyetli değildim bu kadar seviceğimi bu kadar ciddiye gidiceğini bilemezdim zamanla unuturum sandım ama hep aynı sorun içimden aklımdan atamıyorum dedi
Madem öyle en baştan hiçbi şey yaşanmamışken bunu deseydi, ailesiyle tanıştım ilk defa birini aileme soktum şimdi mi aklına geldi bu..
Çok boşmuş her şey

"kötü niyetli değildim bu kadar seviceğimi bu kadar ciddiye gidiceğini bilemezdim zamanla unuturum sandım ama hep aynı sorun içimden aklımdan atamıyorum dedi"

bu şimdi iyi bir niyet mi? yani "sana bu kadar bağlanacağımı bilmezdim birde baktım iş ciddiye gidiyor ama arkadaşımın eski sevgilisiyle de bir adım atamam şimdiden çözüyorum" demek istemiş..
barışsanızda hep yüzüne bunu vurucak.. madem göze alamayacaktın neden kızı üzüyorsun hayret bişey ya...

Eğer altında başka bi'sebep yoksa barışırsınız gibime geliyor.
Bir yıl dile kolay elini tutabilmiş de şimdi mi içine sinmemiş? Hadi hiç sindiremedi desek 1 yıl işte az zaman mı?
:44:

Bundan sonra beraber olacağı kızın ilki olacağını nereden bilecek merak ettim.

"kötü niyetli değildim bu kadar seviceğimi bu kadar ciddiye gidiceğini bilemezdim zamanla unuturum sandım ama hep aynı sorun içimden aklımdan atamıyorum dedi"

bu şimdi iyi bir niyet mi? yani "sana bu kadar bağlanacağımı bilmezdim birde baktım iş ciddiye gidiyor ama arkadaşımın eski sevgilisiyle de bir adım atamam şimdiden çözüyorum" demek istemiş..
barışsanızda hep yüzüne bunu vurucak.. madem göze alamayacaktın neden kızı üzüyorsun hayret bişey ya...

Seninle ilk başta öylesine takılmayı düşünüyodum sonradan aşık oldum bırakamadım diyemiyo da işte kötü niyetli değildim diyo zaten her zaman kendini haklı çıkarıcak bi şey mutlaka bulur

Eğer altında başka bi'sebep yoksa barışırsınız gibime geliyor.
Bir yıl dile kolay elini tutabilmiş de şimdi mi içine sinmemiş? Hadi hiç sindiremedi desek 1 yıl işte az zaman mı?
:44:

Değil.. Hele yaşananlara bakınca işte boşa gitti emeğim ben de böyle olucağını biliyodum hep düzelir umuduyla bugünlere kadar geldik

kafasına bir yıldır değilde şimdi mi DANK etmiş,dönse bile barışmandan yana değilim ilerde bunu hep yüzüne vuracak gibi hissettim, boş ver sen onu değil o seni kaybetmiş, ilklerden hiç anlamamışımdır zaten önemli olan sonu olmak....

Seninle ilk başta öylesine takılmayı düşünüyodum sonradan aşık oldum bırakamadım diyemiyo da işte kötü niyetli değildim diyo zaten her zaman kendini haklı çıkarıcak bi şey mutlaka bulur

Onların hep bir bahanesi vardır zaten ya, hepsi sütten çıkma ak kaşıklardır sorsan..
En iyisi seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin..

Yani bu zamanda hayatına giren ilk erkekle evlenen kadın sayısı da çok az, bulabiliceğine inanıyo demek ki

Demek istediğim, bir çok erkekle bir çok şey yaşamış olsun (kesinlikle kötülemiyorum, tabiki herkes istediğini yaşamalı) ama gelip sen benim ilkimsin desin. Böyle olmadığına nasıl emin olacak? Günümüzde iyi aile kızı eli erkek eline değmemiş olarak bilinen kızları ben biliyorum. Açıkça "ben bunları bunları yaşadım" dediği için mi suçlu olacak? Bu zamanı da yok, eskiden daha gizli saklı yaşanıyormuş herşey. Kim bilecekti ki? İnsanlar değil sevgili olmak evlenip ayrılabilirler bile. Nesini gurur yapmış anlamadım. Zaten böylelerine de dürüst olmayanlar müstehak...

bana da bahane gibi geldi başka planları var gibi .. ama yine de dönerse 1 yıl boyunca saçma sapan bi durumu büyüterek ilişkinizi yıpratmış bu adamla devam etme derim ..

Back
X