Bitti

Bosverin bu kadar ince ayrintili dusunmeyin.o sizin hakkiniz zaten.davada bile sizin isteme hakkiniz var.sonucta evlenmissiniz anlasamayip bosaniyosunuz dolandirmadinizya adami.eger ciddiye bindiyse eve bile girmesini engelleyebilirsiniz.

Kilidi değiştirmek istiyorum ha girdi ha girecek diye evden çıkamaz oldum.
Ama polisle açtırabilir mi bilmiyorum.

Ben dava açmadım açmayıda düşünmüyorum o açsın.

canım babanın hesabına yatırdığı paraya dokunamaz sanırum eldiği yer belli sonuçta, ama takılar konusunda emin olamadım, yani hani kız tarafı erkek tarafı nasıl takmış onu ispatlamak kolay olmayabilir, ayrıca farketmeyedebilir kanun önünde sanırım.

Boşanmaya krarlıysanız parayı babanızın verdiğini ve altınlra ait oldğunu kantlamanızı isterler eşin ortak paramzdı evden giderken almş der ev içinde istedği an girebilir ortak sonuçta uzaklaştırması yoksa eğer

Trişka sonuç ne oldu? Boşandınız mı?

Hayır canım boşanmadık.
O inat ben inat kağıt üstünde evliyiz.
Ama ihtiyaç durumunda biaraya geliyoruz onun cenazesi vardı ben günlerce onun ve beni zerre sevmeyen ailesinin yanında durdum.
Benim hastane işlerimde koşa koşa geliyo götürüyo beni.

Byle bi durumda boşanmazsınız sadece sevgiliyle eş arasnda kalnmış gbi gerçekten boşanmak isteseniz bütün bağ kopar diye düşünüyorum

Anladim canim hayirlisi olsun. Eminim en dogru karari verirsin.

böyle bir inat olabilir mi ya bazı insanları anlamak cidden zor. iki kişi birbirinden nefret ediyor ama çekişiyorlar "davayı ben açmayım o açsın diye" Müstahak ikinize de yaşadıklarınız

Bence davayi ben acmayayim muhabbeti değil. Zaten ikisi de istemiyorsa anlaşmalı olacağına göre ikisi beraber açacak. Sadece kopamiyorlar belli ki. Yoksa birbirlerinin yaninda olmaya çalışmazlardi. Burda müstehaklik bir durum da yok bence.

Bence ikinizinde sakinleşmeye birbrini özlemeye ihtiyacı var. Hani birbirnizi gerçekten kaybetcek olsanız inadınız kırılır.

ne kadar daha böyle devam edecek ki? 6 ayı geçmiş, evli misiniz değil misiniz belli değil. dava açmamak neden?

Hiç yazmamıştım ama

Aslında iki tararfda adım atsa siz sorunlarınızı çözebilirsiniz

Ben birbirinizden kopamadığınızı düşünüyorum

Bu dava açmama olayı sadece inattan değil ikinizdede sanki

zaten neden inattan dava açılmasın ki? bir insan dava açmamak için niye inat eder? boşanmak isteyen gider davasını açar. ben boşanmak istiyosam neden adam açsın isteyeyim ki?

bence basbaya barışma adımı beklemek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…