- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi triskadan nagmeler
-
Bosverin bu kadar ince ayrintili dusunmeyin.o sizin hakkiniz zaten.davada bile sizin isteme hakkiniz var.sonucta evlenmissiniz anlasamayip bosaniyosunuz dolandirmadinizya adami.eger ciddiye bindiyse eve bile girmesini engelleyebilirsiniz.
O parayla tekrar bilezik al takiya cevir. Paraykende senin hakkin ama icin rahat etmiyorsa boyle yapabilirsin.
Trişka sonuç ne oldu? Boşandınız mı?Kilidi değiştirmek istiyorum ha girdi ha girecek diye evden çıkamaz oldum.
Ama polisle açtırabilir mi bilmiyorum.
Ben dava açmadım açmayıda düşünmüyorum o açsın.
evet ben de merak ettim?Trişka sonuç ne oldu? Boşandınız mı?
Konu eskiymiş pardonBoşanmaya krarlıysanız parayı babanızın verdiğini ve altınlra ait oldğunu kantlamanızı isterler eşin ortak paramzdı evden giderken almş der ev içinde istedği an girebilir ortak sonuçta uzaklaştırması yoksa eğer
Trişka sonuç ne oldu? Boşandınız mı?
Byle bi durumda boşanmazsınız sadece sevgiliyle eş arasnda kalnmış gbi gerçekten boşanmak isteseniz bütün bağ kopar diye düşünüyorumHayır canım boşanmadık.
O inat ben inat kağıt üstünde evliyiz.
Ama ihtiyaç durumunda biaraya geliyoruz onun cenazesi vardı ben günlerce onun ve beni zerre sevmeyen ailesinin yanında durdum.
Benim hastane işlerimde koşa koşa geliyo götürüyo beni.
Anladim canim hayirlisi olsun. Eminim en dogru karari verirsin.Hayır canım boşanmadık.
O inat ben inat kağıt üstünde evliyiz.
Ama ihtiyaç durumunda biaraya geliyoruz onun cenazesi vardı ben günlerce onun ve beni zerre sevmeyen ailesinin yanında durdum.
Benim hastane işlerimde koşa koşa geliyo götürüyo beni.
zaten neden inattan dava açılmasın ki? bir insan dava açmamak için niye inat eder? boşanmak isteyen gider davasını açar. ben boşanmak istiyosam neden adam açsın isteyeyim ki?Hiç yazmamıştım ama
Aslında iki tararfda adım atsa siz sorunlarınızı çözebilirsiniz
Ben birbirinizden kopamadığınızı düşünüyorum
Bu dava açmama olayı sadece inattan değil ikinizdede sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?