kafasına bir yıldır değilde şimdi mi DANK etmiş,dönse bile barışmandan yana değilim ilerde bunu hep yüzüne vuracak gibi hissettim, boş ver sen onu değil o seni kaybetmiş, ilklerden hiç anlamamışımdır zaten önemli olan sonu olmak....
1 yıl sonra söylemedi bunu bu sorun hep vardı zaten yani başından beri dank etmiş halde ama bile bile benimle oldu sonuçta . Ben de isterdim ilkim olsun sonum olsun ama olmadı napalım . Bu erkekler ne kadar saçma şeylere takıyolar yaa..
Onların hep bir bahanesi vardır zaten ya, hepsi sütten çıkma ak kaşıklardır sorsan..
En iyisi seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin..
Bende öyle düşünüyorum ona mecbur değilim çok şükür istemezse ben de istemem ama bu yaptığının öfkesi uzun zaman geçmicek içimden belli en başından bana bunu söyleseydi ben seninle yapamam deseydi ona kesinlikle saygı duyardım ama bi sene sonra bunu demesi akıl alır gibi değil
bana da bahane gibi geldi başka planları var gibi .. ama yine de dönerse 1 yıl boyunca saçma sapan bi durumu büyüterek ilişkinizi yıpratmış bu adamla devam etme derim ..
Hem de ne yıprandı en güzel zamanlarımızı yaşayamadık bu yüzden yıldönümümüzde bile beraber değildik sonra yüzük takıcaktık gene bu sebepten kavga ettik annesi aradı konuştu noluyo size böyle diye öyle öyle barıştık yoksa bu bi ay önce de böyle patlak vermişti yine