Uc ay ıcınde ılıskın duzene gırıcek hayatına kaldın yerden devam eder madem kabullenemıo nıe bırnsene bırlıkte oldun öküzzzz demek. Istıyorum yanınbıntıp seylerde ayrılmak ıcın bu tıp bhanelere baswurulıyor bu boleee bı yol olmaz bu ılsıkıden bolesı daha ıyı bır ıkı gun uzulur sonra umursamazsın sende
bir gün iki gün kadar kısa süreceğini sanmıyorum bu sürenin
Bence sız eskı sevgılısınızın arkadasıyla cıkarak zaten bıle bıle lades demışsınız.
Acıkcası aranızda boyle sorunların cıkması bana cok garıp gelmedı.
Yanı bılemıyorum bende arkadasımın eskı askıyla cıksam bende kafamdan arkadasımla neler yasadılar acaba dıye gecırırdım.
Ama sız tum bunları bılerek bır ılıskıye adım atmışsınız o zaman beyfendı bır zahmet susup otursun yerınde sorun edıcekse bastan sıze hıc yanasmıcaktı.
Karmasık bır durum umarım aranızdakı sorun en yakın zamanda cozulur.
Evet başta neler yasadılar diye düşünmesi normaldi ama ben onun aklında ne yaşadığıma dair hiçbi soru işareti bırakmadım ki hala bunu yapması saçma .. teşekkür ederim
En basindan kabul etmicekti, simdi gelipte bu sekilde söylemesi onun zayifligi.
Bosver belki en iyisi böyledir. BU sorunlar hep cikardi belki, hep yüzüne vururdu.
Aynen öyle bi senedir sanki çok kötü bişey yapmışım bi günahım varmış gibi hissettiriyo artık ben de kendimi gerçekten kötü hissetmeye başladım onu seviyorum ama ayrıyken uzakken severken bu konular olmadığı için tartışılmadığı için daha huzurluyum sanki