Bitti

Peki ailesiyle sorun yasadiginda arkanda durur mu?
Yoksa sana karsi tavrı hep suclayici mi?

Ailesiyle sorun yaşadığımda taraf tutmuyo. Zaten eşimin yanında gözle görülür bi sorunumuz pekte olmuyo.
ilkbaşlarda çok şikayet ederdim kabul ama sonradan ağzımı açmadım.
Eşimden önce gitmiyorum onunla gidiyorum ki çenelerini daha az çekiyim.

Teşekkür ederim.
Bende öyle yapıyorum ki gitmek istemediğimde istemiyorum diyorum.
mecbur değilim ya.
Akrabalarından yüzlerine bakmadığım insanlar var ama anne babası neyaparsa yapsın atıp satamayacamığız için bi şekilde katlanıyorum.
Demekki onlarıda silmem gerekiyo

Buyuk bi yanlis anlama var ortada.
Ya kocaniz cok dengesiz ve vara yoga bagiran bi kisi; yada siz biraz o napmis su napmis diye didikleyen bi tipsiniz.
Ondan kizdi belkide.

Dengesiz olduğu doğru ama ben didikleyen biri değilim.
onun derdi benim annesine gitmek istemediğimi düşünüp eczaneyi başka şey anlaması

Peki ailesiyle sorun yasadiginda arkanda durur mu?
Yoksa sana karsi tavrı hep suclayici mi?

Canım enbüyük problem beni heryerde giriş çıkış kartı olarak kullanması.

Annesinin evine pekala yalnızda gidrbilir genelanlamda. Başka akrabasınada ama gitmiyo. Çünkü o nerde? Tabi bizi beğenmiyo, bizi sevmiyo gibi saçma salak şeyler söylüyolar.

Halbuki beni sevmeyen kendilerinide sevmemem için ellerinden geleni yapıyolar.

1 duyuyosam 5 duymuyorum söylediklerini ama bende biyere kadar

Istersen biraz dur sakinles, istersen yine ac davayi ama birden ofkeyle hareket etme.. Ailenin yorumu ne?

Istersen biraz dur sakinles, istersen yine ac davayi ama birden ofkeyle hareket etme.. Ailenin yorumu ne?

Ailemi kavgadan tartışmadan uzak tutuyorum. Gidipte anne kv bana böyle yapıyo böyle söylüyo demişliğim yok.
Kp babama çok şikayet eder beni aramıyo sormuyo gelmiyo biz bişey yapmıyoruz ona diye. Babamda benim kızım herkesi arar sorar sizi aramıyo gelmiyosa demekki siz bişey yapıyosunuz diyo.

Düngece eşim geldi eve tabiki ailemde ailem diyip durdu. ben istemiyomuşum sevmiyomuşum. Elimde olsa sadexe bayramda gidermişim. Benim yerimde başkası olsa tamda bu dediğini yapar dedim.

kaçkez operasyon geçirdim 1kez kpim gelmedi neymiş sebebi kızı dişini çektirmiş gitmemişim.

kvnin yapmadığı dedikodu sokmadığı laf yok. dedikodu değil fikir almak içinmiş

Herşeye bahanen hazır evcilik öi oynuyoruz onun bunun için bozuyoruz tamam istemiyorum dedim.

İlkdefa yatak ayırdım kapıyıda kitledim kedi gibi durdu kapının önünde.

Pişmanım gitme biyere bebde çok yığrandım senin yerin burası dedi

kolay affediceğimi sanmıyorum

Benim ailesi yüzünden psikolojim çok bozulmuştu, kafama çok takıyordum tekrar tekrar düşünüyordum. En son psikoloğa gittim, böyle giderse hasta olacağımı söyledi. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran dedi. Kimilerine göre yanlış olabilir ama ben o taraftan herkesi sildim. Şimdi daha iyiyim. Eşimde saygı duymak zorunda kaldı. Öyle bir durumdaydım ki gözüm birşey görmüyordu, hatta onu bile. Neden başkaları için kendimi üzeyim ki.

Rica ederim, umarım kısa zamanda huzura kavuşursunuz :)

Maşallah size , gerçekten silebilniz mi ailesini , hiç mi görüşmüyorsunuz , kendinizi yıpratma süreci ne kadar sürdü, ben de çok kötüyüm depresyondayım eşimden Nefret eder duruma geldim , Nasıl takmam Nasıl eşime kzmam lütfen bana da söyleyin

Sildim. Tamamen görüşmüyorum. Eşime, sen istersen görüşebilirsin ama bana asla konularını açma dedim. Aile danışmanından yardım aldık biz. Son 6 7 aydır daha iyiyiz. Nişanlılık dönemi ve 1,5 yıllık evlilikte çok yıprandım. Çok olaylar yaşadık ruh sağlığım gittikçe bozuluyordu artık. Ben ben olmaktan çıkmıştım. Evlilik danışmanına gittik, çok yardımı oldu. O şekilde sorunlarımızı çözdük.

Eşimin eşyalarını topladım dün akşam geldiğinde al bunları git annenin evine bidahada gelme dedim.

gitmedi evde kaldı ama ben kararlıyım dönüşü yok artık.
Tedavi olsun bence. Olmayan seyleri kafasinda kurup, size hakaret ediyor. Kisilik bozuklugu yasiyor. Kiskanc biridir kesin. Cunku kiskanc erkekler boyle kafasinda kurup kurup durur.

Eski konunuzu da okudum üstelik cilt kanserisiniz.Arkadaşım siz canınızı sokakta mı buldunuz? Canı cehenneme bu adamın..açın hemen davayı niye onun açmasını bekleyesiniz..Hayatınızdaki kararları kendiniz alın,uygulayın..Adam çalışmıyor,abuk sabuk hareketler,dinlememeler vs...ciddiyim boşanın kendinize baştan yalnız bir hayat kurun..rahatlayın..hastalığınız açısından rahat olmanız çok önemli..cilt kanserinden sanki kızamık gibi bahsetmişsiniz ..Ailenize yazık değil mi?

Siz cilt kanseri olduğunuz için defalarca ameliyat geçiriyorsunuz ve gelmiyorlar? Sebepleri de kızları diş çektirmiş gitmemişsiniz? Lütfen yanlış anladığımı söyleyin???

Arkadaşım ne kadar güçlü durmussun. Hayran oldum sana. Bence de esin artik ailem sensin diyene kadar kararindan vazgeçme. Gitmek zorunda degilsin, onları sevmek zorunda değilsin. O da buna saygı duymak zorunda. Saygı duymazsa kendi bilir.

Teşekkür ederim.
Benim sülalem eşimi başının üstünde taşıyo ki kimse evlenmeden önce istemiyodu.
Artık evliyiz eşim diye saygı duyuyolar ama karşı tarafta böyle bi zihniyet yok.

gitmek istemediğimde zaten istemiyorum diye söylüyorum .

O kendi kafasında kuruyo artık şizofren mi diye şüphe etmiyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…